Kör Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, sähly, koripallo, futis, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Muurame

Kör - Muurame

MU Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Uusia pelaajia otetaan koko ajan mukaan, mikrotytöt harjoittelevat Muuramessa ma klo 17.00-18.15 ja to klo 18.30-20.00. Kaudella 2016-2017 emme ole sarjassa, pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme yhteen turnaukseen kauden päättyessä toukokuussa 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitukset Muuramessa ma ja to!

Kirsi kirjoitti: Tässä syysloman ratoksi tietopaketti syyskautta varten. Syksy on lähtenyt treenien suhteen kivasti käyntiin! Meillä on tällä hetkellä mukana 12 reipasta tyttöä, joille pidetään treenejä kaksi kertaa viikossa pois lukien syys- ja joululoma. Tulevat turnaukset: 4.11. Muurame / monnari klo 11 (paika... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Muurame
Tytöt
23

Muuramen urheilijat Mikropojat Nimenhuuto.com

Muuramen Urheilijat Mikropoikien koripallojoukkueen sivut

Joukkue etsii pelaajia: Muuramen Urheilijat Mikropoikien joukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat muka...

Jari kirjoitti: Hei, syyslomalla vk 42 ei harkkoja. Jos haluatte pelata syyskaudella sarjapelejä, se onnistuu Honsussa. Kannattaa käydä kokeilemasa Honsun harkoissa. Pelaaminen edellyttää seurasiirron tekemisen hyvissä ajoin ennen ensimmäistä peliä. Soittakaa Tepolle tai tekstiviestillä illmoitus että olette tul... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Pojat
6

Muuramen B-tytöt Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Moikka kaikille! A) Ensin ilouutisia, jee. :) Saatiin mun kaveriks valmentamaan Nora Puolakka. Nora on 19v koripalloilija suoraan Honsun naisista. Saatatte nähdä Noran jo sunnuntaina pyörähtämässä kotipeleissä jos saadaan aikataulut sopimaan. B) Sitten seuraava ilouutinen on, että Inkerin ja Elsa... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koris
Muurame
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.