Kör Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, golf, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Naantali

Kör - Naantali

NAKO MINI JA C-Tytöt Nimenhuuto.com

Naantalin koripallon tyttöjengi. Harjoittelemme neljä kertaa viikossa

Heli kirjoitti: Hei, aiemmin ilmoittamani JBT-toimitsijakoulutus on siirtynyt järjestettäväksi 5.5. klo 18 (aika vahvistuu vielä lähempänä) Liikuntahallilla. Sinne siis, jos olet toimitsijana turnauksessa ja kaipaat opastusta. Toimitsijana voi joutua niin kellon käyttäjäksi kuin pöytäkirjan täyttäjäksikin. Jos p... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
28

Nako Mikro-Pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan pelaamaan koripalloa Nakon mikropoikien joukkueeseen. Harjo...

Jarno kirjoitti: Lauantaina 29.4 ( sali varattu) ja maanantaina 1.5 (vappu) ei ole harjoituksia. Seuraava tapahtuma 2.5 Taimon koululla ( tapahtuma klo 17-20, pojat voisivat esittäytyä klo 18 alkaen), menemme edustamaan seuraa ja esittelemään taitoja. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
23

Nako C-pojat Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei, JBT - Junior Basket Tournament 12-14.5.2017 NaKo:n C- poikien pelit: https://jbt.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=141424 Vesa (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Koripallo
Naantali
Pojat
17

Nako AB-pojat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Seuraava Matsi A-pojilla nyt SU klo 10.00 Salossa. Ajoaika 1h. Joten yhteislähtö Nesteeltä klo 08.30. Mulle mahtuu kyytiin 4 pelaajaa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Pojat
17

NaKo Minit Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Harkat poistettu toistaiseksi (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
8

Ukkopekat Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä tai uuteen nousuun... Kuinka vaan, mutta joka tapauksessa--- VIERIVÄKIVI EI SAMMALOIDU Harjoitukset tiistaisin klo 20:30 Kuparivuori

Timo kirjoitti: Nyt Tsemppiä! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Naantali
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.