Kör Vantaa, tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tikkurila ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, muodostelmaluistelu, sähly ja jääkiekko.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Vantaa, Tikkurila

Kör - Vantaa, Tikkurila

TikS C-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Riitta kirjoitti: Moi! Tarviiko joku tilata nyt jotain seuravaatetta? Ilmoitus minulle 14.3. mennessä. Kiitos! (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
34

TikS B-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Sampo kirjoitti: Kiitos tytöille ja vanhemmille joululahjasta. Syyskausi alkaa olla paketissa ja on aika vähän ladata akkuja kevätkautta varten. Haluan toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. T: Sampo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
39

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Nea kirjoitti: Yhteystietolomake sekä linsenssi/pelinumeroluettelo päivitetty Kuvien ja Materiaalien alle -kausi 2017-2018. Uudet pelaajat voivat kurkata muut vanhempain infot myös läpi, toki ovat syksyltä, mutta on niissä vielä pätevääkin asiaa. Seuralle olen välittänyt uudet tiedot ja pyytänyt tsekkaamaan myö... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
24

TikS N2D Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Jes, nyt on viety treenien aiheet nimenhuutoon aina huhtikuuhun saakka :D Treenien vetäjillä (Jonna, Emma, Rosa, Taru) on kuitenkin aina täysi valta vaihtaa treenien aihetta mielenvaltaisella otteella tarpeen mukaan ;) Lisäksi vein tonne nimenhuudon "kuvat ja materiaalit" kansioon meidän kauden s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Naiset
22