Kör Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, jalkapallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Porvoo

Kör - Porvoo

Porvoon Tarmo P09-10 Nimenhuuto.com

Tarmon P09-P10 Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa: Ma klo 17-18 kevätkummun sivistyskeskus, Sammontie 3 ja Pe klo 17-18 Kvarnbackens Skola. P09-10 joukkue on ilmoitettu koripalloliiton eteläisen alueen sarjaan kts. http://www.basket.fi/sarjat Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Antti Busk. Sarjapeleihin osallistuminen edellyyttää koripalloliiton pelaajalisenssin ostoa.

Vesa kirjoitti: Moikka! Tarmon 4 nuorinta ryhmää osallistuu 19.5 Sherwoodin mikroturnaukseen. Sovimme valmennuksen kesken keväällä, että harjoittelemme näiden ryhmien kanssa turnaukseen saakka, vaikka kausi virallisesti loppuu huhtikuussa. Harjoitukset menevät nyt kahden harjoituksen verran päällekkäin kesäharjo... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
35

räppäravens Nimenhuuto.com

Porvoon parasta koripalloa

Jesse kirjoitti: Jos ehdin..... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
44

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Sami kirjoitti: näyttää siltä että PiPo on jälleen kerran luopunut sarjasta. Eli tämä odottaa vielä vahvistusta liiton suunnalta. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
36

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Tämä ryhmä poistuu käytöstä ja uudeksi ryhmäksi tulee tarmominipojat07-08.Jojona toimii ensisijaisesti Ilkka Minkkinen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
22

Porvoon Tarmo tytöt 09 Nimenhuuto.com

Hilla kirjoitti: Moi! Onko 09 tyttöjä osallistumassa kesätreeneihin? Hilla olisi innokas, mutta toistaiseksi näyttää olevan vain poikia ilmoittautunut. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
37

Tarmonminitytöt07 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Emilia on sairaana, eikä pääse peliin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
17

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti R Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Kausi 2016-17 loppunut. Syksyllä jatketaan... Kiitos kaudesta. Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Anneli kirjoitti: Hei! Olen antanut täksi viikolksi tytöille pienen tehtävän kun nyt on viikko tauko ja hyvät kelit. Tässä jokaiselle tehtävä - ole ulkona, ota koripalllo, muovipussi ja tytöille annettu nimellinen tennispallo mukaan. Laita koripallo muovipussiin, sido se kunnolla kiinni ja tee pallonkäsittely harj... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
18

Porvoon Tarmo B-tytöt Nimenhuuto.com

Anniina kirjoitti: Mä meen kuuntelemaan mitä ensi kaudelle luvassa. -Sari (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
13

Tarmo wolves 09-10 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Käykää ilmoittautumassa IN tai OUT tämän viikon sunnuntain peliin. Lämmittely alkaa klo 14.30 pelipaikka Linnankoskenlukio. (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
17