Kör Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, sähly, jalkapallo, lentopallo, yleisurheilu, rullakiekko, sähäly ja soutu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NAKO C- ja B-tytöt Nimenhuuto.com

Naantalin koripallon tyttöjengi.

Tomi kirjoitti: Ella & Eevi IN (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
18

NaKo Mikrot Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan pelaamaan koripalloa NaKon Mikrojen 09/10/11/12 joukkueesee...

Mikko kirjoitti: Alussa poissa, joukkueiden vanhempainilta (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
24

NaKo Minit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Harjoitukset peruttu tänään pienen, joskin täysin ymmärrettävän, osanoton takia. Terv. Jussi (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
18

Alle 14v kesävuoro Nimenhuuto.com

Tämän ryhmän kautta ilmoittaudutaan Nakon junnuvuorolle Maijamäessä keskiviikkoisin klo 15-17. Tarkka alkamisaika riippuu, ja pidetäänkö ylipäänsä harjoituksia, riippuu valmentajien paikallepääsystä. Tieto omasta osallistumisesta viimeistään maanantaina, niin saadaan päätettyä treeneistä!!!

Joukkue etsii pelaajia: Kaikkia uusia koripalloilijoita pyydetään ottamaan yhteyttä Mikko Mäkiseen, n...

Mikko kirjoitti: Hienoa, taas treenataan!!! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Sekajoukkue
63

NaKo minitytöt Nimenhuuto.com

2010-2009 (2008) syntyneille tytöille sopiva harraste- ja kilpakorisryhmä. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita harjoittelemaan, pelaamaan ja pitämän hauskaa koripallon tiimoilta. Kevätkaudelle ilmoittaudumme aluesarjaan, missä pääsemme kokeilemaan sopivantasoisten lähiseurojen kanssa opittuja taitoja käytännössä. Uudet jäsenet, ottakaa yhteyttä vastuuvalmentajaan, Mikko Mäkinen 044299181!!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Tytöt
22

NaKo Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Nuorimpien tyttöjen aktiivinen korisryhmä Naantalissa. Iältään kaikki 2011 tai myöhemmin syntyneet ovat tervetulleita harjoittelemaan, pelaamaan ja pitämän hauskaa koripallon tiimoilta. Uudet jäsenet, ottakaa yhteyttä vastuuvalmentajaan, Mikko Mäkinen 044299181!!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen otetaan kauden mittaan uusia jäseniä. Lisätiedustelut valmentaja...

Amy kirjoitti: Amy on kipeä. Nahdaan keskiviikko (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Tytöt
17

Ukkopekat Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä tai uuteen nousuun... Kuinka vaan, mutta joka tapauksessa--- VIERIVÄKIVI EI SAMMALOIDU Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin klo 20.30 Suopellon koululla.

Jari kirjoitti: On unohtunut päivittää, että kuten kaikki muukin aikuisten toiminta, meidänkin toiminta on toistaiseksi jäissä ainakin 24.1 saakka. Luultavasti pidempäänkin mutta tämä on tämänhetkisin tieto. Palataan siis peliasioihin jahka tilanne päivittyy jälleen. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Miehet
23