Kör Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja futis.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Turku

Kör - Turku

Tonkkaajat Nimenhuuto.com

Auvo Tonkkaajat on harjoittanut koripallonomaista liikuntaa Turun seudulla vuodesta 1993 lähtien. Ikähaitarimme on liikkunut 15 ja 60 vuoden, pituushajontamme taas 1½ ja 2 metrin välillä. Pelaajiemme taitotaso on varsin värikästä, mutta sorsittu ei ole ketään. Tykimmin donkkaavat ulkomaalaisvahvistukset ovat tosin saattaneet joskus vähän turhautua. Ei silti - on kentällämme nähty korisliigamestari-maajoukkuetasoisiakin pelailijoita. Me emme harjoittele kuvioita, emmekä pelaa missään divarissa, vain toisiamme vastaan. Kokoonnumme kaudella 2018-2019 sunnuntaisin näillä näkymin Nummen koululla. Tällä hetkellä porukassamme on aika täyttä, emmekä valitettavasti löydä tilaa uusille yrittäjille juuri nyt. Tilanne saattaa toki nopeastikin muuttua, ja tiedotamme tästä välittömästi

Olli-Pekka kirjoitti: Oliko jollain vielä koulun avaimia hallussaan? (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
18

Halisten Kuohu Nimenhuuto.com

Raittius- ja Koripalloseura Halisten Kuohu. Presidentti Matti Erkko. Kilpailupäällikkö Heikki Ellilä. Nivelien liikkuvuus vastaava Jampe.

Mika kirjoitti: olisko aloitus pe 31.8 femton femton. Ja pallo peliin senast 1530. Sauna normaalisti pelin jälkeen n. tunnín ajan. Puhutaan silloin mahdollisista reissuista. Ocober fest ajoitus on mulle huono. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
24

TUNMKY-06 Nimenhuuto.com

Turun NMKY:n juniorijoukkue.

Sari kirjoitti: Lisää tärkeitä linkkejä kauden alkuun. Tämän linkin alta löytyy pelaajatietolomake: https://www.lyyti.fi/reg/U13pojat Käythän täyttämässä mahdollisimman pian. Kun olet täyttänyt, kuittaathan asian minulle niin pysyn ajan tasalla ketä hätyytellä jos on tarvetta. Kiitos. Sari (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
23

tunmky pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Valtakunnallista sarjaa ja läntiseellä alueella pelaava 2004/05 syntyneiden poikien koripallopallojoukkue.

Timo kirjoitti: Timo ei pääse harjoituksiin, mutta minä tulen vanhempainpalaveriin. Terv. sami (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
34

TuRi Mikrot Nimenhuuto.com

Turun Riennon mikrotyttöjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! 2008-syntyneille on eilen lähetetty kutsu liittyä minien Nimenhuuto-ryhmään. Jos kutsua ei ole tullut, vaikka pitäisi, laittakaa viestiä minulle, niin yritän uudelleen. Poistan teidät täältä mikrojen ryhmästä 8.6. jälkeen. Eiliseen vielä tarkennuksena, että juttelin valmentajien kanssa palav... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
31

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

TuNMKY B -pojat 03 Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Leevi sanoi ettei halua tulla harjoituksiin tänään (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Pojat
24

Yliopisto 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Two trainings before normal trainings statrt at September, Please recruit players -- 5 € per players for both (as we have to pay extra for these). If players become regular then 5 € is not charged but they pay team fee. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Turku
Miehet
18

Turun NMKY Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Petka kirjoitti: Hei, Sisäharjoitukset alkavat ensi viikolla. Harjoittelemme ensi viikolla Syvälahden koululla keskiviikkona ja perjantaina klo 17-18:15. Osoite on Vanha Kakskerrantie 8, saliin käydään sisään koulun "takapäädystä" eli kun tulet K-kaupan suunnasta koululle, niin aja koulun ohi ja sitten tule liike... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Suomen Turku
Pojat
22

TuNMKYmikrotytöt Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Tällä kaudella toimintamme jatkuu niin, että 2007 ja 2008 syntyneille tytöille on ns. minityttöjoukkue. Siinä on päävalmentajana Ella Hytönen ja hänen kanssaan Elli Hjerppe. Harjoitukset ovat ma klo 17:00-18:30 Luolavuoren koululla alkaen 27.8.2018 ja torstaisin klo 16:00-17:00 Sirkkalan koululla... (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
12

Turi minit 07-08 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Moikka! Valmentajakuvioiden, helteen ja tulevan leirin takia teimme muutoksia ohjelmaan. Huomiset harjoitukset normaalisti. Torstaina 2.8. treenit Urheilupuistossa + uinti Samppalinnassa. Uintimaksu 3 euroa. Tavataan Samppalinnan uimalan edessä klo 18.30. Viemme uintivarusteet pukkariin ja lähdem... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
31

Edmonton Broilers Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pisteet / virheet: Jussi: 11p / 2v (5x2p + 1x1p) Tommi: 16p / 5v (2x3p + 5x2p) Ismo: 14p / 0v (2x3p + 3x2p + 2x1p) Matti: 6p / 2v (2x3p) Mikko: 18p / 5v (1x3p + 7x2p + 1x1p) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22

TuNMKY U17 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
4

TuNMKY Minipojat 07 ja 08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Perjantain 11.5. treeni pitää perua. Minulle tuli meno siihen päälle. Petka (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Pojat
38

HC Mean Machine Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Snadi kippo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkorona, Kendo ja Puista säätöä
Turku
Sekajoukkue
27

Namika Basket Nimenhuuto.com

Florencio kirjoitti: HI GUYS SAINA ILTA ON THE 7TH OF APRIL PLEASE MARK IN OR OUT !!!!!!! THANK YOU AND HAPPY EASTER TO ALL👍👍👍👍👍 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
28

HBC Emeritus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Rai rai (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
7

UnikorisTurku Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Meillä saattaa olla iskän synttärimeininkejä tällöin, eli pienellä varauksella in (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Turku
Naiset
27

TuRi Minit -04 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Hiihtolomaviikon salivuorot unohdettiin peruuttaa eli treenit on halukkaille myös ensi viikolla. -Anni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Tytöt
22

Lex Lakers Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hautajaisten jälkiviestittelyä: Hei, 2. Ruokailu Ruokalasku oli 139,05 ja jako-osuu per ruokailija olisi siten 13,90 €. Voi maksaa tilille Nordea FI45 1525 5000 0253 80. 3. Seura Äänestyksen tulos oli, ettei yhdistystä ainakaan vielä lopeteta, ja se voisi toimia jatkossa ainakin viitekehyksenä ko... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Turku
Miehet
22