Kör Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, käsipallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Turku

Kör - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Hendrik kirjoitti: no game this sunday? Laiskajaakot!! ;) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY minipojat 05-06 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Jojo kirjoitti: Hei, Tässä meidän joukkueiden työnjako JBT-turnauksen toimitsija- ja buffettihommiin 12.-14.5. Blue hoitaa perjantain (4 ottelua klo 17-20) ja sunnuntain (8 ottelua klo 8-15). White hoitaa lauantain (9 ottelua klo 8-18). Pelipaikkana Rieskalähteen koulu. Bluella on enemmän pelejä vastuullaan, kos... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
39

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Asko kirjoitti: Valitettavasti joudun muuttamaan in - out tilanteeni out -puolelle. Jalka on toki jo paljon parempi ja turvotuskin laskusuunnassa, mutta ei tossu vielä jalkaan mahdu. Jos päätätte, että vielä toukokuun puolella pelailtaisiin, niin uskallan luvata olevani tulossa (99% varmuudella). Jos ei enää pel... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Johanna kirjoitti: Hei kaikki, Riennon kevätjuhla on tänä vuonna ke 10.5 klo 18-20 Nunnavuoren palloiluhallissa. Olisi hienoa, jos kaikki tytöt pääsisivät paikalle. Mahdollisissa kuljetusongelmissa tarjotkaa kyytejä toisillenne. Ohjelmassa on viime kauden kevätjuhlan tapaan kunkin joukkueen esittely joukkueen itsen... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
35

tunmky C pojat 04-03 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/03 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: Huom 2003 pojat!! Tulevan kauden B-poikien päävalmentaja Aleksi Alho opasti kertomaan, että JBT:n jälkeen olette ansaitulla lomalla ja kauden aloituspalaveri pidetään 29.5 alkavalla viikolla. Taru Rautavirta (jojo) kutsuu varmasti kaikki erikseen sekä heidän nimenhuutoonsa, että ko palaveriin. Petra (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
56

TuNMKY C -pojat 01-02 Nimenhuuto.com

Alueellista I - ja II -divarikorista pelaava, tulevaisuuden lupauksista koostuva sälliporukka.

Taru kirjoitti: 02 PORUKOILLE TIEDOKSI: Namikan ripareille ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina!!! Tässä linkki. http://www.tunmky.fi/lapset-nuoret-ja-perheet/14-29-vuotiaat/rippikoulut/ taru (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
19

Turun Riento C-tytöt Nimenhuuto.com

Turun Riennon C-tytöt (00-01)

Nathalia kirjoitti: Natun ja Siukku tulevat kyydissäni , joten autossa on tilaa vielä kahdelle muullekin tytölle paluumatkalla kaupunkiin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
38

TuNMKY B -pojat 01-02 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Hei, Jaakon lämppäpaita on kadonnut - viimeinen havainto siitä on viikko sitten viikonloppuna Peltolassa. Onkohan kukaan nähnyt paitaa? Voisivatko pojat tarkistaa, ettei ole kenenkään kassissa?! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
25

Namika Basket Nimenhuuto.com

Adam kirjoitti: hei! Does anyone want to play in a 'multi-cultural' basketball 'tournament' on saturday? a team has dropped out and they need one more... there are 5 teams and will play 2x15mins per game 5 on 5 starting at 10 finish around 4.... I'm in if we get enough players (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
30

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Ronald kirjoitti: Hey Ante, I still have your ankle brace. I gave it to Marko while I was travelling as I thought you'd meet him sooner. Are you coming to training some time again so I can give it back to you? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

Turi minit 05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ura peli on perjantaina, ei torstaina. Tehkää uudet ilmoittautumiset. -mikko (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
27

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ketkä pääsee 10.3. saunailtaan? Vai siirretäänkö? Tarkoituksena olisi, että mahdollisimman moni pääsee mukaan... Laitoin uusia vaihtoehtoja Doodleen, sieltä voi klikkailla sopivia päiviä, jos tama 10.3. tuntuu huonolta. http://doodle.com/poll/92sxuiqhabvtshwe (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

HC Mean Machine Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, ensi perjantaina eli 8.7. olis vuosikokoussäätöä. Puheenjohtajan ja hallituksen valintaa ja muuta puista sääntömääräistä säätöä. Paikalle saa tulla jos huvittaa mutta ei ole millään lailla pakko, kunhan ilmoitan koskapa yhdistyksen säännöt käskee. Koulu (se ravintola) 20.00. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkorona, Kendo ja Puista säätöä
Turku
Sekajoukkue
32

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
23

Turun Riento Minitytöt -03 Nimenhuuto.com

Mimmi kirjoitti: mimmiltä loppukausi ohi! hieno, vihreä kipsi kädessä ja kirurgille. murtui whiten treeneissä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
21

Lex Lakers Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

TuNMKY mikrot 04-05 Nimenhuuto.com

Turun NMKYn mikropojat (2004-2005) pelaavat kaudella 2013-2014 ...TBC

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hieno! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.