Kör Loviisa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loviisa ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, jääkiekko, kahvakuulailu, sisäpyöräily, intervallitunnit, kuntonyrkkeily, crossfit ja mobility.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Koripallo
Loviisa
Tytöt
23

Hokki Basket-07tytöt Nimenhuuto.com

Hokin nuorimmat ja pippurisimmat mikrotytöt. Nyt osallistumme ottelutoimintaan ja harjoittelemme uutterasti - jossain menestys meitäkin odottaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan Hokki Basketin toimintaan... Tässä joukko iloisia mikrotyttöjä tu...

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Loviisa
Tytöt
17

HokkiBasket-mothers Nimenhuuto.com

Tässä Hokki Basket-mothers joukkueen tiedotussivut, missä ilmoittaudutaan harkkoihin ja C-tyttöjen ottteluiden kuljetuksiin.

Matti kirjoitti: Kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuva aikuisten liikunnallinen ryhmäharrastustoiminta keskeytetään 13.12.2020 saakka. Aikuisten harrastusjoukkueiden välisiä otteluita, kilpailuita tai alueellista sarjatoimintaa ei myöskään järjestetä tuona aikana. Rajoitus tulee voimaan tiistaina 24.11.... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Loviisa
Naiset
17

Hokki Basket U16 tytöt Nimenhuuto.com

Korista Loviisassa U16-tytöt (2005-2007)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Loviisa
Tytöt
9

Hokki mikrot 2010-2011 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moi! Keskiviikkona pidetään tämän kevään viimeiset treenit. Treeneissä mitalien jako sekä pieni herkku palkinto. Syksyllä jatketaan toimintaa koulujen alkamisen aikoihin suurinpiirtein. Hyvää kesää toivottaen, Petri (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Loviisa
Pojat
11