Koripallo Sastamala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sastamala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, juoksu, hölkkä, futsal, lentopallo ja judo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Sastamala

Koripallo - Sastamala

Sastamalan Sudet Nimenhuuto.com

Sastamalan ensimmäinen, ainoa ja paras naisten koripallojoukkue!

Jari kirjoitti: Hämeenlinnassa on naisten korisporukka, jonka pitäisi olla suunnilleen samaa tasoa Sastamalan Susien kanssa. Olen käynyt kirjeenvaihtoa heidän edustajansa Kerttuli Siiron kanssa. Olemme edenneet tilanteeseen, jossa he kutsuvat meitä harjoituspeliin ke 26.4. illalla. Teen tästä tapahtuman Nimenhuu... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Sastamala
Naiset
22

Kumuri Nimenhuuto.com

Entinen BC Kumuri, entinen Vammalan Koripalloilijat ja nykyinen Vammalan seudun Voima on Sastamalan virallinen koripallojoukkue. Tällä hetkellä VSV pelaa Suomen läntisen alueen 4.divisioonaa ja nousutavoitteet teena 3.divisioona.

Jari kirjoitti: Olen ehdokkaana kunnallisvaaleissa. Jos pääsen valtuustoon, tulen talous- ja kouluasioiden lisäksi sinnikkäästi vaatimaan parempia mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen. Erityisesti koripalloilun ;) Valtuusto pienenee nyt huomattavasti, siksi ääniä tarvitaan n. 100 - 120 kpl. Siis, melkein tup... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Sastamala
Miehet
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.