Koripallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Säynätsalo

Koripallo - Säynätsalo

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Laitoin tapahtuman mahdollisista kauden lopettajaisista. Käykää laittamassa IN/OUT onko mahdollisuutta osallistua lopettajaisiin (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
24

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
18

SäyRi B-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, loma-ajan harjoittelua varten ohjeet löytyvät seuraavasti: Kuvat ja materiaalit -> Nätä kansiot -> Harjoitteluohjeta. Ohje sama, jota olen ennenkin jakanut Polku tarkemmin tässä alla: http://sayric-tytot.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Harjoitusohjelma_kes_harjoittelua_varten.doc&id=3... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
1

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos Säyrin pojille (ja vanhemmille) SM-peleistä. Voittoja ei valitettavasti tullut mutta hyvä oppia siitä missä Suomen kärki menee. Muutama vuosi lisää töitä niin ollaan tuolla tasolla! (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
4

Säyri koripalloP00-01 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Miskalla hävisi pe treenien yhteydessä harmaa vetoketjullinen huppari! Onko kenelläkään tietoa?? Kuntotalo etsitty! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
21

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
28

säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt aloittelevat omaa toimintaa Säynätsalon alueella.

Petra kirjoitti: Tiedoksi koriskauden päättäjäiset!! Koriskauden päättäjäiset pidetään ma 7.5. klo 18 Kuntotalolla, laittakaa siis päivä ja aika kalentereihin muistiin :) Ohjelmassa ainakin: - joukkueiden esittäytymiset ja kauden kuulumiset - palkitsemiset - mehut, kahvit, pullat Suotavaa olisi, että tytöillä oli... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
22

SäyRi Minipojat Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon Minipoikaikäisten joukkue.

Sami kirjoitti: Ekat superlyhyt treenit (salisählinki) takana. Tämä nimenhuutopalsta kait lakkaa ja vanhojen mikropoikien nimenhuudosta tulee minipoikien "uusi kanava". Näin ymmärsin, että meidät "vanhat" sinne mukaan liitetään. Tiistaina seuraavat treenit, varmaan aikataulu tarkentuu vielä lähempänä, ettei sali... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
9