Urheilu Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Kirkkonummi

Urheilu - Kirkkonummi

LUPeko Nimenhuuto.com

LUPin treeni- ja tapahtumailmoittautumiset

MinnaL kirjoitti: Tiedoksi Nimenhuudon managerioikeudet on kouluttajilla ja tilastotiimistä Marjolla. Jos tulee tapahtumien suhteen jotain sellaista, mitä ette pääse muokkaamaan, pyytäkää y.m. apua. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Kirkkonummi
Ei asetettu
30

TanssiDans Nimenhuuto.com

Yllapito kirjoitti: Tampereen 11.1.2015 seurakisaan on ilmoitettu Jun1E: Aaro Ristola - Siiri Aho @KAIKKI Muistattehan maksaa 2015 lisenssin - vuosi 2015 on auki nyt liiton sivuilla. Lisenssin ostoon pääsee liiton etusivun yläreunasta http://www.tanssiurheiluna.fi/ Lisenssi on oltava maksettuna ennen ensimmäistä vuo... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Tanssiurheilu
Kirkkonummi
Ei asetettu
69

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.