Kör Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, curling ja ringette.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Hyvinkää

Kör - Hyvinkää

HyPo T09 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Pontevan vuonna 2009 syntyneiden iloinen tyttöjoukkue :) Kaudella 2017-18 harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.30 Hämeenkadun koululla ja perjantaisin klo 18.30-20.00 Hämeenkadun koululla. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme, voit olla yhteydessä joukkueen päävalmentajaan Tero Niskaseen, 040-7795523 tai tero.niskanen(at)pp.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Pontevan vuonna 2009 iloinen tyttöjoukkue :) Kaudella 2017-18 harjo...

Nella kirjoitti: Ihana! ❤ Ilmeestä päätellen toinen kuulee kehuja pelistään! (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
24

HyPo Aikuisharraste Nimenhuuto.com

Ryhmässä harjoitellaan ohjatusti kerran viikossa. Jokaiselle harjoituskerralle on selkeä oppimistavoite ja viimeiset 15-30 min pelataan. Ryhmä on yhteinen miehille ja naisille. Mukaan voivat tulla niin aikaisemmin harrastaneet kuin vasta-alkajatkin. Ryhmä ei osallistu sarjatoimintaan. Harjoitukset joka viikko(ei loma-aikoina) sunnuntaisin Tapainlinnan koululla klo 18.30-19.45 sekä toinen vuoro 19.45-21.00 Maksu syksyltä 70€ ja keväältä 70€ Käy ilmoittautumassa mukaan http://hypo.sporttisaitti.com/koripallo2/aloita-koris-ilmoittaudu-ryhmaan/

Tero kirjoitti: Huom! Aika muuttunut, aloitetaan heti kun edelliset ovat saaneet sarjapelin pelattua. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

HyPo P09 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Pontevan vuonna 2009 syntyneiden iloinen poikajoukkue :) Kauden 2017-18 harjoitusajat: Tiistaina klo 18:45-19:00 Paavolan koulu Lauantaisin klo 11:45-13.00 Puolimatkan koulu Harjoitukset käynnistyvät maanantaina 21.8. Otamme uusia pelaajia mukaan toimintaamme, voit olla yhteydessä seuran juniorikoordinaattoriin anu.lofgren(aa)hypokoris.fi

Pauliina kirjoitti: ENSIVIIKON VALVONTAVUOROT En ole kahdesta muusta joukkueesta kuullut vielä, mutta se ei estä meitä kartoittamasta meidän mahdollisia vuoroja. Eli laitoin teille yhden vuoron, niin ettei kenenkään tarvitse olla yksin. Kommentoikaa onko ok! Ja jos ei ole niin mihin kohtaan sopisi paremmin. Ja annat... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
26

HyPo Satukoris Nimenhuuto.com

HyPon Satukoris on tarkoitettu 2-4v tytöille ja pojille. Satukoriksessa olemme kerhotossuilla tai paljain jaloin. Juomapullo on hyvä olla mukana. Satukoriksessa opetellaan liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. Lisäksi tutustutaan palloihin leikin kautta. Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2016-17 toimii Anu Löfgren, 044 2311925 tai anu.lofgren@hypokoris.fi

Anu kirjoitti: Laskut ovat näemmä vihdoin lähteneet ja nyt pyytäisinkin teitä ilmoittamaan jos olette saaneet väärän summan. Syksyllä laskutus vähän ontui ja 100e maksaneet pitäisi olla saanut nyt vain 40e lasku. Ilmoitattehan minulle sähköpostilla anu.lofgren@hypokoris.fi jos laskua pitää muuttaa. Aurinkoista ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
37

HyPo Junnuharraste Nimenhuuto.com

12-18 vuotiaille suunnattu Hyvinkään Pontevan Junnuharrasteryhmä, treenaten kerran viikossa. Mukaan voi tulla pitämään hauskaa, pelailemaan korista huippuseurassa ilman kilpailullisia tavoitteita. Ryhmä harjoittelee valmentajan johdolla torstaisin Ammattioppilaitoksella (Hyria) Karankatu 3-5 klo 17:30-19. Mukaan mahtuu vielä. Ryhmän harjoitukset alkavat syksyllä 2016 torstaina 1.9.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Huomiset treenit on valitettavasti peruttu. Naiset pelaavat Suomen mestaruudesta ja kaikki seuran treenitapahtumat huomiselta on peruttu. Kaikki mukaan Martinhallille kannustamaan HyPon naisia 5.finaaliotteluun, ilmainen sisäänpääsy. Kokoontuminen ruokalan edessä klo 17:45. Mennään sisään... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
17

HyPo T03 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Ponteva T03-04

Merja kirjoitti: Pöytäkirja: Nea + Julia Kello: Erika Buffa: Iida K. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koris ja Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
21

Hypo Tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Hyvinkää, Tytöt 2005

Reea kirjoitti: Reean toinen pelisukka kadonnut viime pelin jälkeen. Sukassa nimi ja pelinumero. Olisiko joku ottanut talteen tai eksynyt jonkun kassiin? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
35

HyPo Pallokoulu Nimenhuuto.com

HyPon Pallokoulu on tarkoitettu 4-6v tytöille ja pojille. Pallokoulussa opetellaan koripallon perustaitojen alkeita, mutta ennen kaikken liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2017-18 toimii Anu Löfgren, 044 2311925 tai anu.lofgren@hypokoris.fi

Anu kirjoitti: Laskut ovat näemmä vihdoin lähteneet ja nyt pyytäisinkin teitä ilmoittamaan jos olette saaneet väärän summan. Syksyllä laskutus hieman ontui ja 100e maksaneet pitäisi olla saanut nyt vain 40e lasku. Ilmoitattehan minulle sähköpostilla anu.lofgren@hypokoris.fi jos laskua pitää muuttaa. Aurinkoista... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Sekajoukkue
41

HyPo P08 Nimenhuuto.com

HyPon iloinen 2008 syntyneiden ryhmä. Harjoittelemme kaudella 2017-18 kahdesti viikossa. Tervetuloa mukaan! Harjoitusajat: ma klo 16:30-17:30 Tapainlinna to klo 18:45-20 Paavola

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Kaikille tiedoksi: Pelikokoonpanoon vaikutaa harjoittelu aktiivisuus ja käyttäytyminen harkoissa. Sunnuntaina pelaa...Miilo-Onni, Aarno, Iivari, Lorens, Eelis, Arvi, Anil, Anton, Lenni, Joona, Eemil & Matias. -Jasu- (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
22

hypot10-11 Nimenhuuto.com

Pontevan tytöt -10/-11

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
23

HyPo B-Tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme joukkueeseemme aikaisemmin korista pelanneita tai muita pa...

Eveliina kirjoitti: Huom!! B-tyttöjen peli 18.3. HNMKY-HyPo on SIIRRETTY pelattavaksi myöhempänä ajankohtana. Laitan tänne tietoa heti kun uusi peliaika järjestyy. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
42

hypop03-04 Nimenhuuto.com

Aripekka kirjoitti: Otteluun tarvitaan kaksi toimitsijaa sekä buffan hoitaja. Buffaan toivotaan tuotavan leivonnaisia. Kahvit tuttuun tapaan meiltä. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
20

hypopojat0506 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Juho tarvitsee kyydin la.3.2. 1 div. peliin.Kuka ottaa kopin...! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
29

Hypo P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Ricoh Turnauksen otteluohjelmat on julkaistu! Pelipaikat näyttäisivät noudattavan viimevuotista kaavaa, että samalla koululla pelataan koko viikonloppu. Molemmat joukkueet ovat nyt nimellä HyPo, erotuksena ainoastaan Kilpa (Teemu) ja Challenger (Tomi&Kati) Tässä alkusarjan pelit: HyPo - Kilpasarj... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
27

Hypo pojat 02 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Sunnuntain Sykki pelin kokoonpano : Timi, Miio, Eeka, Miksu, Roni, Anton, Aaro, Luukas, Niko, Teemu ja Mikki (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Hyvinkää
Ei asetettu
30

HyPo T-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Aliisa on toistaiseksi poissa treeneistä, pitkään jatkunut niska- ja hartiakipu vaivaa, syytä selvitellään. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Tytöt
27

Hypo pojat 01 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Viljami tulee huomiseen peliin omilla kyydeillä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
18

ElTahto Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sekalaiset kansiosta löytyy Savonlinnan otteluohjelma (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Miehet
26

HyPo N Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: KUTSU HYVINKÄÄN PONTEVAN 100v.JUHLAVUODEN PÄÄTTÄVIIN PIKKUJOULUIHIN HYVINKÄÄNKYLÄN TYÖVÄENTALOLLE (-K18-) Tule viettämään iltaa hyvien ystävien kera 10.12.2016 Työväentalolle kello 19. Aloitamme illan ruokailulla ja jatkamme iltaa aina noin 1.30 saakka. Jos haluat nauttia esimerkiksi viiniä ruoka... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Hyvinkää
Naiset
18

HyPo P07-08 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi kaikille! P07/08 Nimenhuuto tulee uudistumaan siten että 07:lle tulee uusi oma nimenhuuto muutaman päivän sisällä joten olkaa valppaana kun saatte sähköpostia palvelusta. Vanha nimenhuuto on olemassa vielä jonkun aikaa, mutta viestittely ja taphtumat tulevat jatkossa uudesta. Terveisin Tomi/JoJo (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Hyvinkää
Pojat
22