Kör Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Oulu

Kör - Oulu

ONMKY Minitytöt Nimenhuuto.com

ONMKY:n minityöt pelaavat reipasta koripalloa iloisella mielellä. 10-11-vuotiailla tytöillä on harjoitukset kolme kertaa viikossa ja innostavat valmentajat. Tytöt pelaavat minityttöjen pohjoista sarjaa keväkaudella 2017 Uudet pelaajat tervetuloa joukkoomme, hyvän mielen ja urheilullisen harrastuksen pariin! Seuran kotisivut http://onmky.fi/osastot/koripallo/blog/joukkueet/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan reipasta koripalloa 10- tai 11-vuotias tyttö Oulun aluee...

Saana kirjoitti: Väliaikatietoja bussimatkavarauksista: Tähän mennessä halvin tarjous Salla ja Taivalkoski yht. on 1070€ 20-paikkaisella bussilla, JS-Matkoilta, jotka perinteisesti ovat koris-joukkueitamme kuskanneet. Bussissa ei ole vessaa, mutta Lustigin mukaan tämä ei ole ollut ongelma aiemmin, huoltoasemilla ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
22

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
84

pallo Nimenhuuto.com

Tähän korisporukkaan on tervetullut kovempikin pelimies, mutta lähestulkoon vasta-alkajakin sopii joukon jatkoksi. Kesäkauden peleistä sovitaan UIFK Koriksen whatsapp -ringissä, voit liittyä rinkiin alla olevan linkin kautta. https://chat.whatsapp.com/LPqHi23E0OIASR2e2kNRcB Uleåborg IFK basketball group accepts new players! Olemme osa perinteikästä Uleåborg IFK:ta: http://www.uifk.fi/seura Yhteyshenkilö / Contact person: Joni Pekkala, pekkala.joni(a)gmail.com

Veli-Pekka kirjoitti: Mennäänkö neljällä pelaan? 6 olisi hyvä saada. Laittakaa ilmoja kehiin. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
52

MHB -Maskun Männät Nimenhuuto.com

Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, eipä paljon treenata.... Mukaan mahtuu - vaikka sali onkin todella pieni.

Joukkue etsii pelaajia: Koripalloa kuntoilumielessä - pelaillaan vaan, ei paljon treenata.... Mukaan ...

Pete kirjoitti: Maskun musiikkiyhdistys on anonut käyttöönsä Seikelän koulun liikuntasalin sunnuntaina 26.11.2017 kello 17.00 - 20.00 järjestämäänsä oppilaskonserttiin. Silloin ei siis meillä vuoroa! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Seikelän Koulu
Miehet
16

AB-tytöt ja naisten edustus Nimenhuuto.com

A- ja B-tyttöjen sekä naisten edustusjoukkue (kesäharjoitusryhmä 2017).

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mika valmentaa pelit Piian tiukkojen ohjeistusten mukaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
42

Ynni C-Pojat White Nimenhuuto.com

Virallinen Oulun NMKY (Ynni) C-pojat White joukkuueen ilmoitussivusto kaudelle 2017 - 2018 Ilmoituksia ja tiedotteita myös whats up ryhmässä. Mahdollisista muutoksista ja/tai päivityksistä tietoa joko Aapo Lepistölle tai valmentaja Valkamalle.

Juha kirjoitti: Hei kaikille! Kirjoittelen faktaa sekä myös omia ajatuksiani tulevasta. White-joukkue on ilmoittautunut kolmeen eri sarjaan syyskaudella (SM-karsinta, Keskinen aluesarja ja pohjoinen aluesarja). Pohjoisen aluesarjan sarjaohjelmaa ei ole vielä tullut ja muista sarjoista on lähetetty vain esitykset... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
21

Oulun NMKY Ap ja MII Nimenhuuto.com

ONMKY A-pojat ja miehet II on koripallojoukkue, joka muodostuu vuosina 1999-2001 syntyneistä junioripelaajista sekä muutamasta innokkaasta aikuisikäisestä koripalloilijasta.

Aapo kirjoitti: Aikataulu: Lauantai 10-12 A 12-14 B 14-15 tauko 15-17 A 17-19 B Sunnuntai 10-12 B 12-14 A 14-15 tauko 15-17 B 17-19 A (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
37

Oulun Tarmo - koripallo Nimenhuuto.com

Naisten harrastekoripalloilua. Tervetuloa mukaan!

Saana kirjoitti: Hei, loukkasin pohkeeni ja pidän nyt ainakin kuukauden tauon että saa rauhassa parantua. Sama vaiva kun syksyllä, taitaakin olla lihas poikki eikä vain revähtänyt. :( (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Naiset
32

ONMKYC-pojatRed Nimenhuuto.com

Oulun NMKY:n C-poikien Red joukkueen sivut. Tänne tulee tiedotteet harkoista, peleistä ja muusta toiminnasta.

Hanna kirjoitti: esti-ilta Karjasillan koululla torstaina 18.5. Hei! Ynnin järjestää kaikille ensi kauden C-, B- ja A-junioreille sekä naisten edustusjoukkueen sekä miesten II-joukkueelle testi-illan ensi viikon torstaina 18.15. Tapahtumassa testataan 20 metrin nopeus, ponnistusvoima paikaltaan ja ponnistusvoima ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
24

IFK Uleåborg Nimenhuuto.com

Otteita UIFK:n pelikirjasta: 1. "syöttö = "riskipäätös", "huonommalle ei kannata syöttää" 2. heitto = "älä heitä – missä levyrimiehet", "todennäköisesti toivoton yritys" 3. joukkuepeli = "pelataan nyrkki – menkää pois edestä"

Jukka kirjoitti: Hauska kuulla että maineikas seuramme on saanut ketsuppipullon auki, ennen se oli ihan toinen pullo – ilman korkkia. Puolustuksesta sen verran että tärkeä on ylipäätään puolustaa, sehän ei vaadi niin paljoa taitoa kuin hyökkääminen mutta tahtoa sitäkin enemmän, miesvartioinnissa vartioidaan miele... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Miehet
36

ONMKY C-P03 RED Nimenhuuto.com

ONMKY C-pojat 2003.

Mika kirjoitti: Lisäsin tuonne Kuvat ja materiaalit linkin alle eilisen lihashuoltokoulutuksen materiaalit. Kannattaa käydä tutustumassa! Mika (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
28

ONMKY-B-tytöt Nimenhuuto.com

Oulun NMKY B- tyttöjen korisjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otin eilen kuvia pelistä. Jos haluatte käydä katsomassa, ne löytyvät täältä: https://drive.google.com/folderview?id=0B0e5uz3CpqBXcVhRU0Q0QUZFb3c&usp=sharing Voitte myös vapaasti kopioida omaan käyttöönne. Terv. Markku (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
14

Oulun NMKY C-pojat white Nimenhuuto.com

Johannes kirjoitti: Hei! Johannes on tulossa katukorikseen. T: Maarit Siekkinen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
21

ONMKY C-P02 WHITE Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Perutaan maanantain reenit (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
16

Testi Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jääkiekko, Salibandy, Futsal ja Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
2

ONMKYMikrotytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen (7-9v) oma ONMKY koripallojoukkue, johon mahtuu innokkaita tyttöjä mukaan! Treenit ovat monipuolisia, ammattitaitoisten valmentajien vetämiä, ja harjoituspelejä pelataan iloisella mielellä, hymy huulilla. Tyttöjen vähälukuisuuden vuoksi harjoittelemme alkusyksyn osittain ONMKY:n minityttöjen kanssa - uudet pelaajat tervetuloa kokeilemaan uutta pallolajia! Tytöissä on voimaa, nopeutta ja iloa!

Joukkue etsii pelaajia: ONMKY Mikrotytöt on Oulun seudun tyttöjen (7-9v) oma koripallojoukkue, johon ...

Jenny kirjoitti: Moikka kaikille ! Saatiin nyt myClub toimimaan , joten lisään reenit ja tiedotteet jatkossa sinne. Käykää ilmoittautumassa reeneihin siis jatkossa myClub:n puolella . Mukavaa syyslomaa kaikille ja syyslomallahan ei siis ole reenejä. Terkuin Jenny (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Oulu
Tytöt
15

ONMKYMinipojat1718 Nimenhuuto.com

ONMKY:n Minipojat harjoittelee kolme kertaa viikossa tavoitteena mukava koripallon harrastaminen hyvässä valmennuksessa. Tavoitteena on antaa hyvä pohja lajia tulevaisuudessa mahdollisesti vakavamminkin harrastaville, mutta myös mukava harrastus niille joita kilpakentät eivät kutsu ihan niin voimakkaasti.

Matias kirjoitti: Terve joukkueenjohtajat / yhteyshenkilöt ym.! Se on taas se aika vuodesta, kun Ynnin perinteiset adventtikalenterit tulevat myyntiin. Tavoitteena on, että jokainen Ynnin koripalloilija myisi 4-5 Adventtikalenteria. Mikäli kalentereita ei saa myytyä, ne voi palauttaa. Kyseessä on siis arpakalenter... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Oulun Seutu
Pojat
26

Nokia NSN Koripallokerho Oulu Nimenhuuto.com

Hello all! It's time to continue the basketball sessions. Indeed, Nokia Oulu Basketball Association (=NBA) has two gym halls reserved for this purpose during season 2017-2018: Talvikankaan koulu on Tuesdays at 20:30 - 22:00 Koskelan Koulu (Tullimiehentie 8 90560 OULU) on Sundays at 18:00 - 19:30

Jyrki kirjoitti: Tänään ti 17.10 pelataan Talvikankaalla! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Sekajoukkue
81

Ikiliikkujat-oulu Nimenhuuto.com

Ikiliikkujat-Oulu on ollut hieman erilaisin kokoonpanoin kasassa jo 70-luvulta alkaen. Nyt listoilla on yli kaksikymmentä pelaajaa ikähaarukaltaan 25-69 v. Osalla on koripalloilutaustaa, mutta pääosalla ei. Vauhtia pelistä löytyy ja peleistä selvitään ilman tuomareita, kun kukin tunnustaa virheensä. Pelaamme torstai-iltaisin Laanilan koululla. Lisätietoa toiminnasta saat laittamalla viestiä osoitteella tphuotari@netti.fi.

Joukkue etsii pelaajia

Ollipekka kirjoitti: Hei, Pelit jatkuu taas huomenna torstaina klo 19.30 alkaen Laanilassa. Käykäähän ilmoittautumassa. OP (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Oulu
Ei asetettu
26

ONMKY-B-Pojat-2016-2017 Nimenhuuto.com

ONMKY:n B-poikien koripallojoukkue kaudella 2016-2017

Jorgo kirjoitti: Hello, Syysloma week : no practice Monday Wednesday normal practice Thursday normal practice (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Oulu
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.