Kör Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Oulu

Kör - Oulu

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Jani kirjoitti: Moi, Tämmöiseltä näyttäisi keskisen osalta alustava ohjelma. Tähän vielä saattaa tulla hienosäätöä. Teen tapahtumat nimenhuutoon kun ohjelma varmistuu. MINITYTÖT, I DIVISIOONA, POHJANMAAN LOHKO A SYKSYLLÄ 2018 3.-4.11. Oulu ONMKY-Korikobrat Korikobrat-ViVe ViVe-ONMKY 17.-18.11. Vaasa Salama-Korik... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
21

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
89

Onmky TU14 Nimenhuuto.com

Onmky U14-joukkueen sivut. Tytöt ovat syntyneet 2005-2006. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tytöt osallistuvat kilpaturnauksiin. Lisää harrastajia otetaan mielellään mukaan joukkoon iloiseen! Seura tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson, tule kokeilemaan olisiko koripallo sinun lajisi!

Joukkue etsii pelaajia: Onmky Tytöt U14-joukkueen sivut. Koripalloa pelaavat tytöt ovat syntyneet vuo...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Aino on toivonut taukoa korikseen nyt syksyllä uuden koulun ja sitä myötä bussikulkemisten alkamisen myötä. Mikäli käy niin, että kulkemiset ja koulun muut jutut eivät vie liian paljon aikaa, niin vuodenvaihteessa varmaan on mahdollista tarkastella tilannetta uudestaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
31

OHLK-urheilu Nimenhuuto.com

Oulun hammaslääketieteen killan maanantaisin klo 20:15, koripallovuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali keskiviikkoisin klo 20:15, salibandyvuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali Ovikoodi 7640# HUOM! Ilmottaudu ajoissa (viim. 45 min ennen reenejä) ja seuraa ilmottautumisia! Reenien toteutumiselle on 8 henkilöä ilmoittautunut klo 19.30 mennessä, ainakin salibandyssä.

Lauri kirjoitti: Kamat kiltiksellä, jos porukkaa löytyy (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
42

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö / Contact person: Joni Pekkala, pekkala.joni(a)gmail.com

Marko kirjoitti: Unlike what was earlier intended, WE HAVE A SHIFT TODAY AT 20:45 @ LAANILA. No signing up for today, just come to Laanila at 20:45, there will somebody to open doors! Aiemmasta tiedosta poiketen, TÄNÄÄN VUORO LAANILAN KOULULLA KLO 20:45. Ei ilmoittautumista tälle päivää, ilmaantukaa paikalle 20:4... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
59

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

MattiS kirjoitti: Puol kasiks ehdin paikalle (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
17

ONMKY pojat U13-U14 Nimenhuuto.com

ONMKY:n koripallon U13-U14 poikien (synt. 2005-2006) harjoitusryhmä.

Elmo kirjoitti: ONMKY koriskirppis facebookissa. https://www.facebook.com/groups/2008412489171582/ (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
21

ONMKY pojat U15-U16 Nimenhuuto.com

Oulun NMKY 15-16 vuotiaiden poikien (synt. 2003-2004) koripallojoukkue.

Veikkko kirjoitti: Moi, veikolla on ollut akillesjänne pitkään kipeä. Koitetaan vielä selvitellä syytä. Tuomo (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
31

B-Pojat White 03-04 ONMKY Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B-pojat vuosimallia 2003-2004 KAUSI 2018-2019

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
18

AB-tytöt ja naisten edustus Nimenhuuto.com

A- ja B-tyttöjen sekä naisten edustusjoukkue (kesäharjoitusryhmä 2017).

Elina kirjoitti: Hei. Oliko meillä tarkoitus pitää jonkinlaista kahviota la 11.11. kotipeleissä? Onko joukkueella olemassa jotain tarvikkeita ja jos on niin kenellä? T. Elina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
30

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Naisten harrastekoripalloilua. Tervetuloa mukaan!

Merja kirjoitti: Infoa Hiukkavaaratalon vuorosta: Pääovet ovat auki 21:45 asti eli avaimia (ja avainpanttia) ei tarvita. Virastomestarit paikalla 22 asti, avaavat varaston ja laskevat isot korit, kun tarvii. Pukkarin koodi 5425# toimii 45 min ennen vuoroa. Tärkeää: Hiukkavaara on kengätön koulu. Kengät jalassa ei... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
42

Ynni C-Pojat White Nimenhuuto.com

Virallinen Oulun NMKY (Ynni) C-pojat White joukkuueen ilmoitussivusto kaudelle 2017 - 2018 Ilmoituksia ja tiedotteita myös whats up ryhmässä. Mahdollisista muutoksista ja/tai päivityksistä tietoa joko Aapo Lepistölle tai valmentaja Valkamalle.

Elmo kirjoitti: Meille sopii toimitsijavuorot. Anna ja Tuomo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
18

ONMKYC-pojatRed Nimenhuuto.com

Oulun NMKY:n C-poikien Red joukkueen sivut. Tänne tulee tiedotteet harkoista, peleistä ja muusta toiminnasta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: esti-ilta Karjasillan koululla torstaina 18.5. Hei! Ynnin järjestää kaikille ensi kauden C-, B- ja A-junioreille sekä naisten edustusjoukkueen sekä miesten II-joukkueelle testi-illan ensi viikon torstaina 18.15. Tapahtumassa testataan 20 metrin nopeus, ponnistusvoima paikaltaan ja ponnistusvoima ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
24

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
38

ONMKY C-P03 RED Nimenhuuto.com

ONMKY C-pojat 2003.

Mika kirjoitti: Lisäsin tuonne Kuvat ja materiaalit linkin alle eilisen lihashuoltokoulutuksen materiaalit. Kannattaa käydä tutustumassa! Mika (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
28

ONMKY-B-tytöt Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B- tyttöjen korisjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otin eilen kuvia pelistä. Jos haluatte käydä katsomassa, ne löytyvät täältä: https://drive.google.com/folderview?id=0B0e5uz3CpqBXcVhRU0Q0QUZFb3c&usp=sharing Voitte myös vapaasti kopioida omaan käyttöönne. Terv. Markku (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
14

Oulun NMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Käykää merkkaamassa in/out viikonlopun reissuun 2.-3.12. Reissussa siis kaksi peliä, toinen la iltana ja toinen su aamulla. Matka on tarkoitus tehdä bussilla, josta tulee kustannusta noin 100.-/pelaaja. Majoituksen saan ilmeisesti ilmaiseksi, joten bussimaksun päälle maksettavaa tulee vain ruokai... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
30

Oulun NMKY C-pojat white Nimenhuuto.com

Johannes kirjoitti: Hei! Johannes on tulossa katukorikseen. T: Maarit Siekkinen (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
19

ONMKY C-P02 WHITE Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Perutaan maanantain reenit (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2017-2018: Talvikankaan koulu on Tuesdays at 20:30 - 22:00 Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 18:00 - 19:30

Mika kirjoitti: Mutta en pysty joka peliin tosiaankaan lupautumaan. Talvivikkonloput on kiireisi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
85