Kör Sastamala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sastamala ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, juoksu, hölkkä, futsal, lentopallo ja judo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Sastamala

Kör - Sastamala

Kumuri Nimenhuuto.com

Entinen BC Kumuri, entinen Vammalan Koripalloilijat ja nykyinen Vammalan seudun Voima on Sastamalan virallinen koripallojoukkue. Tällä hetkellä VSV pelaa Suomen läntisen alueen 4.divisioonaa ja nousutavoitteet teena 3.divisioona.

Seppo kirjoitti: Miesten sunnuntaivuoro tauolle paasiaisen jalkeen. Paasiaisvuoroille voir menna. kuka vaan, ei ole tungosta. SS/JP (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Sastamala
Miehet
47

Sastamalan Sudet Nimenhuuto.com

Sastamalan ensimmäinen, ainoa ja paras naisten koripallojoukkue!

Inge kirjoitti: Hei, Sirkku ilmoitti taas et lukion sali on koulun omassa käytössä 21.5, joten halutessamme pääsisimme Varilan koululle pelaamaan 15:45-> En vielä vahvistanut vuoroa, koska haluan ensin varmistaa et meiltä pääsee enemmän kuin 1 nainen treeneihin silloin. Pistäkää ittenne outtiin heti kun tiiätte ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Sastamala
Naiset
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.