Koripallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Säynätsalo

Koripallo - Säynätsalo

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Sunnuntaina on B:n ensimmäinen 1.div kotipeli Kuntotalolla! Kannusta kaivataan pojille! Tulkeehan! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
22

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Valmentajien lisenssit on vielä hankkimatta, tai siis en ole vielä tehnyt jokavuotista hankintaa niille jotka tarvitsevat ko. litteran. Eli ilmoitelkaa jos ja kun laitetaan joukkueelle valkkulisenssejä hankintaan. Niiden osalta joille en ole aiemmin ostanut, pitää antaa nimi, hetu, osoite ja puh.... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
21

SäyRi B-tytöt Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi, loma-ajan harjoittelua varten ohjeet löytyvät seuraavasti: Kuvat ja materiaalit -> Nätä kansiot -> Harjoitteluohjeta. Ohje sama, jota olen ennenkin jakanut Polku tarkemmin tässä alla: http://sayric-tytot.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Harjoitusohjelma_kes_harjoittelua_varten.doc&id=3... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
24

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos Säyrin pojille (ja vanhemmille) SM-peleistä. Voittoja ei valitettavasti tullut mutta hyvä oppia siitä missä Suomen kärki menee. Muutama vuosi lisää töitä niin ollaan tuolla tasolla! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
5

Säyri koripalloP00-01 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Miskalla hävisi pe treenien yhteydessä harmaa vetoketjullinen huppari! Onko kenelläkään tietoa?? Kuntotalo etsitty! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
21

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
29

säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt aloittelevat omaa toimintaa Säynätsalon alueella.

Petra kirjoitti: Hei! Keneltä puuttuu vielä peliasu? Meillä olisi ylimääräisenä vielä 1 kappale, koko 140 cm Petra (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
19

SäyRi Minipojat Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon Minipoikaikäisten joukkue.

Sami kirjoitti: Ekat superlyhyt treenit (salisählinki) takana. Tämä nimenhuutopalsta kait lakkaa ja vanhojen mikropoikien nimenhuudosta tulee minipoikien "uusi kanava". Näin ymmärsin, että meidät "vanhat" sinne mukaan liitetään. Tiistaina seuraavat treenit, varmaan aikataulu tarkentuu vielä lähempänä, ettei sali... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
8

Möykyt Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ilmoittelen myöhemmin paljonko meille tulee maksuja syyskaudesta. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.