Kör Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, curling ja lentopallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Hyvinkää

Kör - Hyvinkää

HyPo T09 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Pontevan vuonna 2009 syntyneiden iloinen tyttöjoukkue :) Kaudella 2017-18 harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.30 Hämeenkadun koululla ja perjantaisin klo 18.30-20.00 Hämeenkadun koululla. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme, voit olla yhteydessä joukkueen päävalmentajaan Tero Niskaseen, 040-7795523 tai tero.niskanen(at)pp.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Pontevan vuonna 2009 iloinen tyttöjoukkue :) Kaudella 2017-18 harjo...

Nella kirjoitti: Ihana! ❤ Ilmeestä päätellen toinen kuulee kehuja pelistään! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
25

HyPo Satukoris Nimenhuuto.com

HyPon Satukoris on tarkoitettu 2-4v tytöille ja pojille. Satukoriksessa olemme kerhotossuilla tai paljain jaloin. Juomapullo on hyvä olla mukana. Satukoriksessa opetellaan liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. Lisäksi tutustutaan palloihin leikin kautta. Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2016-17 toimii Anu Löfgren, 044 2311925 tai anu.lofgren@hypokoris.fi

Anu kirjoitti: Hei, kuulin että satukorikseen ja pallokouluun oli lähtenyt laskutuksesta sama summa kuin isommille junnuille. Älkää maksako laskua vielä mutta säilyttäkää se. Selvitän laskutuksen kanssa miten on paras menetellä. Ainakin yksi tuplalasku on tullut vanhemman ja lapsen nimellä, jos on muita laittak... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
40

HyPo P09 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Pontevan vuonna 2009 syntyneiden iloinen poikajoukkue :) Kauden 2017-18 harjoitusajat: Tiistaina klo 18:45-19:00 Paavolan koulu Lauantaisin klo 11:45-13.00 Puolimatkan koulu Harjoitukset käynnistyvät maanantaina 21.8. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme, voit olla yhteydessä seuran juniorikoordinaattoriin anu.lofgren(aa)hypokoris.fi

Pauliina kirjoitti: Ihan valtavan iso kiitos pojat 09 vanhemmat ja pojat! Valvonnat ja turnaus hoidettiin hienosti. Turnaus meni olosuhteisiin nähden yllättävän hyvinkin. Lauantain valvonnasta saimme kehut. Ehkä seuraa jännitti kun oli erilainen ottelu tapahtuma : ) Laittakaa risuja ja ruusuja niin opitaan mikä meni... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
25

HyPo Aikuisharraste Nimenhuuto.com

Ryhmässä harjoitellaan ohjatusti kerran viikossa. Jokaiselle harjoituskerralle on selkeä oppimistavoite ja viimeiset 15-30 min pelataan. Ryhmä on yhteinen miehille ja naisille. Mukaan voivat tulla niin aikaisemmin harrastaneet kuin vasta-alkajatkin. Ryhmä ei osallistu sarjatoimintaan. Harjoitukset joka viikko(ei loma-aikoina) sunnuntaisin Tapainlinnan koululla klo 18.30-19.45 sekä toinen vuoro 19.45-21.00 Maksu syksyltä 70€ ja keväältä 70€ Käy ilmoittautumassa mukaan http://hypo.sporttisaitti.com/koripallo2/aloita-koris-ilmoittaudu-ryhmaan/

Juha kirjoitti: Vihdoinkin! :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

HyPo Junnuharraste Nimenhuuto.com

12-18 vuotiaille suunnattu Hyvinkään Pontevan Junnuharrasteryhmä, treenaten kerran viikossa. Mukaan voi tulla pitämään hauskaa, pelailemaan korista huippuseurassa ilman kilpailullisia tavoitteita. Ryhmä harjoittelee valmentajan johdolla torstaisin Ammattioppilaitoksella (Hyria) Karankatu 3-5 klo 17:30-19. Mukaan mahtuu vielä. Ryhmän harjoitukset alkavat syksyllä 2016 torstaina 1.9.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Huomiset treenit on valitettavasti peruttu. Naiset pelaavat Suomen mestaruudesta ja kaikki seuran treenitapahtumat huomiselta on peruttu. Kaikki mukaan Martinhallille kannustamaan HyPon naisia 5.finaaliotteluun, ilmainen sisäänpääsy. Kokoontuminen ruokalan edessä klo 17:45. Mennään sisään... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
17

Hypo Tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Hyvinkää, Tytöt 2005

Reea kirjoitti: Reean toinen pelisukka kadonnut viime pelin jälkeen. Sukassa nimi ja pelinumero. Olisiko joku ottanut talteen tai eksynyt jonkun kassiin? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
33

HyPo T03 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Ponteva T03-04

Päivitetty 7 päivää sitten

Koris ja Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
22

HyPo Pallokoulu Nimenhuuto.com

HyPon Pallokoulu on tarkoitettu 4-6v tytöille ja pojille. Pallokoulussa opetellaan koripallon perustaitojen alkeita, mutta ennen kaikken liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2017-18 toimii Anu Löfgren, 044 2311925 tai anu.lofgren@hypokoris.fi

Anu kirjoitti: Emme pääse puolimatkaan sisään. Pallokoulu pitää valitettavasti perua, emme pääse millään avaimilla sisään Puolimatkaan yrityksistä huolimatta. Olen erittäin pahoillani. T. Anu (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

HyPo P08 Nimenhuuto.com

HyPon iloinen 2008 syntyneiden ryhmä. Harjoittelemme kaudella 2017-18 kahdesti viikossa. Tervetuloa mukaan! Harjoitusajat: ma klo 16:30-17:30 Tapainlinna to klo 18:45-20 Paavola

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Kaikille tiedoksi: Pelikokoonpanoon vaikutaa harjoittelu aktiivisuus ja käyttäytyminen harkoissa. Sunnuntaina pelaa...Miilo-Onni, Aarno, Iivari, Lorens, Eelis, Arvi, Anil, Anton, Lenni, Joona, Eemil & Matias. -Jasu- (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
23

hypot10-11 Nimenhuuto.com

Pontevan tytöt -10/-11

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
17

HyPo B-Tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme joukkueeseemme aikaisemmin korista pelanneita tai muita pa...

Petri kirjoitti: Varmistakaa et KAIKILLA on lisenssit voimassa!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
43

hypop03-04 Nimenhuuto.com

Aripekka kirjoitti: Juhan työvuorojen suunnittelun johdosta pyydän, että ilmoitatte mahdollisiman pikaisesti osallistumisesta tähän turnaukseen. Jos emme saa tarpeeksi lähtijöitä omasta joukkeesta joudumme peruuttamaan osallistumisen. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
20

Hypo P07 Nimenhuuto.com

Jasper kirjoitti: Jasper 11,55, (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
28

HyPo T-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Aliisa on toistaiseksi poissa treeneistä, pitkään jatkunut niska- ja hartiakipu vaivaa, syytä selvitellään. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
24

hypopojat0506 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Martinhallin lattia lakataan viikolla 45, minkä vuoksi kaikki harjoitusvuorot ko. tilasta on peruttu ajalla 6.-10.11.2017. Pyritään saamaan korvaavia vuoroja tilalle, infoan niistä sitten kun selviää. Tero (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
30

Hypo pojat 01 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Viljami tulee huomiseen peliin omilla kyydeillä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
19

Hypo pojat 02 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Moikka! Kävin tässä läpi tulevia tapahtumia nimenhuudosta. Minulle heräsi monta kysymystä, jotka ajattelin kirjata tähän: - Eikö millään voisi ajatella siten että ensi viikon (ts. 27.9.ke ) vanhempainilta voidaan pitää samaan aikaan kuin pojilla on treenit? Voitaisiin käydä asiat huolella läpi ja... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Hyvinkää
Ei asetettu
29

ElTahto Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sekalaiset kansiosta löytyy Savonlinnan otteluohjelma (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Miehet
26

HyPo N Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: KUTSU HYVINKÄÄN PONTEVAN 100v.JUHLAVUODEN PÄÄTTÄVIIN PIKKUJOULUIHIN HYVINKÄÄNKYLÄN TYÖVÄENTALOLLE (-K18-) Tule viettämään iltaa hyvien ystävien kera 10.12.2016 Työväentalolle kello 19. Aloitamme illan ruokailulla ja jatkamme iltaa aina noin 1.30 saakka. Jos haluat nauttia esimerkiksi viiniä ruoka... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Hyvinkää
Naiset
18

HyPo P07-08 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi kaikille! P07/08 Nimenhuuto tulee uudistumaan siten että 07:lle tulee uusi oma nimenhuuto muutaman päivän sisällä joten olkaa valppaana kun saatte sähköpostia palvelusta. Vanha nimenhuuto on olemassa vielä jonkun aikaa, mutta viestittely ja taphtumat tulevat jatkossa uudesta. Terveisin Tomi/JoJo (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.