Koripallo Sastamala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sastamala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, juoksu, hölkkä, futsal, lentopallo ja judo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Sastamala

Koripallo - Sastamala

Kumuri Nimenhuuto.com

Entinen BC Kumuri, entinen Vammalan Koripalloilijat ja nykyinen Vammalan seudun Voima on Sastamalan virallinen koripallojoukkue. Tällä hetkellä VSV pelaa Suomen läntisen alueen 4.divisioonaa ja nousutavoitteet teena 3.divisioona.

Seppo kirjoitti: Toukokuussa enää kaksi pelipäivää, viimeinen 23.5. Pelit jatkuvat kesäkuussa tiistaisin klo 19-21. Kattovaloremontti voi estää jollakin viikolla, alussa? (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Sastamala
Miehet
47

Sastamalan Sudet Nimenhuuto.com

Sastamalan ensimmäinen, ainoa ja paras naisten koripallojoukkue!

Jari kirjoitti: Sunnuntaina 21.5. treenit normaalisti Sylväällä. Ottelua en nyt saanut järjestettyä. Ei sopinut hämeenlinnalaisille, ei Mansen Mimmeille, eikä Liedon naisille. Kaikkien kanssa kävin viestinvaihtoa ja kaikki olivat kiinnostuneita. Hlinnalaiset eivät saaneet taaskaan tarpeeksi lähtijöitä ja Liedon ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Sastamala
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.