Kör Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, pesäpallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Vantaa

Kör - Vantaa

RU 07-08 Nimenhuuto.com

Rekolan Urheilijat, Vantaa ... 90v Hyvää korista Hyvässä seurassa http://rekolanurheilijat.sporttisaitti.com/ Harjoitukset: -Yhteiset 07 ja 08 treenit: Ma 18.15-19.30 Rekolanmäki -Yhteiset 07 ja 08 treenit: To 17.30-19.00 Rekolanmäki, aika voi vähän vaihdella -Yhteiset 07 ja 08 treenit: Pe 17.00-18.30 Rekolanmäki Koivukylän Apteekki on tukenut joukkuetta ensiaputarvikkeilla. RU 07-08 -joukkue kiittää Koivukylän Apteekkia. K-Market Rekola on tukenut joukuetta maukkailla buffet tuotteilla. RU 07-08 -joukkue kiittää K-Market Rekolaa. Koripallo Vantaa #rekolanurheilijat

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan ja harrastamaan 07-08 syntyneet pojat ! Pelaamme kaudell...

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Pojat
43

KorsKu T04-05 Nimenhuuto.com

KorsKu tytöt s.2004-2005 aloitti harjoittelun syyskuussa 2013. Uusia pelaajia otetaan mukaan. Seuran kotisivut: www.korsonkunto.fi

Joukkue etsii pelaajia: KorsKu Tytöt s.2004-2005, Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen. Tervetuloa har...

Janne kirjoitti: Naisten EM-karsinnat käynnistyvät marraskuussa! EM-karsintojen ensimmäisessä kotiottelussa Suomen naisten koripallomaajoukkue lähtee haastamaan EM-hopeamitalisti Ranskan Töölön Kisahallissa 11.11. klo 18.30. Suomen Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroille pääsyliput ennakkohintaan 10€/kpl, kun seur... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo, Tytöt ja 2004 2005
Vantaa, Korso
Tytöt
26

BTT Nimenhuuto.com

Basket Team Tikkurila

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelaamaan koripalloa? Basket Team Tikkurila pelaa koripalloa miesten...

Jari kirjoitti: Sauna29.9-17 Markkula " Invaliidien sauna" (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
32

Korson Kunto A-tytöt Nimenhuuto.com

Korson Kunnon nettisivut http://www.korsonkunto.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan koripalloa Korsoon! Korson Kunto eli KorsKu on pieni seura hyv...

Janna kirjoitti: HUOM kaikki ne ketkä ovat Facebookissa. Muistakaa liittyä (jollette jo kuulu) Korson Kunto ryhmään ja vinkatkaa siitä myös muille, ketä ryhmä voisi kiinnostaa. Ryhmään tulee infoja myös mahdollisista leireistä, koulutuksista yms ja se toimii näppäränä infokanavana, vaikka Nimenhuuto on toki se en... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Korso
Tytöt
31

Korson Kunto C-tytöt Nimenhuuto.com

KorsKu nettisivut: http://www.korsonkunto.fi/koripallo

Joukkue etsii pelaajia: KorsKu CT joukkueeseen otetaan uusia pelaajia mukaan. Mikäli ei ole ennen pel...

Anu kirjoitti: Moi, KorsKun 05 syntyneet kaipais kipeästi uusia isompia peliasuja ja C ja B ikäisillä käytössä olleet "pallopaidat" ja niiden shortsit alkaa olla sopivia. Erityisesti nimettömät S ja M kokoiset pitäisi saada takaisin seuran käyttöön mahdollisimman pian. Mikäli et ole palauttanut nimetöntä pelias... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Korso
Tytöt
37

TikS B-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Veeru kirjoitti: Hei kaikki! Kuten monet teistä jo ehkä ovat kuulleet, Veeru jättää hyvästit TikSille ja siirtyy toisiin ympyröihin. Sen myötä on tullut aika perhe Virran lämpimästi kiittää teitä kaikkia yhdessä vietetyistä vuosista. On ollut hienoa kuulua TikS-korisperheeseen! Menneiltä vuosilta jää meille monta... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
38

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Nea kirjoitti: Moikka, Muutamia huomioita näin pelikauden alkuun: - muistetaanhan, että me kaikki vanhemmat olemme vastuussa kotipeleissä, että sali sekä aula+pukkarit jäävät siistiksi. Eli kun buffaa ym. on, niin huolehditaan pelin jälkeen kaikki roskat roskiin. Muistutellaan myös tytöille, että paikat pidetää... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
23

TikS C-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Riitta kirjoitti: Moi! Ensi maanantaina 9.10. on HIekkaharjun koulun sali meillä ns. turhaan buukattuna 20-21.30 ja Joonas voisi pitää aikuisille yhdet omat treenit, jos saadaan porukka kasaan. Onko tulijoita? Kommentoi tähän viestiin jos tulet, kiitos. (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
38

RU-02 Nimenhuuto.com

Rekolan Urheilijoiden 03-01 Pelit Koivukylän koululla

Muhamed kirjoitti: Moi. Meillä on joku iso juhla tänään en pääse treeneihin valitettavasti :( nähdään seuraava kertaa :) t. Muhis (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Pojat
13

TikS 06 Nimenhuuto.com

2006 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Tikkurila- Seurassa. www.tiks.fi.

Venla kirjoitti: Koitin laittaa veljeni Hypo-pelistä ottamia kuvia omaksi kansiokseen. Venlan pari kuvaa meni vahingossa Sekalaisiin, mutta toivottavasti muut tuli nyt fiksusti tonne. ;) (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
15

TikS99-00 Nimenhuuto.com

TikS B-tytöt on 2000 - 2001 syntyneiden tyttöjen koripalloryhmä Vantaalta. Treenaamme neljä kertaa viikossa. Osallistumme B-tyttöjen SM-karsintaan kahdella joukkueella ja lisäksi kauden aikana useampiin turnauksiin.

Kia kirjoitti: En pääse ens vikolla treeneihin sillä olen iltavuorossa. Perjantaille yritän vaihtaa vuoron että pääsen peliin :D (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
4

Fun Nimenhuuto.com

Fun Vantaa ry _____________________ Vakiovuorot 2016-2017: Maanantai 20.30-22.00 Tuomela Keskiviikko 21.00-22.00 Pähkinärinne Sunnuntai 10.00-12.00 Kilteri

Ruottinen kirjoitti: Crossi & Enska ukot ei turhista loukkaantumista paljoa piittaa. Sama näkyy olevan Mimmeillä. Jalkapalloilijat kyykkyyn. http://www.xracing.fi/enduro/uutiset/huimaa-sitkeytta-20170830/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
30

TikS T05 Nimenhuuto.com

Vuonna 2005 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! www.tiks.fi

Iris kirjoitti: Käyhän vanha lisenssi vielä tallinkissa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Tytöt
19

TikS B-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan paras korisjengi

Sampo kirjoitti: Hei ladatkaa puhelimeenne hudl technique (ilmainen)- sovellus. Siitä on paljoa iloa, kun teette heittoharjoituksia. Voit katsoa heittoa hidastettuna ja verrata sitä toisten pelaajien heittoon samalla näytöllä. Kerron lisää torstaina sen käytöstä. T: Sampo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaan Tikkurila
Naiset
25

Puhuttaret Nimenhuuto.com

Naisten 1.-divisioonan joukkue.

Timo kirjoitti: Moi Puhuttaret, Kauden 15-16 päätöksestä on jo jonkin aikaa, joten ajattelin kutsua porukkaa jälleen kasaan. Kutsuisin sinut ke 18.5. klo 18:30-20:00 Energia Areenalle kokeilemaan, miltä se pallon koriin heittäminen tuntuu ja keskustelemaan, miten kesällä harjoiteltaisiin ja minkälaisia näkymiä j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Naiset
22

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Niklas kirjoitti: Ehk myöhässä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
36

BC Hukat Nimenhuuto.com

Huippukoripalloa eteläisen alueen divareissa jo vuodesta 2006!

Joonas kirjoitti: Töissä (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
22

Puhu Ladies Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Oon työreissussa Naantalissa, voi olla etten kerkee takas tuohon mennessä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Vantaa
Naiset
16

GB Sports Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Korvaava kerta (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Ringette ja Koripallo
Helsinki, Vantaa, Espoo
Ei asetettu
361

Tiks Ladies Nimenhuuto.com

Hirvonen-K kirjoitti: Moikka Meidän jälkipolvien harkka-ajat ovat keskiviikkoisin nykyään melko haasteellisessa ajankohdassa suhteessa näihin keskiviikon harkkoihin.Kelloajat menee melko ristiin ja harkkapaikat ihan eri suunnissa... Täten näyttää siltä,että joudun jättämään keskiviikon harkat väliin ja käyn kokeilemas... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Vantaa Tikkurila
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.