Kör Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säyri-koripallo-A-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
21

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oulun NMKY osallistuu ensi kaudella ainakin U17 karsintoihin valtakunnalliseen divariin. Pelaajia on kuitenkin aika vähän, joten joukkueeseen otettaisiin mielellään mukaan 03-syntyneitä pelaajia. Jos kiinnostuneita pelaajia on, minulta saa lisätietoa. Terveisin, Petri Montin petri.montin@gmail.co... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
1

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
17

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
26

Säyriminitytöt Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maanantaisin klo 18.00-19.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia, tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maan...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä / Säynätsalo
Tytöt
24

Säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt koostuu 2010-2012 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa Muuramen uimahallilla (ma 17-18:15) sekä Muuratsalon koululla (ke 18:30-19:45). Tervetuloa mukaan!!

Janne kirjoitti: Moi! Keräisin seuran kausimaksut kaikilta ensi viikon aikana eli deadline 27.10. Tilitän nämä sitten 1.10. mennessä seuralle. Kun olet suorittanut maksun, käy merkkaamassa se kyseiseen tapahtumaan Nimenhuudossa. 🙂 SäyRin johtokunta päätti viime kokouksessa, että toimintamaksuja nostetaan n. 15%, ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
18

Säyri-höntsääjät Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: Lets play!!!!!!! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
8