Koripallo Vantaa, tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tikkurila ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, muodostelmaluistelu, sähly ja jääkiekko.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Vantaa, Tikkurila

Koripallo - Vantaa, Tikkurila

TikS C-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Riitta kirjoitti: Täältä löytyy 05 Buffavuorot, mitä nyt tiedossa. Käykää merkkailemassa, mitä voitte näistä hoitaa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/13m-yA5my-mNbydK4Epv1ZX7_39-3KPvHrlfhibsWm1g/edit?usp=sharing (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
37

TikS B-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Leila kirjoitti: Ensi viikosta alkaen tytöt harjoittelevat keskiviikkoisin vuoroviikoin Hiekkaharjun Urheilupuistossa (juoksutreenit) ja Viertolassa (lajiharjoitus). Sininen ryhmä aloittaa juoksutreenit ensi ke, treenit vetää KU-58. Leila (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
38

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Emilia kirjoitti: Hei, onko harkat huomenna Viertolassa kun koulussa sanottiin ettei sali olisi vielä käytössä? Aija (17 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
25

TikS N2D Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Jes, nyt on viety treenien aiheet nimenhuutoon aina huhtikuuhun saakka :D Treenien vetäjillä (Jonna, Emma, Rosa, Taru) on kuitenkin aina täysi valta vaihtaa treenien aihetta mielenvaltaisella otteella tarpeen mukaan ;) Lisäksi vein tonne nimenhuudon "kuvat ja materiaalit" kansioon meidän kauden s... (Vuosi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Naiset
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.