Urheilu Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LuoVU Nimenhuuto.com

Luonetjärven Varuskunnan Urheilijat ry on Jyväskylän seudulla toimiva Suomen Sotilasurheiluliiton alainen urheiluseura. Seura on perustettu 16.5.1968 ja sen tarkoitus on edistää urheilua ja liikuntakasvatusta toiminta-alueellaan. Seuran jäseneksi voidaan johtokunnan hyväksymänä ottaa Luonetjärven varuskunnan joukko-osastoissa työskentelevä PV:n työsopimus- tai virkasuhteessa oleva henkilö sekä hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Varuskunnassa palvelleilla EVP-jäsenillä on myös mahdollisuus olla seuran jäseniä. Seuran jäseniä ovat myös kaikki seuran toiminta-alueella varusmiespalvelustaan suorittavat varusmiehet. Jäävuoroille osallistumisoikeus vain varuskunnassa vakinaisessa virassa palvelevilla ja EVP-henkilöillä. Jäävuorojen maksimipelaajamäärä 30+2 maalivahtia.

Sami kirjoitti: Vastuut muuttu. Nuppis jäähdyttää ja uudet tehtävänhoitajat astuu remmiin. Minä vastaa Ilmavoimien jääkiekkokisojen kokonaisuudesta. Erikseen nimettävät hoitavat harjoitusvuorot (-> varaukset, nimenhuudon ja maksut), rahankeruun, varusteet, jne. Lisää tietoa ja nimiä, kun homme etenee. Sami (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Urheilu
Tikkakoski
Ei asetettu
123