Kör Helsinki, malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, malmi ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja basketball.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Helsinki, Malmi

Kör - Helsinki, Malmi

Masu-Basket 05 Nimenhuuto.com

MaSu-Basket 05 on Helsinkiläinen juniorikoripallojoukkue. Liity mukaan hyvään ja motivoituneeseen joukkueeseen. Yhteystiedot: www.masubasket.net/joukkueet/c-pojat-05/ Ota yhteyttä päävalmentajaan Pekka Hartikainen: pekka.hartikainen69@gmail.com tai joukkueenjohtajaan Jari Ylimäki: jari.ylimaki@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme l...

Santeri kirjoitti: Santulla ollut taas pitkittynyt yskä flunssan jälkeen. Nyt helpottamassa, mutta on poissa vielä loppuviikon treeneistä ja peleistä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo ja Basketball
Helsinki, Malmi
Pojat
26

HNMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Hei, Miesten joukkue on selvittänyt maamme toiseksi korkeimmalla sarjatasolla (M1DA:ssa) tiensä puolivälieriin. Vastaan sarjassa asettuu runkosarjassa toiseksi sijoittunut Loimaan Bisons. Viime kevään pudotuspelien tunnelma on edelleen kaikilla paikalla olleilla Namikalaisilla vahvasti muistissa ... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Helsinki, Malmi
Pojat
31