Kör Loviisa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loviisa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, kahvakuulailu, sisäpyöräily, intervallitunnit, kuntonyrkkeily, crossfit ja mobility.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Loviisa

Kör - Loviisa

HokkiBasket-A-tytöt+Naiset Nimenhuuto.com

Koripalloa Loviisassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hokki Basket, Korisseura, Loviisassa etsii uusia pelaajia -78 - 04

Matti kirjoitti: Harkat ke 20.12. klo 19-20.30 ja 27.12. klo 19-20.30 sekä ke 3.1.2018 klo 19-20.30 Nimenhuutoon uusi nimi muokattu, koeta kirjautua... kommentoi jos tarvitset uudet salasanat... https://hokkibasket-a-tytot-naiset.nimenhuuto.com/messages/new (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Loviisa
Tytöt
23

Hokki Basket-07pojat Nimenhuuto.com

Tämä on Hokki Basket -07 Mikropojat joukkueen sivu. Ilmoittaudu täällä harkkoihin ja otteluihin

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuola joukkoomme! voit ilmoittautua mukaan: http://www.hokkibasket.fi/_d...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Loviisa
Pojat
16

Hokki Basket-07tytöt Nimenhuuto.com

Hokin nuorimmat ja pippurisimmat mikrotytöt. Nyt osallistumme ottelutoimintaan ja harjoittelemme uutterasti - jossain menestys meitäkin odottaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan Hokki Basketin toimintaan... Tässä joukko iloisia mikrotyttöjä tu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Loviisa
Tytöt
17

HokkiBasket-mothers Nimenhuuto.com

Tässä Hokki Basket-mothers joukkueen tiedotussivut, missä ilmoittaudutaan harkkoihin ja C-tyttöjen ottteluiden kuljetuksiin.

Matti kirjoitti: Tervehdys Papat ja Motherit Kausi pyörähtää jälleen käyntiin ma 10.9. klo17-18 voit ilmoittautua nimenhuudon kautta. Jos salasana on hukassa laita mulle viestiä, niin asetan uuden salasanan. t. Matti ps. tässä linkki ilmoittautumissivuille https://hokkibasket-mothers.nimenhuuto.com/player?set_act... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Loviisa
Naiset
16

Hokki Basket U14 tytöt Nimenhuuto.com

Korista Loviisassa U14 tytöt (2005-2006)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Loviisa
Tytöt
14

Hokkibasket koriskoulu Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moi! Lauantain turnaukseen pojat paikalle n. 9.30 ensimmäinen peli siis 10.00. Pelipaikkana Torniomäenkoulu, osoite Hongistontie 4, Pelit olivat 2010 ja 2011 syntyneille. Tytöt paikalle 13.30, ensimmäinen peli siis klo 14.00, pelipaikkana Haanojan Haali, osoite Myllypuronkatu 3. Pelit 2009 syntyn... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Loviisa
Sekajoukkue
32