Kör Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Turku

Kör - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Nummelle on nyt vakiovaraus joka sunnuntai klo 19:30 - 21:00. Paitsi siis 10.9. jolloin tutustumiskerta Hannunniityyn. Jos se vaikuttaa paremmalta ja puoli tuntia aikaisempi alkaminen miellyttää, niin se näyttäisi olevan vapaana lokakuun loppuun asti. Mutta keskustellaan tästä kun niin pitkälle p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Meri kirjoitti: Tammikuussa olisi tarjolla turnauksia, joihin osallistumishalukkuutta kartoitamme. And1 -turnaus pelataan Salossa loppiaisena eli 5.-7.1.2018 (todennäköisesti mikroilla kaksipäiväinen eli 6.-7.1.). Tähän turnaukseen kysytään kiinnostusta ensisijassa niiltä tytöiltä, jotka eivät vielä syksyllä ole... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
30

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Reko kirjoitti: Nyt on viestejä taas niin paljon, että en löydä etsimääni.... Onko tänään treenit normaalisti? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
37

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Mika kirjoitti: Moi, Olen nyt laittanut kaikki poikien pelit myös nimenhuutoon. Kotiturnauksiin tarvitaan toimitsijoita, buffan pitäjiä jne. TÄRKEIMPÄNÄ tarvitaan kaksi (2) Joukkueen Johtajaa!! Molempiin sarjoihin oma. Hommat voi tietysti jakaa / delegoida... Kuten olette ehkä huomanneet minun vahvuuksiin ei kuu... (10 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
36

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Keijo kirjoitti: Tiedoksenne! Jussi on kova luu! Hieno kunniaosoitus ja komia palkinto! Sydänkeskuksen johtaja, ylilääkäri Juhani Airaksinen on saanut Sydäntutkimussäätiön tunnustuspalkinnon. Airaksinen on kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettu tutkija sekä tehnyt myös merkittävän työn nuorten kardiologien ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Ronald kirjoitti: So, how about organizing (again, after a long while) a Sauna among the team members? This way we could not only enjoy each others company outside of the game or training, but also share thoughts and ideas about our play. I suggested it recently at training and got a few preliminary nods for that.... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Luonnostelin vähän Broilereille uutta merkkiä. Luonnokset löytyy Kuvat ja materiaalit -valikon takaa. Pitäis miettiä minkä värisiä halutaan olla. Tossa ehdotuksessa on nyt tollanen klassinen sinipunainen meininki, mutta värejä voi toki muuttaa. Kommentoikaa vapaasti. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Namika Basket Nimenhuuto.com

Teo kirjoitti: Joku taisi viedä mun pallon mukanaan keskiviikon treeneistä. Otin sieltä vähän vastaavan näköisen Wilsonin Solutionin mukaan. Syyllinen ilmoittautukoon, niin välttyy kymmeneltä raipaniskulta. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
35

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Tässä edustuksen työvuorojen jakajalta tullut kaavailu meidän osuudesta tilastoinnin osalta, meillä aina "huutajan" rooli, koneenkäyttäjä A-pojista. Meillä on aika monta vuoroa merkitty, joten oikeasti pojat, tätä on harjoiteltava!!! Onko Veeti ollut harjoittelemassa, onnistuuko tulevana sunnunta... (17 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
42

Turun NMKY Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Torstaina 2.11.2017 EI ole harjoituksia Sirkkalan koululla. Sali on silloin koulun omassa käytössä. Selvitämme valmentajien kesken, jos saamme jotain tilalle. Infoamme siitä erikseen. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
18

Turi minit 06-07 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei, Alkukaudesta sovitun, toisen harkkapelin ajankohdaksi Uudenkaupungin Korihaita vastaan, on sovittu su 22.10. Tapahtuma nimetyllä kokoonpanolla löytyy täältä Nimenhuudosta. Johanna (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
27

TuNMKY Mikropojat 08 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Tiistaina 10.10.2017 klo 17:30-19:00 on harjoituspeli Turun Riennon mikrotyttöjä vastaan. Tähän peliin voi ilmoittautua viime vuonna ja aiemmin pelaanneet. Uusille pojille vastaava peli järjestetään parin viikon sisällä. Käy ilmoittautumassa uuteen tapahtumaan ma 9.10.2017 klo 20 mennessä. Paikal... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
21

TBA02 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ensi viikon maanantaina 25.9.2017 ei ole harjoituksia. Osalla on karsinnat kaukana ja osalla lähellä sekä Turun NMKY:llä on seuran valokuvaus. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

HC Mean Machine Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, ensi perjantaina eli 8.7. olis vuosikokoussäätöä. Puheenjohtajan ja hallituksen valintaa ja muuta puista sääntömääräistä säätöä. Paikalle saa tulla jos huvittaa mutta ei ole millään lailla pakko, kunhan ilmoitan koskapa yhdistyksen säännöt käskee. Koulu (se ravintola) 20.00. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkorona, Kendo ja Puista säätöä
Turku
Sekajoukkue
35

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

Finoy basketball Nimenhuuto.com

harrastejoukkue turusta.

Joukkue etsii pelaajia: ota yhteyttä. teme243@gmail.com tai dennisyadis81@yahoo.com

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.