Kör Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kerava

Kör - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2017-18 joukkueese...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Ari kirjoitti: Eelin pukuhuoneeseen jäänyt pallo on minulla. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
22

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Timo kirjoitti: Huomasiko kaikki, että huomenna on vielä treenit ennen joululomaa! (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
15

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tänään 5.6. pelit normaalisti Ammiksella. Hyvää Itsenäisyyspäivää! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

JKS Kori-80 A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Hans kirjoitti: Hei, Kinkkumyynti oli jälleen kannattava, sillä tuotto oli 928 € !!  Kinkkuja ja laatikoita myytiin tällä kertaa kuitenkin noin 30% vähemmän kuin vuonna 2016 . Kiitos kaikille osallistuneille. t Hans (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää/Kerava
Pojat
28

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Päivää! Miesten Edustusjoukkueen seuraava kotipeli on sunnuntaina 21.1 klo 15.30 Killassa ja vastassa eksoottinen Hnmky yökoris, jonka riveissä kovia pelaajia Kollien 1 divari ajoilta ja muutenkin erittäin vauhdikas peli tulossa! Vapaa pääsy, mutta puffetti lomailee tämän pelin. T. Jussi R./Edustus (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
41

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Harmony kirjoitti: Hei! Sattuisko ketään olla ajamassa Saviolta Harkkan paikka tänään (19/9), Jos Harmony saa kyydin? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
27

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
17

Ykköskori Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Basket.fi:ssa näkyy pari peliä enemmän kuin täällä. Voisiko joku kenellä on oikeudet laittaa ne myös tänne että kaikki osaavat varata pelit kalenteriin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Hei! Sunnuntaiaamuna voi halukkaat mennä heittelemään Kiltaan klo 9:30 alkaen. Toni luoas tulla avaamaan oven. Mennään Veikon kanssa ainakin tunniksi⛹️‍♂️⛹️‍♂️ (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
30

Keravan Kori-80 T07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tervehdys, T-08! Seuran kokenein valmentaja Kari Haltsonen on ilmaissut tuntevansa intoa ja halua valmentaa T-08 -joukkuetta. Tervehdimme tätä ilolla, sillä valmentajista on pulaa, etenkin kokeneista valmentajista. Kari siis vastaa tästä eteenpäin T-08-valmennuksesta, alkaen huomisesta kotiottelu... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
33

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi.Sara tulis pelaamaan.Onko tämä ok? T:Marko (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
27

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Auki vielä, mahd. dumarikoulutus H-linnassa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Otan vaakan mukaan niin saadaan ukkojen 2018 lähtöpaino! (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei kaikki Salon turnaukseen osallistuvat! Kuten tänään lyhyessä tiedotuksessa kerroin, jokainen osallistuva pelaaja maksaa 30 euroa kisapassistaan. Se sisältää peliluvan, ruokailut (2xlounas, päivällinen ja aamiainen), koulumajoituksen sekä oheisohjelmat. Tarkemmat tiedot peliaikoineen ym. tulev... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
13

Pikkusudet koriskoulu Kerava Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Pikkusudet-harkat sittenkin peruttu ti 19. joulukuuta, liikuntasali on koulun omassa käytössä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
22

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Hei, muistakaa kaikki peli 18.11.-17 ja salille klo 10. Sain seuraavan viestin Järvenpäästä: Moikka Lautimon Katja antoi sun yhteystiedot kun kyselin häneltä kiinnostaisiko ystävyyspeli Järvenpään naisia vastaan? Meillä on kaikentasoista naista ringissä ja taso ei ole kova :) Olis kiva pelata ja ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
14

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Moi kaikille! Täällä Pietarin isä Petteri. En pääse tänään päättäjäisiin, koska meillä on iso tapahtuma Helsingissä. Halusin kiittää kaikkia vanhempia, joukkueen vetäjiä ja valmentajaa. Hieno kausi ollut ja huudetaan porukalla taas syksyllä. Mukavia päättäjäisiä teille. T. Petteri (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.