Kör Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Jyväskylä

Kör - Jyväskylä

HoNsU - Naiset Nimenhuuto.com

HoNsU:n naisten I-joukkue (JBA) ja A-tyttöjen joukkue

Joukkue etsii pelaajia: HoNsU:n naisten I-joukkue pelaa koripalloa kaudella 2017-18 Keskisen alueen 2...

Pasi kirjoitti: Apuva. Poikien pelistä puuttuu mahdollisesti yksi toimitsija sunnuntaina (varmistuu piakkoin). Haluaisiko joku tytöistä tulla auttamaan, peli on klo 14 Lehtisaaressa Lappeenrantaa vastaan. Pasi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
39

JBA tytöt Nimenhuuto.com

JBA tytöt on Jyväskylä Basketball Academyn B-tyttöjoukkue. Tyttöjoukkueen taustalla seurana Säyri.

Reena kirjoitti: ´Ricoh-turnaukseen lähtijät! Lähtö on siis perjantaina 19.1 klo 13:00 Alakulmalta. Suurimman osan pitää pyytää koulusta vapaata pari tuntia. Ajamme suoraan Energia-Areenalle (matkatavarat jäävät sinne), josta haemme passit yms, tiputamme muut joukkueet kouluilleen ja sen jälkeen menemme ruokailem... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
27

HoNsU C-pojat Nimenhuuto.com

Honsu C-pojat 04-05

Jari kirjoitti: KEVÄÄN JOUKKUEJAOT: SM-SARJA - Elmeri N, Leon, Daniel, Hugo, Elias E, Roope, Matias, Nooa, Verni, Elias S, Pekka, Vili, Elmeri A -> kuhunkin matkaturnaukseen nimetään 10 pelaajaa, jotka sitten vahvistavat nimenhuutoon, että ovat tulossa pelaamaan. Kotiturnaukseen osallistuu 12 pelaajaa. Alueen 1.... (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
40

Honsu minipojat -06 -07 Nimenhuuto.com

Honsun minipojat 2017-2018.

Pekko kirjoitti: Hei. Pekolla oli kadonnut Salon turnauksessa Honsun lämmittelypaita. Olisiko joku mahdollisesti ottanut talteen? Niskassa, valkeassa nauhassa lukee Pekko. Ja kiitokset vielä kivan turnausreissun järjestämisestä! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
48

KoriSorjat Nimenhuuto.com

Sorjille koripallon harrastamisessa on tärkeintä halu liikkua, koska Sorjat pelaavat nauttien. Tavoitteenamme ei ole uuden oppiminen, vaan jatkuva liike sekä iloinen yhdessäolo (= SorjaEnergiaa).

Sirkka kirjoitti: Kerätään kevään tulevia kuluja varten varten 20 eur per henkilö. Raha käytetään salikuluihin, lääkelaukun tarvikkeisiin sekä yleisin huvitus- ja muistamiskuluihin. Suorita maksu 31.1.2018 Tilille: HONSU Korisorjat, FI18 5290 0220 1575 54. Käytä viitenumeroa. Aija 10171 Aila 10016 Anne 10142 Ansku... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
21

HoNsU C-tytöt Nimenhuuto.com

Tosissaan, mutta ei totisesti!

Ilja kirjoitti: Torstaina treenit b-tyttöjen pelin vuoksi 16.15 - 17.30! Eli loppuu varttia aikaisemmin kuin normaalisti! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
21

HoNsU minitytöt Nimenhuuto.com

Keskisen alueen iloisinta koripalloa

Sani kirjoitti: Nyt on vähän epävarmaa, voiko Sani huomenna pelata. Hänellä ollut tiistaista alkaen jalka eli polvi kipeä, ja kinkkaa jalkaansa. :-( (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
29

HoNsU Btytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Hei, JBA:lla on pikkujoulu huomenna pe, joten Annika ei pääse ainakaan aluksi paketoimaan. Minä olen paketoimassa klo 16-19. T.Sirpa (29 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Tytöt
18

Late Basket Nimenhuuto.com

Rautsi kirjoitti: Puolikuntoinen-in (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä
Miehet
19

HoNsU B-pojat Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Paljon oli tapahtumia viikonloppuna, mutta hienosti selvittiin, vaikka tuli vähän viime hetken sairauksia ja loukkaantumisia. Katsojia oli Lehtisaaressa vähän, joulun aika varmaan verotti. Lauantainakaan ei ollut juuri katsojia ja tästä johtuen kioskituotot jäivät valitettavasti aika vähäisiksi. ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
26

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos Säyrin pojille (ja vanhemmille) SM-peleistä. Voittoja ei valitettavasti tullut mutta hyvä oppia siitä missä Suomen kärki menee. Muutama vuosi lisää töitä niin ollaan tuolla tasolla! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
5

Minkit Nimenhuuto.com

Maiju kirjoitti: PITKÄPERJANTAI, onko Liikunta auki? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
19

Peace United Huhtasuo Nimenhuuto.com

Futsalia, sählyä, koripalloa hyvässä hengessä ja rennolla meiningillä.

Riku kirjoitti: Tulen, jos vaimo pystyy katsomaan lapsia illan (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Futsal, Sähly ja Koripallo
Jyväskylä
Miehet
3

HoNsU Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: MAKSAA VIITE Outi 25e 10249 Aino 10e 10061 Johanna 15e 10058 Milla 5e 10016 Hanna 10e 10032 Tiia 10e 10171 Emilia 20e 10090 Anna 30e 10139 Jaana 30e 10142 Hane 15e 10100 TILINUMERO: FI80 529002 20157505 ERÄP. 15.5 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Naiset
30

Likaiset Linnut Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Pelit on (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä
Miehet
31

Honsut c-pojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Koripallo
Jyväskylä
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.