Kör Vantaa, tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tikkurila ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, muodostelmaluistelu, sähly ja jääkiekko.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Vantaa, Tikkurila

Kör - Vantaa, Tikkurila

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Iida kirjoitti: TikS seurapäivän Ballzy Espoon myymälässä 31.5.2017, tarjoukset koskevat myymälän kaikkia tuotteita, kengät, pallot ym. Seuratuotteet eivät tähän kuulu! (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TikS-04 Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Helena kirjoitti: Kesän aikataulutus -Kesätreenit alkavat Joonaksen johdolla 5.6 ja jatkuvat juhannukseen saakka jonka jälkeen 3 vkon tauko/ omatoimiset treenit (Joonakselta ohjeet) - Kesän yhteistreenit jatkuvat 17.7 - 10.8 -14.8 siirrytään vakiovuoroihin Kesän aikana treenaamme ma Tikkurilan lukio, ti ja to Kart... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
37

TikS B-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Sanni kirjoitti: Jos ei ole tulla vielä käynyt, niin suosittelen (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
24

TikS N2D Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Jes, nyt on viety treenien aiheet nimenhuutoon aina huhtikuuhun saakka :D Treenien vetäjillä (Jonna, Emma, Rosa, Taru) on kuitenkin aina täysi valta vaihtaa treenien aihetta mielenvaltaisella otteella tarpeen mukaan ;) Lisäksi vein tonne nimenhuudon "kuvat ja materiaalit" kansioon meidän kauden s... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Naiset
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.