Kör Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, koripallo, futis, sähly, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Muurame

Kör - Muurame

MU Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Uusia pelaajia otetaan koko ajan mukaan, mikrotytöt harjoittelevat Muuramessa ma klo 17.00-18.15 ja to klo 18.30-20.00. Kaudella 2016-2017 emme ole sarjassa, pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme yhteen turnaukseen kauden päättyessä toukokuussa 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitukset Muuramessa ma ja to!

Kirsi kirjoitti: Tässä syysloman ratoksi tietopaketti syyskautta varten. Syksy on lähtenyt treenien suhteen kivasti käyntiin! Meillä on tällä hetkellä mukana 12 reipasta tyttöä, joille pidetään treenejä kaksi kertaa viikossa pois lukien syys- ja joululoma. Tulevat turnaukset: 4.11. Muurame / monnari klo 11 (paika... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Tytöt
16

Muuramen urheilijat Mikropojat Nimenhuuto.com

Muuramen Urheilijat Mikropoikien koripallojoukkueen sivut

Joukkue etsii pelaajia: Muuramen Urheilijat Mikropoikien joukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat muka...

Jari kirjoitti: Moi, Flunssaa on liikkeellä tietysti muutenkin... Seuraavalla kerralla muistetaan oikea pukeutuminen turnauksissa pelien välillä. Kosteat paidat ja sukat vaihdetaan odotteluaikana kuiviin ja laitetaan verkkaria, collegepaitaa ja pipoa päälle. Lisäksi pelien jälkeen pitäisi käydä suihkussa, ja vai... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Pojat
12

Muuramen B-tytöt Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Tervehdys! Syyssarja on saatu päätökseen jo hetki sitten ja voittajana sarjassa komeilee MU. Vaikka välillä lensi muutama ärräpää ja kyynelkin niin maaliin päästiin. Hieno suoritus tytöltä ja valkuilta tästä on hyvä jatkaa kevätsarjaan. Kiitokset kaikille. Kevätsarjan pelit lisätty nimenhuutoon t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koris
Muurame
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.