Koripallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, koripallo, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Naantali

Koripallo - Naantali

NAKO C- ja B-tytöt Nimenhuuto.com

Naantalin koripallon tyttöjengi.

Tomi kirjoitti: C-tyttöjen vanhemmille infoa...meille siirtyi pelaaja Turusta,Laura ja näin ollen meillä on 13 pelaajaa joukkueessa...peliin voi nimetä 12 pelaajaa,joten kaikkien ollessa paikalla jää joku pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle...turnauksia kun pelataan,niin toiseen peliin vaihdetaan levännyt pelaaja,... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
28

NaKo Mikrot Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan pelaamaan koripalloa NaKon Mikrojen 08/09/10 joukkueeseen. ...

Jyri kirjoitti: Maanantaina 20.11 klo 17.30 Maijamäessä jälleen harkkapeli Turun NMKY:tä vastaan. Kaikki mukaan!! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
15

NaKo Minit Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Muistutuksena koteihin näin ajoissa, että merkatkaa kalenteriin paikka JBT-turnaukselle 18-20.5.2018! :) terkuin Petra-jojo (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
20

Nako AB-pojat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Seuraava Matsi A-pojilla nyt SU klo 10.00 Salossa. Ajoaika 1h. Joten yhteislähtö Nesteeltä klo 08.30. Mulle mahtuu kyytiin 4 pelaajaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Naantali
Pojat
17

Ukkopekat Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä tai uuteen nousuun... Kuinka vaan, mutta joka tapauksessa--- VIERIVÄKIVI EI SAMMALOIDU Harjoitukset tiistaisin klo 20:30 Kuparivuori

Toni kirjoitti: Ei palaudu päivän treenistä. Mulla pe hoidossa lisenssilista ja toimitsija palkkiot. Mikkonen tuo peliasut. Asun hinta 40€/pelaaja. Ei tarvitse vielä pe maksaa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.