Kör Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Turku

Kör - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Hendrik kirjoitti: no game this sunday? Laiskajaakot!! ;) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Michelle kirjoitti: Moikka Laitoin äsken sähköpostia, mutta tässä vielä tämä viesti: Hei kaikki Tallink -turnaukseen osallistuvat (Espoossa 26-27.8.2017) Turnausmaksu 105 € / pelaaja, maksetaan Mikrojen tilille FI90 5716 9020 0029 32, viite 3011643, eräpäivä 28.7.2017 LISÄKSI tarvitsen tyttönne syntymäajan ja mahdol... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
19

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: JP:n ryhmän omatoiminen kesäharjoitteluohjelma on lisätty nyt nimenhuutoon kuvat ja materiaalit osioon (Kesäharjoittelu 2017 kansioon). Treeni-iloa! Petra (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
51

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Mika kirjoitti: Lisäsin seuran yhteiset harjoitukset, kahdet joukkueen ulkoreenit ja vanhempien infotilaisuuden tapahtumiin ja materiaaleista löytyy myös kausisuunnitelma. Leppoisaa kesän alkua kaikille! (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
34

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Mika kirjoitti: Kevään salimaksu tuli (945€), joten ajattelin, että 70€ per kärsä on ok. Tilini on FI45 1173 5000 4971 70 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

Turun Riento C-tytöt Nimenhuuto.com

Turun Riennon C-tytöt (00-01)

Nathalia kirjoitti: Natun ja Siukku tulevat kyydissäni , joten autossa on tilaa vielä kahdelle muullekin tytölle paluumatkalla kaupunkiin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
38

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: VALMENTAJIEN VIESTI TALLINK-TURNAUKSEEN LIITTYEN!!! Alla on kokoonpanot joilla lähdemme Tallink-turnaukseen 25-27.8. (molemmista joukkueista on nyt tehty omat tapahtumat Nimenhuutoon ja sinne siirretty IN ko. joukkueeseen nimetyt). Molemmissa joukkueissa on 10 pelaajaa ja tähän syynä on se, että ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
39

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ketkä pääsee 10.3. saunailtaan? Vai siirretäänkö? Tarkoituksena olisi, että mahdollisimman moni pääsee mukaan... Laitoin uusia vaihtoehtoja Doodleen, sieltä voi klikkailla sopivia päiviä, jos tama 10.3. tuntuu huonolta. http://doodle.com/poll/92sxuiqhabvtshwe (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Dear all, Basketball at Edu continues after suimmer break Monday 31.7. (20 -- ) and Wednesdays (20 - ). We need a lot of guests here that there are enough players and those sharing costs. "Normal" training starts at Tuesday 29.8. -- we have reserved Tuesdays at Edu 21--, Fridays 20-21 at Edu and ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

Turi minit 06-07 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei kaikki, sain juuri tiedon, että salivuorot päättyvät 22.6. olevaan treenivuoroon. Harjoitellaan viimeinen viikko kokonaan ulkona.Nämä tapahtumat löytyvät jo täältä Nimenhuudosta. Näyttää siltä, että tyttöjä on pääsemässä 14.6 ja 21.6 oleviin Aunelan treeneihin. Pidetään ne vuorot ennallaan. Y... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
25

Namika Basket Nimenhuuto.com

Adam kirjoitti: hei! Does anyone want to play in a 'multi-cultural' basketball 'tournament' on saturday? a team has dropped out and they need one more... there are 5 teams and will play 2x15mins per game 5 on 5 starting at 10 finish around 4.... I'm in if we get enough players (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
30

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

HC Mean Machine Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, ensi perjantaina eli 8.7. olis vuosikokoussäätöä. Puheenjohtajan ja hallituksen valintaa ja muuta puista sääntömääräistä säätöä. Paikalle saa tulla jos huvittaa mutta ei ole millään lailla pakko, kunhan ilmoitan koskapa yhdistyksen säännöt käskee. Koulu (se ravintola) 20.00. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkorona, Kendo ja Puista säätöä
Turku
Sekajoukkue
32

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
23

Turun Riento Minitytöt -03 Nimenhuuto.com

Mimmi kirjoitti: mimmiltä loppukausi ohi! hieno, vihreä kipsi kädessä ja kirurgille. murtui whiten treeneissä (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
21

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

Turi C-tytöt Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Delfin Basketin maksupäivä on keskiviikkona 5.7. Muistakaa maksaa ajoissa, jotta saadaan maksut oikeaan aikaan aikaan eteenpäin. Maksu on 145 eur, summaan on sisällytetty kisapassin lisäksi valmentajan ja huoltajan kisapassit, joukkuemaksu ja iltapalat. Tämä siksi, koska C tyttöjen tili (-04) on ... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
29

Turun Donkki Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ari kirjoitti: Pekka palautti toisen kortin Mutta korttejahan oli kaksi! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.