Kör Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Säynätsalo

Kör - Säynätsalo

Hurmio Nimenhuuto.com

HURMIO on HonSun, Muuramen Urheilijoiden ja Säynätsalon Riennon c-tyttöjen yhteisjoukkue kaudelle 2016-2017

Juuso kirjoitti: Kuvat ja materiaalit -osastolle on nyt vihdoin lisätty ohjeita tytöille kahden viikon omatoimijaksolle Word-tiedoston muodossa. Jaan saman tiedoston tytöille aamulla vielä Whatsapp-ryhmään. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä, Muurame, Säynätsalo
Tytöt
28

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Ajattelin laittaa kootusti kaikille selvittelyä siitä mitä kaikkea on sovittu B -poikien pelaamisen suhteen ensi kautta ajatellen. Varmasti kaikki on huomannut että ensi kaudella pyrimme valtakunnalliseen sarjaan yhdessä Honsun B -poikien kanssa. Tässä yhteisjoukkuessa valmentajina toimii Ensio H... (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
23

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: Luultavasti pääsen kokoukseen. Loistava saavutus Veikolta ja huoltojoukoilta. Onnittelut kaikille. PS. Onkin aikaa kun Riennon koripalloilijoita on valittu maajoukkueeseen, taitaa olla vuosiluku 2000. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
20

SäyRi B-tytöt Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi, loma-ajan harjoittelua varten ohjeet löytyvät seuraavasti: Kuvat ja materiaalit -> Nätä kansiot -> Harjoitteluohjeta. Ohje sama, jota olen ennenkin jakanut Polku tarkemmin tässä alla: http://sayric-tytot.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Harjoitusohjelma_kes_harjoittelua_varten.doc&id=3... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
25

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos Säyrin pojille (ja vanhemmille) SM-peleistä. Voittoja ei valitettavasti tullut mutta hyvä oppia siitä missä Suomen kärki menee. Muutama vuosi lisää töitä niin ollaan tuolla tasolla! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
6

Säyri c-tytöt Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Terkkuja turnauksesta! Perille löydettiin ja matka sujui hyvin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
17

Säyri koripalloP00-01 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Miskalla hävisi pe treenien yhteydessä harmaa vetoketjullinen huppari! Onko kenelläkään tietoa?? Kuntotalo etsitty! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
21

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
29

SäyRi Minipojat Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon Minipoikaikäisten joukkue.

Sami kirjoitti: Onkos ensi viikolla treenejä vai lepäilläänkö ja nuollaan haavat ensi kautta silmällä pitäen ja palataan takaisin parketille vasta elokuussa? (28 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
18

säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt aloittelevat omaa toimintaa Säynätsalon alueella.

Iris kirjoitti: Hei ja anteeksi, kesäharkat ovat pyörineet vähän huonosti pienen osallistujamäärä, ja meidän ohjaajien sekoilun takia kuka menee ohjaamaan. Itse olen ollut töissä niin en ole päässyt. Ensi viikolla ei ole ulkoharkkoja, mutta ulos kannattaa ja saa mennä touhuamaan. Hyvää kesälomaa kaikille, palata... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
19

Möykyt Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ilmoittelen myöhemmin paljonko meille tulee maksuja syyskaudesta. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.