Kör Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Laukaa

Kör - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Sepon Jengin palloilut on nyt tältä keväältä palloiltu. Syksyllä taas jatketaan. Sanna sanoi, että tyttöjen treeneihin saa mennä, ken haluaa eli sama aika ja sama paikka. T. Seppo (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Hei kaikki ☺ LU:n mikrotytöille perheineen on varattu Multamäestä harrastetila, saunarakennus ja kota helatorstaiksi 25.5. klo 12-20! ☺ Järjestetään Multamäkeen sponsori- ja kahviotuottorahoilla purtavaa. Vietetään hauska päivä joukkueen kesken ja tietysti pelaajien perheet ovat tervetulleita muk... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
22

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Hei Eikö tosiaan Tampereen turnaukseen ole ilmottautunut meidän sarjaan kuin 3 joukkuetta. Essi (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
16

LUkoripallo Nimenhuuto.com

Sinikka kirjoitti: Hei! Ensi viikolla alkaa treenit! Olette varmaan huomanneet etä Marianne on kutsunut teidät c tyttöjen nimenhuutoon, kuitatkaa itsenne in! Jatkossa käytte Samin treeneissä mitkä ilmoitetaan Mariannen lähettämässä nimenhuudossa, käyttäkää aktiivisesti in/out! Harkat elokuussa aluksi tiistaisin. Vi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Laukaa
Naiset
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.