Kör Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, käsipallo, tennis, suunnistus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Porvoo

Kör - Porvoo

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Rahaa on kerätty ja kerätään näillä talkoilla seuran ohjeistuksen mukaan, oliko jollakin joku ajatus/ ehdotus/ idea mitä varten rahaa kerätään vai onko ylipäänsä tarvetta/ halua kerätä? Turnausmatkoihin ja maksuihin? Kevätkauden päätösreissuun? Huppareihin? Tähän voi kommentoida, jos tulee hyviä ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
24

Porvoon Tarmo P04-05 Nimenhuuto.com

Elmeri kirjoitti: Eikö 3.divarin peleihin ole muiden enää mahdollista tulla? Kovasti olisi intoa pelata. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
21

Tarmomikrotytöt Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Eilen oli vanhempainkokous Kokonniemen hallilla syksyyn liittyen. Pääsääntöisesti viestittely tulee tapahtumaan WhatsAppin kautta, mutta päätimme, että Nimenhuudossa olisi kaikki pelit ym extrat. Näin ollen saamme suurinpiiretin reaaliaikaisen tiedon siitä, kuinka monta pelaajaa on matseihin tulo... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
23

Porvoon Tarmo minipojat Nimenhuuto.com

Luca kirjoitti: Minä en tule lenkille (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Ei asetettu
11

Porvoon Tarmo Minitytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Sauli kirjoitti: Hei! Olen tulossa pitämään pöytäkirjaa kotipeliin ensi sunnuntaina 14.2. Oliko ketään muuta tulossa pöydän äärelle esim. kelloon? t: Jari (Siiri isä) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
11

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti Ritamaa matti.ritamaa@gmail.com 0440-494841 Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Keskiviikko: Klo 17:00-18:00, Kokonhalli B-sali Perjantai: Klo 17:30-18:30, Hamarin koulu Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Sonja kirjoitti: Ketkä olisi lähdössä kaudenpäättäjäisturnaukseen Keravalle 20.5.? Ilmoittakaa tähän mieluiten tämän viikon perjantaihin 24.3. mennessä. Kiitos! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
32

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Sami kirjoitti: Tänään ois amikselle räppä - puhu sm35 sarjamatsi. Hyvä matsi tiedossa tais alkaa klo 19:45 (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
39

Porvoon Seudun Tuomarit Nimenhuuto.com

Tälle sivustolle päivitetään kaikki Porvoossa pelattavat koripallo-ottelut. Jokainen tuomari voi käydä varaamassa itselleen pelejä nopeus järjestyksessä. Joukkueenjohtajat voivat lisäksi käydä tarkistamassa keiden pitäis olla tulevaa peliä viheltämässä.

Sami kirjoitti: Voisin muuten mennä mutta on koulutuksessa juuri tuolloin... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo tuomari
Porvoo
Ei asetettu
37

PoTa A-tytöt Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Olen kuumeessa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
15

Porvoon Tarmo P-02 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pidän treenit normaalisti (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.