Kör Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kerava

Kör - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Iältäsi voit olla 2003 synt...

Päivitetty 26 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
26

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Catarina kirjoitti: Huomiset treenit on peruttu!!! Kaikilla valkkuilla on menoa. Mukavaa viikonloppua :) (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Keravan Kori-80 A-B-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Teemu kirjoitti: Tervehdys kaikki! Yksi turnaus takana ja mitali kaulassa. Hyvin meni. Pojat hoitivat pelaamisen hyvin ja se olikin heidän homma. Nuo meidän nuoret pelurit ovat siinä iässä, että ottavat vaikutteita ympäristöstään ja se vaikuttaa heidän tekemiseen. Tämä on ymmärrettävää ja se kuuluu kehitykseen. T... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
27

Keravan Kori-80 TP08-09 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: HEI KAIKKI!! Sherwoodturnaus mikroturnaus (07 ja sitä nuoremmillle tytöille ja pojille) pidetään lauantaina 20.5. ja se on isompi kuin koskaan. Meidän sekä tytöt että pojat osallistuvat tähän turnaukseen. Tarvitsemme kaiken mahdollisen avun, että saamme jälleen kerran rakennettua kivan päivän mik... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
30

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: N3D vapaat salivuorot lisätty ti 18.4 eteenpäin. Tiistaina lukion vuoro klo 20.30-21.30 sekä torstaina killan vuoro klo 17-18.30 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
47

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Paikalliset All Stars -leirit 2017 Koripalloliitto järjestää keväällä 2017 yhteensä kahdeksan paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia. Paikalliset All Stars -leirit, k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
22

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hello! Alla on listattuna meidän kotipelien aikataulut. Peli-ikkuna on näissä fossiilipeleissä aina kaksi viikkoa eli tuohon väliin pitäisi löytyä a) salivuoro ja b) pelaajat. Vieraspelien aikoihin ei vissiin hirveästi voi vaikuttaa. Toistaiseksi listoilla on vasta yksi vieraspeli: 13.11.2016 10:... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Moi! Ottiko joku eilen vahingossa mun pullon amikselta? (Oranssi jossa on kaksi mustaa raitaa) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
25

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi! Ilmoittautukaahan illan rientoihin! Meitä on nyt 7 kun mä tuon Saran mukaan. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
25

Keravan Kori-80 T06-07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tervehdys, Alla on tiedoksi suomen koripalloliiton info ja ohjeet liittyen aluefinaaleihin. T:Juha ----------------------------- Hei, Tulevina viikonloppuina ratkotaan viimeisiä paikkoja aluefinaalitapahtumiin, jotka pelataan Espoossa 7.-9.4.2017 (III divisioonat), 21.-23.4.2017 (II divisioonat) ... (27 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Oisin kyydin tarpeessa, moneltako ois lähtö? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 7 kasassa tälle päivälle, saataisiinko 10 täyteen? Pari vaihtomiestäkään ei olisi pahasta... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
24

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
18

KUUBA Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Tervehdys lomien keskelle ja työssä ahkeroiville. Tosiaan kuten Topi tuossa alla viittasikin niin A tytöt tarvitsevat joukkueenjohtajan asap. Harjoitukset jatkuvat 18.7. alkaen Maanantai 1730-1900 sali, perään 30 min ulkoilua, paikkana Kilta. Tiistai 1800-1930 sali perään 30 min ulkoilua Nikkari.... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.