Kör Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, jääkiekko, koripallo, jalkapallo, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Naantali

Kör - Naantali

NAKO C- ja B-tytöt Nimenhuuto.com

Naantalin koripallon tyttöjengi.

Heli kirjoitti: Joukkueiden valokuvaus on 4.11.2017 Suopellossa Alustava ohjelma: B-tytöt noin klo 11 C-tytöt noin klo 11.30 B-tytöiltä puuttuu edelleen sarjaohjelmasta tuon viikon peli, joten aikatauluun voi tulla muutoksia, mikäli peli osuu samaan päivään. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
29

NaKo Mikrot Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan pelaamaan koripalloa NaKon Mikrojen 08/09/10 joukkueeseen. ...

Jarno kirjoitti: Pelit Liiton herrojen sekoilujen tuloksena, emme pelaa sarjapelejä syksyn kierroksilla. Väliin jää siis muutama turnaus. Pakottivat meidät aluksi osallistumaan -06 sarjaan, jossa pelataan korkeisiin koreihin ( informoivat ettei yli-ikä sääntö ole voimassa). Myöhemmin kuitenkin selvisi, että on si... (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
16

NaKo Minit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Jussi otetaanko taas porukalla joku isompi pestiosio kuten buffetti vai ottaako jokainenoman leiviskän? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
21

Nako AB-pojat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Seuraava Matsi A-pojilla nyt SU klo 10.00 Salossa. Ajoaika 1h. Joten yhteislähtö Nesteeltä klo 08.30. Mulle mahtuu kyytiin 4 pelaajaa. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Pojat
17

Ukkopekat Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä tai uuteen nousuun... Kuinka vaan, mutta joka tapauksessa--- VIERIVÄKIVI EI SAMMALOIDU Harjoitukset tiistaisin klo 20:30 Kuparivuori

Sami kirjoitti: Tiedetään ainakin ketkä on alotus kolmikossa ;) (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.