Koripallo Vantaa, tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, tikkurila ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, muodostelmaluistelu, sähly ja jääkiekko.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Vantaa, Tikkurila

Koripallo - Vantaa, Tikkurila

TikS B-T03 Nimenhuuto.com

TikS pelaa koripalloa noin 20 vuonna 2003 syntynyttä tyttöä. Lisätietoja www.tiks.fi

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Hei. Pääsin ja sain vihdoin nakkilistan auki. Minulla on 2.12 pelissä toimitsijavuoro. Peli klo 12.45. Olen itse koko viikonlopun matkoilla. Voisikohan joku olla tuuraajani? Matkaa en voi enää perua. t. Armi /Hanna (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
39

TikS C-tytöt Nimenhuuto.com

Vantaan iloisin korisjoukkue. Joukkue kaipaa vielä lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Joanna kirjoitti: Kiitokset ratki riemukkaasta turneesta huoltojoukot Stefu ja Irma;hyvin hoiditte pestinne :) Kiitos myös valmennukselle tehokkaasta työstä.Joskin ne kengät ei sitä viimeistä voittoa taannut :D Hauska reissu :) -Henni ja Mummeli- (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
37

Tiks 07-08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2007-2008 syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue Vantaalta. Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille, tervetuloa mukaan! Lisätietoja: www.tiks.fi

Nea kirjoitti: Ja vielä huomiona, 30.11. torstaina fysiikkatreenit peruttu Kytöpuiston koulun oman käytön vuoksi. (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
22

TikS N2D Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Jes, nyt on viety treenien aiheet nimenhuutoon aina huhtikuuhun saakka :D Treenien vetäjillä (Jonna, Emma, Rosa, Taru) on kuitenkin aina täysi valta vaihtaa treenien aihetta mielenvaltaisella otteella tarpeen mukaan ;) Lisäksi vein tonne nimenhuudon "kuvat ja materiaalit" kansioon meidän kauden s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Vantaa, Tikkurila
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.