Koripallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säyri-koripallo-A-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
21

Säyri-Koripallo-B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oulun NMKY osallistuu ensi kaudella ainakin U17 karsintoihin valtakunnalliseen divariin. Pelaajia on kuitenkin aika vähän, joten joukkueeseen otettaisiin mielellään mukaan 03-syntyneitä pelaajia. Jos kiinnostuneita pelaajia on, minulta saa lisätietoa. Terveisin, Petri Montin petri.montin@gmail.co... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Säynätsalo
Pojat
1

SäyRi Korisjaosto Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Ei asetettu
18

Säyrin Huru-akat Nimenhuuto.com

tanja kirjoitti: Hei, harmittaa vähän kun toi korisvuoro tuli tuohon tiistaille... Tiistaisin on se Säyrin naisten kiertosaliharjoittelu punttisalilla ja se menee mulla nyt ton koriksen edelle, kun tarviin ensisijaisesti tollasta kokonaisvaltaista lihaskuntotreeniä ja en pysty ihan koko iltaa harrastamaan kun on ... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Naiset
26

Säyriminitytöt Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maanantaisin klo 18.00-19.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia, tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Riennon minitytöt harjoittelee Lehtisaaren yläasteen salilla maan...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Jyväskylä / Säynätsalo
Tytöt
23

Säyrin mikrotytöt Nimenhuuto.com

Säyri:n mikrotytöt koostuu v. 2011-2013 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia pidetään kahdesti viikossa ti ja to klo 18-19:15 Säynätsalossa Lehtisaaren kuntotalolla. Tervetuloa mukaan!!

Janne kirjoitti: KEVÄÄN 2021 KAUSIMAKSUT Kerään kausimaksut kaikilta seuraavasti: Mikrot 80 € (60 €) / pelaaja Tilinumero: FI49 5290 0220 7241 55 / MIKROTYTÖT Maksattehan eo. summan mikrojen tilille ensi viikon ti 2.3. mennessä. Tilitän sen jälkeen koko summan seuralle. Käythän myös merkkaamassa "IN" Nimenhuudoss... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Säynätsalo
Tytöt
20

Säyri-höntsääjät Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: Lets play!!!!!!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
8