Kör Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kerava

Kör - Kerava

Kori-80 C-tytöt 03 Nimenhuuto.com

Syksystä 2013 alkaen yhdessä pelannut joukkue. Joukkue on hyvin motivoitunut harjoittelemaan ja tavoitteita joukkueella on paljon. Kauden aikana joukkue nähdään useammassa turnauksessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Mukaan pääset joko ilmottautumalla suoraan harkkoihin tai olemalla yhteydessä joukkueenjohtajaan. Voit myös tulla kokeilemaan harrastusta ennen sitoutumista.

Joukkue etsii pelaajia: UUDET PELAAJAT ovat tervetulleita joukkueeseemme. Iältäsi voit olla 2003 synt...

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

Kori-80 P04-05 Nimenhuuto.com

Kori-80 P04-05 . Tähtäimessä pidetään liikunnan iloa, halua treenata ja kehittyä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Joukkueen omat sivut: http://www.kori-80.net/joukkueet/pojat-04-05/ Ottelukalenteri ja tuloksia: http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=91133&league_id=30189

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Emil jättää myös koripallon tässä vaiheessa. Viime kausi meni diabeteksen kanssa opiskellessa ja nyt selvitellään astman oireita ja diagnoosia. Kiitokset myös meidän puolesta ja hyvää syksyä koko jengille. Meidät voi poistaa myös nimenhuudosta. T: Emil, Tanja ja Heikki (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
20

Jyrä Nimenhuuto.com

Raittius- ja Urheiluseura Jyrä ryn perustivat 1980-luvun alkupuolella Keravan Yhteiskoulun entiset oppilaat. Seuran esikuva on Yhteiskoulun liikuntakerho Jyrä, joka toimi jo 1900-luvun alkupuolella. Perustajajäseniä olivat mm. Mauri Valtonen, Seppo Nurmi, Ari Anttila. Jyrän laji on koripallo.

Seppo kirjoitti: Paikalla (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
26

Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 pojat 2009 ja myöhemmin syntyneiden joukkue kaipaa lisää innokkaita pelureita joukkueeseen!

Timo kirjoitti: Hei! Keravan keskuskoulun sisäilmaongelmien takia salivuoroissa on tapahtunut muutoksia. Joudumme tästä syystä lopettamaan treenit maanantaisin Ahjossa jo klo 19:30. Tämän takia aloittelemme ainakin alkusyksyn treenit jo klo 18:00, kunnes Keravan pesis alkaa käyttää vuoroaan. Käymme nyt neuvottel... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
19

JKS Kori-80 A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Petri kirjoitti: Moro joukkue JKS/Kori-80 eli Aarni, Elmeri, Elmo, Joel, Jonne, Joona, Robert, TeemuK, Veeti, Ville. Tallink-turnauksen perjantain peli on siis klo 20.00 Honkahallilla ja kenttä Dextra. Kaikki paikalla tuolla viimeistään klo 18.45. Ota mukaan myös ulkolämppävarustus ja molemmat peliasut. Lauantain... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Järvenpää/Kerava
Pojat
31

Keravan Kori-80 C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Paikalliset All Stars -leirit 2017 Koripalloliitto järjestää keväällä 2017 yhteensä kahdeksan paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia. Paikalliset All Stars -leirit, k... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
22

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
21

Keravan Kori-80 Seuratoimijat Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Hei! Nyt kun tyttöjen 09-10 joukkueella on uusi valmennus (ja jo vuoden kokemuksen omaava jojo), tuli yht'äkkiä mieleen nuo koulujen avaimet... Meidän treenit alkavat nyt keskiviikkona Ahjossa, eikä ole minkäänlaisia avaimia entuudestaan. Miten toimia? Onko jollain "ylimääräisiä" Ahjon avaimia la... (7 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
38

Keravan Kori-80 P09-10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! (olin reissussa ja ehdin vasta nyt kirjoittaa) Kausi oli upea ja mielenkiintoinen, vaikka salit olivat liian pieniä tälle pelaajamäärälle. Samaten otteluja oli liian vähän. Outo liike Koripalloliitolta – perustelevat sitä sillä, että perheille jää aikaa muuhunkin. Turnaus on kuitenkin huono ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Sekajoukkue
14

Ykköskori Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hello! Alla on listattuna meidän kotipelien aikataulut. Peli-ikkuna on näissä fossiilipeleissä aina kaksi viikkoa eli tuohon väliin pitäisi löytyä a) salivuoro ja b) pelaajat. Vieraspelien aikoihin ei vissiin hirveästi voi vaikuttaa. Toistaiseksi listoilla on vasta yksi vieraspeli: 13.11.2016 10:... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
25

Kori-80 T00-02 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tiedostoissa on nyt kansio Kevät 2016, jossa buffavuoro- ja yhteystietolistat. Anteeksi, kun kesti. Jos olette tehneet vaihtoja, ja ilmoittaneet ne minulle, niin tarkistakaa, että ne on päivitetty listaan. Muutenkin, jos sieltä nyt jotain epämääräisyyksiä löytyy, niin laittakaa viestiä. Korjailla... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
11

Kori-80 P01 Nimenhuuto.com

Keravan Kori-80 P01 mikrokoripallojoukkue.

Ilkka kirjoitti: Moi! Tammikuun toisena sunnuntaina 11.01.2015 pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta. SM-sarjat... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
21

Keravan Kori-80 T07-08 Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Moikka! Lisäsin torstain keskeiset asiat löytyy kuvat ja materiaalit kansiosta. Keskeistä: tarkista pelaajan tiedot niin seuramapista kuin nimenhuudosta. Nimenhuuto on ensisijainen tiedotuskanava, olen perustanut whatsup ryhmän pika ja epävirallista viestintää varten vanhemmille. Laita viesti min... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
25

Kakkoskori Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Pelit peruttu tänään pelaajapulan takia. (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
31

Kori-80 Kuntokoris Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Tässä kesän mittaan pyöriteltiin ajatusta, että kuntokorisporukalla voitaisiin osallistua Etelä-Suomen alueen kuntosarjaan, jos kiinnostusta löytyy. Valitettavasti varsinaista sekasarjaa ei Koripalloliitolla ole, eli naisille ja miehille on omat sarjansa. Sitä en tiedä, saavatko naiset pelata jok... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Ei asetettu
25

Keravan Kori-80 Old Boys Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Kuten huomasitte, treeniajat ovat muuttuneet. Jari ansiokkaasti hommasi meille lisää minuutteja ja kelpo ajankohdat. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Miehet
24

Kori-80 T09-10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Tytöt
12

Kori-80 P07-08 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Hei! Olimme tänään Tonin, Mikon ja Peten kanssa seuratoimijoiden kokouksessa. Seuraavia asioita käytiin mm. läpi: -Kaikki uudet pelaajat seuramappiin. Eli onhan kaikki pelaajat rekisteröity seuramappiin? -Poikien reenit: Ma Kilta 17-18:30 To Ahjo 17-18:30 Su Kilta pelivuoro 9-11 Lisäksi pohdittii... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
20

Keravan Kori-80 Mammakoris Nimenhuuto.com

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kerava
Naiset
12

Kori-80 P03 Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Moi kaikille! Täällä Pietarin isä Petteri. En pääse tänään päättäjäisiin, koska meillä on iso tapahtuma Helsingissä. Halusin kiittää kaikkia vanhempia, joukkueen vetäjiä ja valmentajaa. Hieno kausi ollut ja huudetaan porukalla taas syksyllä. Mukavia päättäjäisiä teille. T. Petteri (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kerava
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.