Kör Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, suunnistus, käsipallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Porvoo

Kör - Porvoo

Porvoon Tarmo mikrop 07 3div Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon Mikropoikien 2007 III-divarin joukkue harjoittelee maanantaisin ja keskiviikkoisin Porvoossa, tule mukaan!

Noel kirjoitti: Rahaa on kerätty ja kerätään näillä talkoilla seuran ohjeistuksen mukaan, oliko jollakin joku ajatus/ ehdotus/ idea mitä varten rahaa kerätään vai onko ylipäänsä tarvetta/ halua kerätä? Turnausmatkoihin ja maksuihin? Kevätkauden päätösreissuun? Huppareihin? Tähän voi kommentoida, jos tulee hyviä ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
24

Porvoon Tarmo Minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Albert kirjoitti: Albert Äijön pallo on vaihtunut varmaan jonkun kanssa tiistaina. Pallossa lukee Albert Ä . Jos löytyy jonkun kassista niin voisin hakea pe treeneistä ja tuoda vaihdossa sen mikä kotona löytyy tällähetkellä.. Yst.terv. Markus Äijö (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
22

Tarmomikrotytöt Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Eilen oli vanhempainkokous Kokonniemen hallilla syksyyn liittyen. Pääsääntöisesti viestittely tulee tapahtumaan WhatsAppin kautta, mutta päätimme, että Nimenhuudossa olisi kaikki pelit ym extrat. Näin ollen saamme suurinpiiretin reaaliaikaisen tiedon siitä, kuinka monta pelaajaa on matseihin tulo... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
23

Porvoon Tarmo P04-05-06 Nimenhuuto.com

Elmeri kirjoitti: Eikö 3.divarin peleihin ole muiden enää mahdollista tulla? Kovasti olisi intoa pelata. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
30

Porvoon Tarmo mini- mikrotytöt Nimenhuuto.com

Michaela kirjoitti: 23.3. Ei treenejä, Kvaba on kiini! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
12

Porvoon TARMO Mikrotytöt 08-09 Nimenhuuto.com

Porvoon Tarmon mikrotytöt 08-09 Päävalmentaja: Anneli Rundgren annelirundgren@hotmail.com 0400-885007 Apuvalmentaja: Matti R Lisätietoja joukkueesta ja toiminnasta: Tarmon nuorisopäälliköltä Saara Hakamaalta nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi 0400-550158 Treenit pääsääntöisesti kahdesti viikossa: Kausi 2016-17 loppunut. Syksyllä jatketaan... Kiitos kaudesta. Pelit: Mikrotytöt 08 I divisioona (Eteläinen alue, 2016-2017 Pelikausi)

Sonja kirjoitti: Kiitos kaikille kaudesta ja tästä piiiitkästä päivästä. Hienoja voittoja tänään ja ne varmasti lämmittävät mieltä muutamasta tappiosta huolimatta. Otteluiden tulokset luettavissa Sherwoodin turnauksen sivuilta. Syyskaudesta lisää infoa kunhan selvitellään kuinka se alkaakaan jne. Mahtavaa kesää k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
32

Rappaajat Nimenhuuto.com

Porvoolainen koriksen ikämies -porukka.

Sami kirjoitti: Onkos koska taas toimintaa? (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Koripallo
Porvoo
Miehet
39

Porvoon Seudun Tuomarit Nimenhuuto.com

Tälle sivustolle päivitetään kaikki Porvoossa pelattavat koripallo-ottelut. Jokainen tuomari voi käydä varaamassa itselleen pelejä nopeus järjestyksessä. Joukkueenjohtajat voivat lisäksi käydä tarkistamassa keiden pitäis olla tulevaa peliä viheltämässä.

Sami kirjoitti: Voisin muuten mennä mutta on koulutuksessa juuri tuolloin... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo tuomari
Porvoo
Ei asetettu
37

Porvoon Tarmo P-02 Nimenhuuto.com

Nicklas kirjoitti: Edarin harkat klo 17-20 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Porvoo
Pojat
10

PoTa A-tytöt Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Olen kuumeessa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Porvoo
Tytöt
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.