Urheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Jyväskylä

Urheilu - Jyväskylä

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Johanna kirjoitti: La 5.1. Hipposhallissa on alle 15 v seuraottelu. Sen yhteydessä järjestetään miesten ja naisten 60 m kisa. Tehdään eräjaot ennätysten mukaan eli mukana voi olla juoksijoita eri sarjoista. Kisa todennäköisesti ennen seuraottelun aloitusta iltapäivällä. Siinä on hyvä tehdä nopeusharjoitus kilpailut... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
214

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Hei! Tässä infoa loppuvuoden treeneistä: Ensi viikolla to 20.12. (pikkujoulu)treenit klo 17:15-19:15 (huom. aika!) Seiväshyppääjä Pietari Outinen tulee pitämään seivästä silloin. Pyritään aloittamaan aiemmin, niin keretään hyppäämään seivästä kunnolla, sillä pidetään treenin yhteydessä myös piene... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
25

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Onni kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
28

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Marjo kirjoitti: En pääse maanantain treeniin, vatsatauti😷 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
20

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Heippa! Löytyykö tässä ryhmässä keltään pieneksi jääneitä, hyväkuntoisia pikajuoksupiikkareita (koko 39-39 1/2)? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00

Heli kirjoitti: Sunnuntaina 16.12. olis tiedossa testit, en oo täällä vielä niistä sen koommin ilmotellu ku oon ootellu et selviis aikataulut sen päivän osalta. Ei oo vieläkää tiedossa mut lisään tapahtuman heti kun tiiän monelta! Ehkä puoliltapäivin alkaa mut ei siis hajuakaan monelta meidän ryhmän vuoro (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
22

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Christine kirjoitti: Christine on vielä sairaana, ja ainakin vielä tämän päivän harkat jää väliin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
14

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
20

SalamatJku Nimenhuuto.com

Erika kirjoitti: Heippa! 16.12. järjestetään valmennysryhmien testipäivä. Meidän ryhmän osalta testit alkavat yhteisellä alkuverkalla klo 10.00 ja loppuvat 12.30. Testien jälkeen monitoimitalon kahviossa on tarjolla joulupuuro. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. -Erika (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
13

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
22

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
16