Koripallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säyri-koripallo-A-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
23

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

Eino kirjoitti: Oulun NMKY osallistuu ensi kaudella ainakin U17 karsintoihin valtakunnalliseen divariin. Pelaajia on kuitenkin aika vähän, joten joukkueeseen otettaisiin mielellään mukaan 03-syntyneitä pelaajia. Jos kiinnostuneita pelaajia on, minulta saa lisätietoa. Terveisin, Petri Montin petri.montin@gmail.co... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
25

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
17

SäyRi-Koripallo-C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos Säyrin pojille (ja vanhemmille) SM-peleistä. Voittoja ei valitettavasti tullut mutta hyvä oppia siitä missä Suomen kärki menee. Muutama vuosi lisää töitä niin ollaan tuolla tasolla! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä, Säynätsalo
Pojat
4

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
27

Säyriminitytöt Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maanantaisin klo 18.00-19.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia, tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maan...

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Jyväskylä / Säynätsalo
Tytöt
21

säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt koostuu 2010-2009 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa Lehtisaaren koululla. Tervetuloa mukaan!!

Hanna-Riik kirjoitti: Hei vielä viestiä Biddy Basket leiristä, joka on Äänekoskella 7-8.9. Olivia ja Elsa ovat ilmoittautuneet mukaan, joten jos joku vielä on kiinnostunut ja kaipaa kaveria leirille, niin niitä on siis tulossa :D Leirin aikataulu kuulemma tarkentuu vielä, mutta alustavasti leiri alkaa lauantaina noin ... (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
5

SäyRi Minipojat Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon Minipoikaikäisten joukkue.

Sami kirjoitti: Ekat superlyhyt treenit (salisählinki) takana. Tämä nimenhuutopalsta kait lakkaa ja vanhojen mikropoikien nimenhuudosta tulee minipoikien "uusi kanava". Näin ymmärsin, että meidät "vanhat" sinne mukaan liitetään. Tiistaina seuraavat treenit, varmaan aikataulu tarkentuu vielä lähempänä, ettei sali... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
10

Säyri-höntsääjät Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: Lets play!!!!!!! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
8