Urheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Jyväskylä

Urheilu - Jyväskylä

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Sonja kirjoitti: Ohjelmassa taas lihastasapainoa parantavaa ja kehonhallintaa kehittävää jumppaa. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
224

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Moi! Maanantain treeneissä mainitsinkin jo tytöille, että torstaina aloitetaan ulkoverkat. Eli varustus sen mukaan, että pärjää hetken myös ulkona. :) Lajikoulut alkavat tiettyjen lajien osalta jo ensi viikolla ja ilmoittautuminen päättyy su 22.4.. Lajikouluja kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
28

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
21

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Tuija kirjoitti: Nyt alkaa Carlo olla terve ja tullaan ensi viikolla, mutta nyt su ja ti jäävät vielä väliin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
25

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Youth Athletic Games (9-17v) Nuorten yleisurheilun kansainvälinen huipputapahtuma Youth Athletics Games (YAG) kilpaillaan tänä vuonna Espoossa 14-16. kesäkuuta. Nämä päivät kannattaa valmennusryhmäläisten laittaa ylös ja tavoitteena olisi, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan tähän kisareissuu... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
15

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00

Heli kirjoitti: Unohdin äskeiseen s-postiin laitella muutaman jutun vielä... Näillä näkymin olemme siirtymässä treenaamaan ulkokentille toukokuun puolessa välissä. Lisäksi 14.6-16.6. Espoossa järjestetään Youth Athletic Gamesit (http://www.youthathleticsgames.fi/), jonne kannustan tyttöjä lähtemään porukalla muk... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
16

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
11

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n uusin ja nuorin juniorivalmmenusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Onni kirjoitti: Onko tänään harkkoja? Ei näyttäisi olevan valmentajaa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
29

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

K-S PKY halli 16-17 Nimenhuuto.com

Hallitreenit 2016-2017

Tiina kirjoitti: Hei ja kiitos kaikille! Laitan pian ensi talven ennakko ilmoittautumisen tulille. Tiina (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
20

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Helli kirjoitti: Sori Marja, kun tulee niin myöhään tämä ilmoitus! Helli on kipeänä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
22

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Meillä olisi myytävänä uudet käyttämättömät JKUn naisten pitkät trikoot koossa 2xs. Koko vastaa n. kokoa 150 cm. Hintapyyntö 50 €, itse maksoimme 60 €. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Tuireen, puh. 0405528134. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
23

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

Myrskyvaroitus Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Huomenna ke jo 13.30 treeni hallilla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21