Kör Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, ringette ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kori-80 A-tytöt Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Kaudella 2018-19 joukkueese...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Joanna leirikoulussa Tartossa 3.-7.9 joten tuolloin harkat jää väliin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Kori-80 P 05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

Marcus kirjoitti: Hei, valokuvaohjeistus löytyy Kuvat ja materiaalit-kansiosta. Tutustukaa huolellisesti (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
24

Kori-80 Heittopussit Nimenhuuto.com

Yön pimeinä tunteina perustettu harraste koripallojoukkue. Joukkueen tarkoitus tarjota mahdollisuus harrastaa korista hyvässä porukassa. Pelaamme Eteläisessä aluesarjassa, miesten 5-divisioonaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
18

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Timo kirjoitti: Mökillä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
25

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Jukka kirjoitti: Tämän illan harjoitukset on peruutettu koulun oman käytön tähden. – Jukka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: M40SM Ykköskori vs Puhu (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
40

Ykköskori Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Koripallosarjat pysähtyvät torstaina 12.3.2020 Suomen Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki koripallosarjat torstaista 12.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä toistaiseksi. Sarjojen... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa! Turnaus pelataan Keravalla lauantaina 18.5.2019. Laita päivä kalenteriisi. Turnauksessa pelaavat ensi vuonna ikäluokat 2009 – 2012, mutta kaikkien joukkueiden apu turnausjärjestelyissä on enemmän kuin tervetullutta. Osallistu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
15

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
11

Keravan Kori-80 Korittaret Nimenhuuto.com

Kaikille naisille tarkoitettu harrastejoukkue, jossa tarkoituksena on kunnon kohentaminen hauskasti ja iloisesti koripallon parissa.

Jenni kirjoitti: Hei, minulta jää ainakin tämä kevätkausi väliin. Katsotaan syksyllä miten työkuviot menee, olisiko mahdollista päästä taas mukaan.. Hyviä treenejä teille! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
12

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Saataisko 3-3 pelit aikaiseksi? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
27

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Karkea yhteenveto vanhempainillan asioista: Esittely - valmentajat, juoksevat asiat: Mikko Paju, Petri Luoma, Toni Railotie - vapaaehtoistyötä yhteisen näkemyksen mukaan - pelaajat: 18kpl osallistuu peleihin ja pari vain treeneihin, taidoissa ja harjoitusasenteessa isoa hajontaa, Jos joku menee i... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
23

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Mulla on ilkan kengät. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
27

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei, pukkaripalaveri siis tänään alkaa klo 18.15! Pahoittelut! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
20

Keravan edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Sape kirjoitti: Duunin koulutus loppuu Vantaalla 18.00 eli paikalla n. 18.30 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
33

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Torilta ilman autoa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
22

Keravan Kori-80 T08 -T06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: VIIKONLOPUN YKKÖSDIVARIN OTTELUISTA: Olemme kehittäneet puolustusta ja puolustamme nyt koko kentän pelaajavartiointia, kuten (juniori)kilpakoripalloon kuuluu jo siitäkin syystä, että se on kehittävää. Tulokset ovat olleet hyviä. Ylhäältä puolustamalla saavutetaan monia etuja – dominoidaan vastust... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
37

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Epävarmaa lähdetäänkö mökille to illalla vai pe aamuna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
17

Kori 80 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Koripallo
Kerava
Pojat
3