Koripallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säyri-koripallo-A-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
22

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oulun NMKY osallistuu ensi kaudella ainakin U17 karsintoihin valtakunnalliseen divariin. Pelaajia on kuitenkin aika vähän, joten joukkueeseen otettaisiin mielellään mukaan 03-syntyneitä pelaajia. Jos kiinnostuneita pelaajia on, minulta saa lisätietoa. Terveisin, Petri Montin petri.montin@gmail.co... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
1

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
18

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
27

Säyriminitytöt Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maanantaisin klo 18.00-19.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia, tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maan...

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Jyväskylä / Säynätsalo
Tytöt
24

Säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt koostuu 2010-2012 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa Muuramen uimahallilla sekä Muuratsalon koululla. Tervetuloa mukaan!!

Janne kirjoitti: Hei! Tänään oli syyskauden viimeiset pelit Laukaassa. Vastustajat olivat kiven kovia, mutta hyvin me pelattiin, vaikka tällä kertaa oltiinkin aika pienellä pelaajamäärällä liikkeellä. Tiedoksi, että tulevalla viikolla ei ole enää harjoituksia! Treenit ja pelit jatkuvat siis ensi vuoden puolella 🙂... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
24

SäyRi Minipojat Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon Minipoikaikäisten joukkue.

Sami kirjoitti: Ekat superlyhyt treenit (salisählinki) takana. Tämä nimenhuutopalsta kait lakkaa ja vanhojen mikropoikien nimenhuudosta tulee minipoikien "uusi kanava". Näin ymmärsin, että meidät "vanhat" sinne mukaan liitetään. Tiistaina seuraavat treenit, varmaan aikataulu tarkentuu vielä lähempänä, ettei sali... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
10

Säyri-höntsääjät Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: Lets play!!!!!!! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
8