Urheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Teemu kirjoitti: Ilmoittautuminen täältä vai jokainen itse? (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
212

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Hei, Leiripäivän (la 10.8.) tarkempi aikataulu löytyy tapahtuman kohdalta, meni myös tytöille whatsappiin. Ruokatauko siis klo 10:45-11:45, kunnolla eväitä mukaan niin jaksaa koko päivän. Toki jos kerkeää kotona käydä syömässä niin sekin käy. Siirrytään yhdessä uimaan Tuomiojärvelle leirin päätte... (10 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
25

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Onni kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
27

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Päivi kirjoitti: Moi😊ilmottauduin huomiselle treenille ja ei olla ikinä harrastettu lajia jos joku kerkeis opastaa meitä alkuun. Mikä osoite on paikkaan😊 (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
26

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Jatkuuko treenit edelleen Harjulla? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00 Linkki testituloksiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1776uRwZVxUrLA4z-d457IqsXmBXd-hPX58vndALSMsQ/edit?usp=sharing

Ella kirjoitti: Pitääkö tänne jotenkin ilmoittautua (toimistolle?) vai ilmoittaako seura itse sopivan määrän joukkueita? Ellaa kiinnostaa erityisesti tuo pidempi matka, mutta voi hän tuon lyhemmänkin hölkkäillä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
20

Salamat JKU Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä Salamat.

Veli-Matti kirjoitti: Sisulisäviestit kisaillaan viikon päästä lauantaina 24.8 harjulla. Pyrimme kasaamaan mahdollisimman monta joukkuetta kuhunkin sarjaan. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta su 18.8 mennessä! Tämän jälkeen muodostetaan tulevalla viikolla varsinaiset joukkueet. Pyrimme muodostamaan joukkueet s... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
12

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
20

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Aleksi kirjoitti: Maanantaina ja tiistaina ei yhteistreenejä. Omatoimisena treeneinä suosittelen kahta kevyttä lenkkiä, jonka päälle 6x80m rullaukset. Torstaina valmistava treeni sm ja flying finns maaatoja varten. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
14

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15