Kör Vantaa, tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tikkurila ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, muodostelmaluistelu, sähly ja jääkiekko.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Vantaa, Tikkurila

Kör - Vantaa, Tikkurila

TikS C-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Anni kirjoitti: Linkin takaa löytyy Vallilan Harrin ottamia kuvia T03 II-div. pronssiottelusta. https://basketball.kuvat.fi/kuvat/C-tyt%C3%B6t/CT+-03+aluefinaali+pronssiottelut+TiKs+-+HNMKY+22.4.17/ (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
23

TikS-04 Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Iida kirjoitti: Linkin takaa löytyy Vallilan Harrin ottamia kuvia T03 II-div. pronssiottelusta. https://basketball.kuvat.fi/kuvat/C-tyt%C3%B6t/CT+-03+aluefinaali+pronssiottelut+TiKs+-+HNMKY+22.4.17/ (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
37

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Iida kirjoitti: 2. Pääsiäispäivänä eli maanantaina 17.4 EI treenejä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
22

TikS N2D Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Jes, nyt on viety treenien aiheet nimenhuutoon aina huhtikuuhun saakka :D Treenien vetäjillä (Jonna, Emma, Rosa, Taru) on kuitenkin aina täysi valta vaihtaa treenien aihetta mielenvaltaisella otteella tarpeen mukaan ;) Lisäksi vein tonne nimenhuudon "kuvat ja materiaalit" kansioon meidän kauden s... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Naiset
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.