Kör Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Turku

Kör - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2016-2017 klo sunnuntaisin 19-20:30 Sirkkalan koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Auvo ry Tonkkaajat toivottaa koko koripalloväelle oikein Hyvää Joulua! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Matti kirjoitti: Madejuhlan järjestelykomitea on päätynyt tekemään materiaalikulujen osalta tajouksen, josta ei voi kieltäytyä. Kustannus on 15€/nuppi ja tilintarkastaja esittelee kuitit tarvittaessa. Ottakaa sopivat setelit mukaan. Tervetuloa! matti (e). (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Sunniva kirjoitti: Hei Pietarin turnaukseen osallistuvat! TuBA-projektin ensimmäinen turnaus on ovella. Torstaina lähdetään kahdeksan pelaajan, kahden valmentajan ja yhden huoltajan voimin valloittamaan Pietari. Tässä hieman aikataulusta ja muista järjestelyistä: - Tavataan Turun päärautatieaseman aulassa torstaina... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

tunmky C pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Läntisellä alueella pelaavat 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Heikki kirjoitti: JP:n ryhmällä ei ole treenejä pe 19.1. (Ricoh-turnaus), ke 14.2. (Kristikan pelissä talkoovuoro) eikä ma 29.1. (sali koulun omassa käytössä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
37

TuNMKY minipojat 06-07 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Sari kirjoitti: Moikka! Muistutan vielä, että tänään ei ole normaaleja harjoituksia, koska kaikki kynnelle kykenevät Namikalaiset ovat seuraamassa KRISTIKAn ensimmäistä ottelua UUDESSA PALLOILUHALLISSA! Tänään siis vähintään kaikki Minit katsomoon PELIPAITA (valkoinen) päällä! Mieluusti tietysti mukaan myös kumm... (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
39

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

Tiia kirjoitti: Hei! Ensi viikonloppuna pelataan kevään ensimmäiset sarjakierrokset molemmissa sarjoissa. Pelaamaan on kevätkaudelle ilmoittautunut yhteensä 20tyttöä. Kierrokset on nyt päällekkäin su 14.1.. -08 1div. pelaavat Aini, Erika, Elli K., Tove, Michelle, Wilma T, Kerttu. Peppi, Sointu. 09-sarjassa pelaa... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
36

TuNMKY Mikropojat 08 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Mut ei haittaa jos on lyöty jo kokoonpano lukkoon.ajattelin vaan kysäistä kun sain sen la päivän vapaax. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Turku
Pojat
24

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pisteet / virheet: Jussi: 16p / 2v (8x2p) Ismo: 6p / 1v (1x3p + 3x1p) Ville: 14p / 1v (7x2p) Riku: 5p / 0v (2x2p + 1x1p) Kari: 0p / 2v Mikko: 9p / 5v (3x2p + 3x1p) Atte: 3p / 3v (3x1p) Juha: 18p / 5v (2x3p + 4x2p + 4x1p) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Turku
Miehet
21

Turun NMKY Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Leo flunssassa, jää tämä kerta väliin. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
23

Turi minit 06-07 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei kaikki, Pelaavia kokoonpanoja. 27.1. 06IIdiv: Alina, Alisa, Fiia, Eevi, Helmi, Jessica, Reetta, Rita, Ronja ja Vuola. Varalla järjestyksessä: Emilia, Pinja ja Aino 4.2. 07Idiv: Aino, Elina, Ella, Emilia, Helmi, Jessica, Linnea, Pinja ja Roosa + 2 kpl 08 mikrotyttöä. 4.2 06Idiv: Alina, Alisa, ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
28

TuNMKY B -pojat 02-03 Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Tiedoksi tällainenkin tapahtuma Ruotsissa, jos joku innostuu keräämään porukkaa :) Welcome to Stadium Basketball Cup 2018 Your basketball club and teams are hereby invited to one of the best organized basketball tournaments in Sweden – Stadium Basketball Cup 2018! This year’s age groups range fro... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
40

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Ronald kirjoitti: So, how about organizing (again, after a long while) a Sauna among the team members? This way we could not only enjoy each others company outside of the game or training, but also share thoughts and ideas about our play. I suggested it recently at training and got a few preliminary nods for that.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
20

Namika Basket Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Can someone please pop to the liikuntatoimisto and have a word. https://i.giphy.com/media/1hiVNxD34TpC0/giphy.mp4 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
33

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

HC Mean Machine Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, ensi perjantaina eli 8.7. olis vuosikokoussäätöä. Puheenjohtajan ja hallituksen valintaa ja muuta puista sääntömääräistä säätöä. Paikalle saa tulla jos huvittaa mutta ei ole millään lailla pakko, kunhan ilmoitan koskapa yhdistyksen säännöt käskee. Koulu (se ravintola) 20.00. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkorona, Kendo ja Puista säätöä
Turku
Sekajoukkue
35

TuRi C-green Nimenhuuto.com

Aurora kirjoitti: Moi kaikille! Rahatilanteesta muutama sana: tilillä 1018,27 1.5. jälkeen tapahtumia: -364,75 sijoitusturnaus Tre-Vesa -511,89 easterturnaus Lahti-Vesa -1,03 pankkikuluja -8,00 kylmäpusseja -83,79 loppuosuus ennakkomaksun jälkeen tuomareista (283,79) +582,10 JBT buffa Vielä muutama avoin sijoitus ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Ei asetettu
17

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY 2002 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Hei! Kaikille ei ehkä ole tullut tietoa, mutta 02 treenit ovat jo alkaneet 01 kanssa. Elokuun loppuun asti treenit ti, ke ja to klo 16-17.30 Väinö Aaltosen koululla. Tervetuloa mukaan! Kannattaa käydä namikan sivuilla katsomassa tarkempia tietoja! 03 treeneistä en tiedä. T:Kristina (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
20

Finoy basketball Nimenhuuto.com

harrastejoukkue turusta.

Joukkue etsii pelaajia: ota yhteyttä. teme243@gmail.com tai dennisyadis81@yahoo.com

Teemu kirjoitti: 38åtuf¨ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.