Kör Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, toko, golf, judo ja futsal.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Laukaa

Kör - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Tänään syyskauden viimeiset treenit. Koulun vuoden alkaessa jatkamme taas koripallon parissa perjantaina 12.1.2018. Rauhallista Joulua! T. Seppo ja Eve P.S. Vuoden viimeisessä matsissa JBA kohtaa Monnarin pikkujoulupelissä lauantaina 16.12 klo 14:00 Kristika Turun. Otteluisäntänä Keski-Suome... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Minien kevätkausi startattiin hienosti kahdella voitolla! Mikrot aloittavat kevätkautensa viikon päästä sunnuntaina 21.1. - Klikatkaa peliin pääseminen (Lotta, Tiia ja Sylvi). Ilmoittautuneita ovat Viivi, Juuli, Saima, Veera, Peppiina, Emma V, Amanda, Sara. - Pelit ovat Äänekoskella (Hiskimäen ki... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
24

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018. Maksu on 10 € alle 16-v, 17 € yli 16-v. ja perhejäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille FI24 5221 0550 0060 29 tammikuun aikana. Mainitkaa maksun yhteydessä jäsenen/jäsenten nimet ja sähköpostiosoite (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18

LUkoripallo Nimenhuuto.com

Sinikka kirjoitti: Hei! Ensi viikolla alkaa treenit! Olette varmaan huomanneet etä Marianne on kutsunut teidät c tyttöjen nimenhuutoon, kuitatkaa itsenne in! Jatkossa käytte Samin treeneissä mitkä ilmoitetaan Mariannen lähettämässä nimenhuudossa, käyttäkää aktiivisesti in/out! Harkat elokuussa aluksi tiistaisin. Vi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Laukaa
Naiset
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.