Kör Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, rugby, futsal, lentopallo, ultimate ja agility.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Vaasa

Kör - Vaasa

Vaasan Salama C-pojat Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Santeri.S. huoltaja huomenna Ouluun mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Vaasa
Pojat
21

Vaasan Salama Mikropojat Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Katsotaan ketä tavoitetaan tällä viestillä (toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni jotenkin kuittaisi - esimerkiksi kommentoimalla tähän viestiin. Kaudella 2016-2017 mikroja ovat 2. ja 3. luokkalaiset, eli 2008 ja 2007 syntyneet. Vastaavasti minejä ovat 4. ja 5. luokkalaiset eli 2006 ja 2005... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Vaasa
Pojat
24

Vaasan Salama D-pojat Nimenhuuto.com

Casper kirjoitti: Moi, miltäköhän näyttää väliaikatilanne vetäjien suhteen ? Tiistai-illalle oli se sali varattuna, oliko muita saliaikoja varattuna ? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Vaasa
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.