Kör Sastamala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sastamala ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, juoksu, hölkkä, futsal, lentopallo ja judo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Sastamala

Kör - Sastamala

Kumuri Nimenhuuto.com

Entinen BC Kumuri, entinen Vammalan Koripalloilijat ja nykyinen Vammalan seudun Voima on Sastamalan virallinen koripallojoukkue. Tällä hetkellä VSV pelaa Suomen läntisen alueen 4.divisioonaa ja nousutavoitteet teena 3.divisioona.

Siim kirjoitti: Pluss Olli (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Sastamala
Miehet
47

Sastamalan Sudet Nimenhuuto.com

Sastamalan ensimmäinen, ainoa ja paras naisten koripallojoukkue!

Jari kirjoitti: Viime tiistain vuorojen päällekäinen buukaus selvisi. Meille oli unohdettu ilmoittaa, että Valepa tarvitseekin tuon tiistain Sylväällä vielä kesäkuun ajan. Se olikin huono aika. Ei sopinut kuin muutamille. Ilmoitan liikuntatoimistoon, että luovumme toistaiseksi sisävuorosta. Viime tiistaina harjo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Sastamala
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.