Koripallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, koripallo, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Naantali

Koripallo - Naantali

NAKO C- ja B-tytöt Nimenhuuto.com

Naantalin koripallon tyttöjengi.

Heli kirjoitti: Hei, leiripäivä Kunstenniemessä toteutuu 30.6. Tapaaminen parkkipaikalla klo 8.45 (Kunstenniementie 233, leirikeskus). Mukaan ulkotreenikamppeet sään mukaan, juomapullo ja uima- ja pesuvehkeet. Treenit loppuu n. klo 18. Sen jälkeen voi olla saunamahdollisuus (selviää lähipäivinä). Saunaan ei tiet... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
29

NaKo Mikrot Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan pelaamaan koripalloa NaKon Mikrojen 08/09/10 joukkueeseen. ...

Jyri kirjoitti: Mikrokausi 2017-2018 paketissa! MIkrojen päättäjäiset vietettiin vauhtiradalla karting-autojen ratissa Orikedolla. Poikien jännitys ennen ajosuoritteita oli suorastaan katossa, luulenpa, että pojat eivät korispelejäkään ole jänskänneet yhtä kovin. Stintin alettua kuljettajien työskentely oli rada... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
14

NaKo Minit Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
24

Nako AB-pojat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Seuraava Matsi A-pojilla nyt SU klo 10.00 Salossa. Ajoaika 1h. Joten yhteislähtö Nesteeltä klo 08.30. Mulle mahtuu kyytiin 4 pelaajaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Naantali
Pojat
17

Ukkopekat Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä tai uuteen nousuun... Kuinka vaan, mutta joka tapauksessa--- VIERIVÄKIVI EI SAMMALOIDU Harjoitukset tiistaisin klo 20:30 Kuparivuori

Timo kirjoitti: Pelataanko huomenna (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Miehet
28