Kör Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Turku

Kör - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Hendrik kirjoitti: no game this sunday? Laiskajaakot!! ;) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Petra kirjoitti: Ohjeistus. Kukaan poika ei lähde treeneistä omia reittejä tänään. Vanhemmat hakevat (tai muun vanhemman kanssa sovittu kyyti). (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
44

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Meri kirjoitti: Hei! Tallink Tournamentin otteluohjelma on julkaistu. Joukkueen ensimmäinen peli on lauantaina klo 12.30, joten riittää että lähdemme matkaan lauantaina aamulla. Kuinka moni vanhempi on näillä näkymin lähdössä kuskiksi? Tyttöjen ohjelma löytyy osoitteesta:https://tallinktournament.fi/joukkue/?jou... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
31

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Matti kirjoitti: Helppolevitteinen Keiju, Martin Notkea Rotta, syksyn varmat merkit ovat saapuneet. Terveisin Iso Kiltti Hannunniitusta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
23

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Mika kirjoitti: Heivaan. Kesälomat lähenevät loppuaan ja koripalloharjoitukset alkavat taas. VKO 30: ti 25. ja to 27.7. klo 12.00-13.30 Urkkapuisto VKOT 31-34: ma 31.7.-21.8. klo 16.00-18.00 Aunela ke 2. - 23.8. klo 16.00-17.30 Aunela VKO 35 alkavat syysvuorot: (ma 28.8. eteenpäin) TI klo 16.45-18.15 (sali 17-18... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
36

Turun Riento C-tytöt Nimenhuuto.com

Turun Riennon C-tytöt (00-01)

Nathalia kirjoitti: Natun ja Siukku tulevat kyydissäni , joten autossa on tilaa vielä kahdelle muullekin tytölle paluumatkalla kaupunkiin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
38

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: VALMENTAJIEN VIESTI TALLINK-TURNAUKSEEN LIITTYEN!!! Alla on kokoonpanot joilla lähdemme Tallink-turnaukseen 25-27.8. (molemmista joukkueista on nyt tehty omat tapahtumat Nimenhuutoon ja sinne siirretty IN ko. joukkueeseen nimetyt). Molemmissa joukkueissa on 10 pelaajaa ja tähän syynä on se, että ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
39

TBA02 Nimenhuuto.com

Sunniva kirjoitti: Hei kaikki Herätellään tämäkin Nimenhuuto-ryhmä vähitellen henkiin! Ensimmäiset harkat on tulevana maanantaina, 21.8. klo 15.30 Samppalinnan palloiluhallissa. Vielä ei ole varmuutta turnauspaikoista, mutta päivämäärät voi jo laittaa kalenteriin (ellei ne siellä jo ole). Päivämäärät löytyvät täält... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
17

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei palloilijat. Tällaiseen tapahtumaan olisi hyvä jos saadaan yksi edustaja. Osa velvoitettamme CampusSportin kanssa. Ehtisikö joku tiistaina edes vähäksi aikaa? Noissa Ruiskadunvuoroissa pitäisi taas joka neljäs viikko käydä ohjailemassa. marko Meillä on ohjaajien ja valvojien koulutuspäivä 15.... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

Turi minit 06-07 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei kaikki, Toivottavasti kesä on sujunut leppoisasti ja sopivan liikunnallisesti. Treenit jatkuvat ensi viikolla. Olemme saaneet elokuun vuoroihin pienen parannuksen, kun saimme salivuoron torstaina 3.8 Ilpoisten palloiluhallista klo 19-20.30 ja luultavasti saamme sen muinakin torstai päivinä el... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
25

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ketkä pääsee 10.3. saunailtaan? Vai siirretäänkö? Tarkoituksena olisi, että mahdollisimman moni pääsee mukaan... Laitoin uusia vaihtoehtoja Doodleen, sieltä voi klikkailla sopivia päiviä, jos tama 10.3. tuntuu huonolta. http://doodle.com/poll/92sxuiqhabvtshwe (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Namika Basket Nimenhuuto.com

Adam kirjoitti: hei! Does anyone want to play in a 'multi-cultural' basketball 'tournament' on saturday? a team has dropped out and they need one more... there are 5 teams and will play 2x15mins per game 5 on 5 starting at 10 finish around 4.... I'm in if we get enough players (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
31

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

HC Mean Machine Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, ensi perjantaina eli 8.7. olis vuosikokoussäätöä. Puheenjohtajan ja hallituksen valintaa ja muuta puista sääntömääräistä säätöä. Paikalle saa tulla jos huvittaa mutta ei ole millään lailla pakko, kunhan ilmoitan koskapa yhdistyksen säännöt käskee. Koulu (se ravintola) 20.00. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkorona, Kendo ja Puista säätöä
Turku
Sekajoukkue
31

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
23

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

Turun Donkki Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ari kirjoitti: Morjens! Olen varaamassa/hakemassa vuoroa Suikkilasta. Ilmoita oletko mukana? Eli osallistut kausimaksuun. t.Arska (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
25

Turi C-tytöt Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Lisäsin kuvat ja materiaalit kansioon tiedoston jossa on pelaajien yhteystiedot. Jos on jotain muutettavaa/lisättävää niin olkaa yhteydessä. Uusien tyttöjen tiedot voi lähettää minulle osoitteeseen riiaarnio@gmail.com. Meillä on käytössä myös vanhempien ja valmentajan WhatsApp ryhmä, lisään uusie... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.