Kör Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kerava

Kör - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2017-18 joukkueese...

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
21

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Toni kirjoitti: Tonilla intoa jatkaa ja sarjapelit kiinnostaa myös. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Loistavat pelit tänään – kaikki jäivät ehjäksi! Täytyy todeta tässä pelin tuottamassa euforiassa, että on vaikeaa elää ilman koripalloa. Jotenkin se boottaa koko järjestelmän ja puristaa endorfiinit korkealle tasolle. Joukkueiden jako tuotti oudon tuloksen, sillä tänään pelipäällä olleet osuivat ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Joa kirjoitti: Joa ei pääse ekaan peliin mutta toiseen pääsee (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Harmony kirjoitti: Hei! Sattuisko ketään olla ajamassa Saviolta Harkkan paikka tänään (19/9), Jos Harmony saa kyydin? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
26

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Simaturnaus (4.-6.5.) lähestyy taas ja tekijöitä kaivataan. Ajattelinkin kysyä, josko joku A-tytöistä innostuisi toimitsijahommiin. Tämän vuoden turnauksessa siirrytään sähköisen pöytäkirjan käyttöön ja tätä harjoitellaan porukalla ensi viikon keskiviikkona 18.4. klo 19.30 Järvenpään Liikuntahall... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
18

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Koriskoulu pelaa harkkamatsit Kauhajokea vastaan tällä vuorolla, kiitos! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
41

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huominen peli siirretty Kurkelan koululle!! Aika pysyy samana eli klo 13:30. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

Keravan Pikkusudet-koriskoulu on 2011-12 syntyneille tytöille ja pojille suunnattu harrastusporukka.

Otso kirjoitti: Tärkeää tietoa Sherwoodin miniturnauksesta. Järjestäjiltä tuli tieto, että edelleen kaivataan runsaasti apua turnauksen järjestelyissä. Pienikin apu on siis tärkeä. Turnauksen myyntituotto jaetaan tasan kaikkien niiden joukkueiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat jollakin tavalla osallistuneet ... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
27

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Joelilla on ollut pari päivää vatsa kipeä, joten jää treenit väliin ja vielä on epävarmaa pääseekö huomenna peliin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
30

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei kaikki Salon turnaukseen osallistuvat! Kuten tänään lyhyessä tiedotuksessa kerroin, jokainen osallistuva pelaaja maksaa 30 euroa kisapassistaan. Se sisältää peliluvan, ruokailut (2xlounas, päivällinen ja aamiainen), koulumajoituksen sekä oheisohjelmat. Tarkemmat tiedot peliaikoineen ym. tulev... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
13

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ja taas pelattiin, ei ihan yhtä tiukka kuin edellinen... Pisteet 94-43 Toppinen 34 Riistama 17 Murojärvi jr 16 Saastamoinen 15 Mäntynen 4 Kuoppala 2 Kanniainen 2 Virheet OB 11, Mafia 15 Riistama 4 (mussutusta vain kahdesta) Toppinen 3 Kuoppala 2 (noin 10 riistoa + hirveä määrä levareita) Kanniain... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Tuun vähän myöhässä suoraan työreissulta. Kyyti Keravalle kelpaa pelin jälkeen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi.Sara tulis pelaamaan.Onko tämä ok? T:Marko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
27

Keravan Kori-80 T07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Maanantaina 5.2. olen siis valtuuston kokouksessa, enkä pysty pitämään ainakaan koko harjoituksia. Joudun lähtemään viimeistään klo 17.30. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
32

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Moi kaikille! Täällä Pietarin isä Petteri. En pääse tänään päättäjäisiin, koska meillä on iso tapahtuma Helsingissä. Halusin kiittää kaikkia vanhempia, joukkueen vetäjiä ja valmentajaa. Hieno kausi ollut ja huudetaan porukalla taas syksyllä. Mukavia päättäjäisiä teille. T. Petteri (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Hei, muistakaa kaikki peli 18.11.-17 ja salille klo 10. Sain seuraavan viestin Järvenpäästä: Moikka Lautimon Katja antoi sun yhteystiedot kun kyselin häneltä kiinnostaisiko ystävyyspeli Järvenpään naisia vastaan? Meillä on kaikentasoista naista ringissä ja taso ei ole kova :) Olis kiva pelata ja ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
15

KUUBA Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Tervehdys lomien keskelle ja työssä ahkeroiville. Tosiaan kuten Topi tuossa alla viittasikin niin A tytöt tarvitsevat joukkueenjohtajan asap. Harjoitukset jatkuvat 18.7. alkaen Maanantai 1730-1900 sali, perään 30 min ulkoilua, paikkana Kilta. Tiistai 1800-1930 sali perään 30 min ulkoilua Nikkari.... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
31

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Koripallo
Kerava
Miehet
22