Urheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Jyväskylä

Urheilu - Jyväskylä

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Hei, Huomenna kisapaikalle n. 1h ennen oman lajin alkua. Aikataulun voi tarkastaa kilpailukalenterista. Valmentajat on paikalla myös heti klo 11 aikaan katsomassa verkat ja askelmerkit yms. Tsemppiä kisaan! Rebekka (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
28

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Johanna kirjoitti: kuula, paino. Majoitus. (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
206

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
21

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Tuija kirjoitti: Nyt alkaa Carlo olla terve ja tullaan ensi viikolla, mutta nyt su ja ti jäävät vielä väliin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
25

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Hei, Jos kiinnostusta riittää ja virtaa niin kannattaa harkita JKUn lajikouluja tai alueellista keihäskoulua http://www.keihaskarnevaalit.com/sivut/keihaskoulu/alueelliset-keihaskoulut/keski-suomi/ . Nuo tukevat ja monipuolistavat yleisurheilun oppimista. Yritetään vielä katsoa jos onnistuisi jon... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
17

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00

Enni kirjoitti: Moikka, huomisiin kisoihin menijät! Mihin aikaan siellä olisi hyvä olla? Ja mitä muuta kisoista olisi hyvä tietää? T. Ensikertalaiset Henna ja Enni (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
15

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n uusin ja nuorin juniorivalmmenusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Lauri kirjoitti: Moikka! Lauri oli ainoa poika, joka ilmoittautui hyppykouluun (lajikoulu tiistaisin). Olisko kellään kiinnostusta ja mahdollisuutta osallistua Laurin kaveriksi hyppykouluun? Lauri ei ainoana poikana halua käydä siellä. Lauri ei pysty osallistumaan säbän takia kuin torstaisin Marsujen treeneihin, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
27

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
9

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

K-S PKY halli 16-17 Nimenhuuto.com

Hallitreenit 2016-2017

Tiina kirjoitti: Hei ja kiitos kaikille! Laitan pian ensi talven ennakko ilmoittautumisen tulille. Tiina (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
20

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
11

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Meillä olisi myytävänä uudet käyttämättömät JKUn naisten pitkät trikoot koossa 2xs. Koko vastaa n. kokoa 150 cm. Hintapyyntö 50 €, itse maksoimme 60 €. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Tuireen, puh. 0405528134. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
17

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

Myrskyvaroitus Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Huomenna ke jo 13.30 treeni hallilla (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.