Kör Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, rugby, futsal, ultimate, jousiammunta ja amerikkalainenjalkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Vaasa

Kör - Vaasa

Vaasan Salama C-pojat Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Pidetäänkö nuo ti,ke,to,pe klo: 11.00 aamutreenit vaikka olisi vain muutama osallistuja? Ei ainakaan näy ilmoittautuneita juurikaan.?!? Santeri olisi halukas vissiin meneen, mutta joutuu mennä pyörällä ja siksi kyselen. Ei ole kauheen reilua mielestäni, jos ajelee joka aamu pyörällä Sepiksestä Is... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Vaasa
Pojat
23

Vaasan Salama Mikropojat Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Katsotaan ketä tavoitetaan tällä viestillä (toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni jotenkin kuittaisi - esimerkiksi kommentoimalla tähän viestiin. Kaudella 2016-2017 mikroja ovat 2. ja 3. luokkalaiset, eli 2008 ja 2007 syntyneet. Vastaavasti minejä ovat 4. ja 5. luokkalaiset eli 2006 ja 2005... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Vaasa
Pojat
24

Vaasan salaman naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Vaasa
Naiset
14