Kör Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Laukaa

Kör - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Huomenna sunnuntaina 25.3. on Sydärillä LU;n minitytöillä kotiturnaus. Tyttöjen pelit alkavat 11.00 ja 14.30. Käykää kannustamassa tytöt voittoon! Kioski ja Arpajaiset! (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Upeat pelit mikrotytöillä takana! Vielä final four turnaus edessä, joka todennäköisesti pelataan su 8.4. meidän kotiturnauksena. Laitan sen tapahtumaksi heti kun varmistuu, mutta pelipäivä kannattaa jo nyt merkata ylös. Toivottavasti kaikki mikrot pääsevät tuolloin kautta huipentamaan! Ensi viikk... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
27

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018. Maksu on 10 € alle 16-v, 17 € yli 16-v. ja perhejäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille FI24 5221 0550 0060 29 tammikuun aikana. Mainitkaa maksun yhteydessä jäsenen/jäsenten nimet ja sähköpostiosoite (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18