Kör Helsinki, malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, malmi ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, basketball ja jääkiekko.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Helsinki, Malmi

Kör - Helsinki, Malmi

Masu-Basket 05 Nimenhuuto.com

MaSu-Basket 05 on Helsinkiläinen juniorikoripallojoukkue. Liity mukaan hyvään ja motivoituneeseen joukkueeseen. Yhteystiedot: www.masubasket.net/joukkueet/minit-05/ Ota yhteyttä päävalmentajaan Pekka Hartikainen: pekka.hartikainen69@gmail.com tai joukkueenjohtajaan Jari Ylimäki: jari.ylimaki@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme l...

Puppe1 kirjoitti: Tänään AP SM 2 välierä "kotiluolassa " MPH:lla klo 11.45 vastassa HNMKY , mennään kannustamaan Rocks jatkoon ja finaaliin (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo ja Basketball
Helsinki, Malmi
Pojat
20

HNMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Moi, Tämän päivän peli katsottavissa. 1.jakso: https://youtu.be/Lw_9RLXRMkQ 2.jakso: https://youtu.be/3EIOqi3bMKw 3.jakso: https://youtu.be/m6P0kc4i434 4.jakso: https://youtu.be/WHCgY7ePRsM t. Kimmo (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Helsinki, Malmi
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.