Kör Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, kaukalopallo, joukkuevoimistelu, sähly, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö/ Contact person: Marko Keskitalo, markokeskitalo(a)gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule nauttimaan koripallosta hyvässä seurassa, Uleåborg IFK etsii uusia ...

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
37

OHLK-urheilu Nimenhuuto.com

Oulun hammaslääketieteen killan maanantaisin klo 20:15, koripallovuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali keskiviikkoisin klo 20:15, salibandyvuoro Kastellin monitoimitalo C1-sali Ovikoodi 5846# HUOM! Ilmottaudu ajoissa (viim. 45 min ennen reenejä) ja seuraa ilmottautumisia! Reenien toteutumiselle on 8 henkilöä ilmoittautunut klo 19.30 mennessä, ainakin salibandyssä.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
75

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

Jarmo kirjoitti: Tuun kokeilemaan, mitä polvi sanoo. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
10

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Juho kirjoitti: 50/50, yövuorosta joutuisi tulemaan (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
45

Sony Nimenhuuto.com

Sony Finland Sports Club

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sulkapallo, Sähly, Futsal ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
12

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Naisten harrastekoripalloilua. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
32

Oulun Höntsäilijät Nimenhuuto.com

Höntsäpeliä hyvässä hengessä. Sekajoukkue. Uudet pelaajat tervetulleita sekä tiistaille että lauantain sählyvuorolle. Myös maalivahteja kaivataan. Kesällä pelataan pesistä (ilmainen vuoro) Kausi 2023-2024 Vuorot tiistaisin Hintan koululla klo 18.00-19.00 (Futsal, koripallo, lentopallo, sähly, käsipallo, ultimate) ja lauantaisin 10.30-11.30 Pöllönkankaan koululla (sähly).

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sähly, Lentopallo, Koris, Futsal, Ultimate, Käsipallo, Pesis, Salibandy ja Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
60

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2021-2022: Talvikankaan koulu (Tuiskutie 11, 90630 Oulu) on Tuesdays at 20:30 - 22:00 Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 18:00 - 19:30

Jarno kirjoitti: Tänään olisi myllyoajalla taas vuoro klo 14:00. Olisiko pelaajia? muutaman tarvisi että saa pelit kasaan. Viime lauantaina oli hyvät pelit 🤘 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
54

Lintulan kentän kuntokoris Nimenhuuto.com

Miesten ja naisten yhteinen kuntokoripallovuoro 2.6. alkaen keskiviikkoisin klo 19.00-20.30 Lintulan urheilukeskuksen koripallokentällä (säävaraus). Koripallovuoro sopii hyvin sekä aloittelijoille että koripallokokemusta omaaville pelaajille. Joka vuoron aluksi heitellään ja lämmitellään ja sitten pelataan hyvällä hengellä ja fiiliksellä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa vaikka hiki lentääkin. Varusteiksi riittää liikuntaan soveltuvat vaatteet ja koripalloon soveltuvat kengät. Oman pallon saa ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa. Tervetuloa! Osoite: Lintulan urheilu­keskus Kaislakuja, 90160 Oulu https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/lintulan-urheilukeskus

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
12

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-70+ v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari2019@gmail.com.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
20

Tuomarilan Urheilijat koris Nimenhuuto.com

Kristian kirjoitti: Seppo, ilmoittautumiset jatkossa klo 8:00 mennessä! (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Saarnilaakson Koulu
Miehet
46

ONMKY Kaikki Nimenhuuto.com

Iivari kirjoitti: Taas joutuu jännittään flunssaa (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
42

sporttiklupi Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
16

Multilats Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 9 vuotta sitten

Koripallo - basketball
Oulu
21