Urheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Anette kirjoitti: 80 m aj ja 400 m aj (9 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
212

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Onni kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
27

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Mari kirjoitti: Moikka! Huomenna toukokuun kisoissa Harjulla on 4x100m viesti. Alustavat joukkueet T13: 1joukkue: Eevi Y., Christine K., Nea K., Pihla T. 2-joukkue: Vilma P., Siiri K., Melina V., Pihla S. 3-joukkue: Pinja H., Joanna L., Iida P., Kiia H Viesti on tämanhetkisen aikataulun mukaan klo 20.30, mutta l... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
25

KSN VEPE Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys ry:n treenisivusto. Täältä löytyy VEPE-tapahtumat sekä ilmoittautumiset treeneihin.

Marjo kirjoitti: En pääse maanantain treeniin, vatsatauti😷 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Hei, tänään (maanantai 10.6.) harjoitukset omatoimisina, valmentajilla kisa reissuja ja muita päällekkäisyyksiä. Harjulle ei pääse, kun radat pestään ja puunataan, joten mikäli keli on hyvä suosittelen minuuttuvetoja hiekkatiellä/pururadalla tai Harjun maastossa. Harjoituksena: lämmittely 10min, ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00 Linkki testituloksiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1776uRwZVxUrLA4z-d457IqsXmBXd-hPX58vndALSMsQ/edit?usp=sharing

Kiira kirjoitti: Moi! Voisiko olla telineistä lähtöjä tässä? Jos juhannuksena tai ensi viikolla riittäisi rohkeus lähteä ekaa kertaa kisoissa telineistä. 😉 (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
20

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
20

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Aleksi kirjoitti: Maanantaina ja tiistaina ei yhteistreenejä. Omatoimisena treeneinä suosittelen kahta kevyttä lenkkiä, jonka päälle 6x80m rullaukset. Torstaina valmistava treeni sm ja flying finns maaatoja varten. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
14

SalamatJku Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Joel poissa harkoista kesäkuun. Yrittää jatkaa treenejä heinäkuussa. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
14

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
18

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15