Kör Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, kaukalopallo, sähly, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Oulu

Kör - Oulu

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Pinja kirjoitti: Terve, käykääpä tämän illan aikana merkkaamassa taivalkosken final fouriin in tai out. Huomenna pitäs bussifirmaan ilmoittaa otammeko 22 paikkasen bussin, joka oli tarjolla. T. Jussi (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
28

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
90

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Kesäkauden peleistä sovitaan UIFK Koriksen whatsapp -ringissä, voit liittyä rinkiin alla olevan linkin kautta. https://chat.whatsapp.com/LPqHi23E0OIASR2e2kNRcB Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö / Contact person: Joni Pekkala, pekkala.joni(a)gmail.com

Joni kirjoitti: Jos saan nilkan teipattua tarpeeksi tiukasti, niin mukana! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
55

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

HeikkiA kirjoitti: Sali käytössä, vaikka ulkopuolta remontoidaan (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
17

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Naisten harrastekoripalloilua. Tervetuloa mukaan!

Saana kirjoitti: Hei, treenit kansainvälisellä koululla ens to 26.4. voidaan pitää 2-tuntisena. Arkkarit kerto mulle eilen etteivät tule käyttämään tuolloin omaa vuoroaan. Voisiko joku välittää valmentajalle tiedon whatsappiin? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
40

Ynni C-Pojat White Nimenhuuto.com

Virallinen Oulun NMKY (Ynni) C-pojat White joukkuueen ilmoitussivusto kaudelle 2017 - 2018 Ilmoituksia ja tiedotteita myös whats up ryhmässä. Mahdollisista muutoksista ja/tai päivityksistä tietoa joko Aapo Lepistölle tai valmentaja Valkamalle.

Elmo kirjoitti: Meille sopii toimitsijavuorot. Anna ja Tuomo (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
19

AB-tytöt ja naisten edustus Nimenhuuto.com

A- ja B-tyttöjen sekä naisten edustusjoukkue (kesäharjoitusryhmä 2017).

Elina kirjoitti: Hei. Oliko meillä tarkoitus pitää jonkinlaista kahviota la 11.11. kotipeleissä? Onko joukkueella olemassa jotain tarvikkeita ja jos on niin kenellä? T. Elina (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
43

ONMKYC-pojatRed Nimenhuuto.com

Oulun NMKY:n C-poikien Red joukkueen sivut. Tänne tulee tiedotteet harkoista, peleistä ja muusta toiminnasta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: esti-ilta Karjasillan koululla torstaina 18.5. Hei! Ynnin järjestää kaikille ensi kauden C-, B- ja A-junioreille sekä naisten edustusjoukkueen sekä miesten II-joukkueelle testi-illan ensi viikon torstaina 18.15. Tapahtumassa testataan 20 metrin nopeus, ponnistusvoima paikaltaan ja ponnistusvoima ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
24

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
36

ONMKY C-P03 RED Nimenhuuto.com

ONMKY C-pojat 2003.

Mika kirjoitti: Lisäsin tuonne Kuvat ja materiaalit linkin alle eilisen lihashuoltokoulutuksen materiaalit. Kannattaa käydä tutustumassa! Mika (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
28

ONMKY-B-tytöt Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B- tyttöjen korisjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otin eilen kuvia pelistä. Jos haluatte käydä katsomassa, ne löytyvät täältä: https://drive.google.com/folderview?id=0B0e5uz3CpqBXcVhRU0Q0QUZFb3c&usp=sharing Voitte myös vapaasti kopioida omaan käyttöönne. Terv. Markku (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
14

Oulun NMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Käykää merkkaamassa in/out viikonlopun reissuun 2.-3.12. Reissussa siis kaksi peliä, toinen la iltana ja toinen su aamulla. Matka on tarkoitus tehdä bussilla, josta tulee kustannusta noin 100.-/pelaaja. Majoituksen saan ilmeisesti ilmaiseksi, joten bussimaksun päälle maksettavaa tulee vain ruokai... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
30

Oulun NMKY C-pojat white Nimenhuuto.com

Johannes kirjoitti: Hei! Johannes on tulossa katukorikseen. T: Maarit Siekkinen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
20

ONMKY C-P02 WHITE Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Perutaan maanantain reenit (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Testi Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jääkiekko, Salibandy, Futsal ja Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
2

ONMKYMinipojat1718 Nimenhuuto.com

ONMKY:n Minipojat harjoittelee kolme kertaa viikossa tavoitteena mukava koripallon harrastaminen hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on antaa hyvä pohja lajia tulevaisuudessa mahdollisesti vakavamminkin harrastaville, mutta myös mukava harrastus niille joita kilpakentät eivät kutsu ihan niin voimakkaasti.

Matias kirjoitti: Hei! Muistutuksena, että järjestämme huomenna, tiistaina 17.4. klo 18.00-20.00 Tuiran koulun ruokalassa kaikille meidän CBA-ikäisille pelaajille + ensi kauden C-junioreille (synt. 2006) infon liikuntavammoista ja niihin liittyvistä asioista. Käydään tapahtumassa läpi tyypillisimmät liikuntavammat... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Oulun Seutu
Pojat
33

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2017-2018: Talvikankaan koulu on Tuesdays at 20:30 - 22:00 Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 18:00 - 19:30

Pasi kirjoitti: Kenellä Koskelan avaimet? Voisin huomenna mennä heittelen vaikka ei olis pelejäkään... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
84

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-69 v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari@netti.fi.

Joukkue etsii pelaajia

Raimo kirjoitti: Hei! Olettehan huomanneet, että tänä iltana Jimillä livenä Atlanta Hawks vs Chicago Bulls klo 21:30! Raimo S. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
27

ONMKY-B-Pojat-2016-2017 Nimenhuuto.com

ONMKY:n B-poikien koripallojoukkue kaudella 2016-2017

Jorgo kirjoitti: Hei, Normal practices until 20.12. 21.12 open gym Christmas break. 3.1 we will start normal practices Hyvää joulua ja uuttavuotta! T.Jorgo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
27

Onmky C-tytöt Red Nimenhuuto.com

Onmky C-tytöt Red-joukkueen sivut. Tytöt ovat pääasiassa syntyneet 2004-2005. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Lisää harrastajia otetaan mielellään mukaan joukkoon iloiseen! Seura tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson, tule kokeilemaan olisiko koripallo sinun lajisi!

Emilia kirjoitti: Terve! Lahdessa tulevana pääsiäisenä järjestettävään Easter Tournament 2018 juniori- ja harrastekoripalloturnaukseen on ilmoittautunut jo 164 joukkuetta. Mukana on kotimaisten joukkueiden lisäksi tällä hetkellä jengejä Ruotsista, Espanjasta ja Virosta! Osa sarjoista on jo täyttynyt tai on lähellä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
19