Koripallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, koripallo, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Naantali

Koripallo - Naantali

NAKO C- ja B-tytöt Nimenhuuto.com

Naantalin koripallon tyttöjengi.

Heli kirjoitti: Hei, JBT-varauslista löytyy Nakon www-sivuilta Tapahtumat -välilehden alta JBT 2018. http://www.nako.fi/tapahtumat/jbt-2018/ 1 vuoro/pelaaja. Lisäohjeita löytyy varauslistalta. t:heli (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
29

NaKo Mikrot Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan pelaamaan koripalloa NaKon Mikrojen 08/09/10 joukkueeseen. ...

Jarno kirjoitti: Moi. Pikaisella aikataululla saimme maanantaiksi 23.4.2018 järjestettyä harjoitus ottelun Raips:a vastaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
15

NaKo Minit Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Muistutuksena kaikille, että tämän vuoden JBT-turnaus Turussa 18-20.5.2018! Merkitse kalenteriin! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Ei asetettu
20

Nako AB-pojat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Seuraava Matsi A-pojilla nyt SU klo 10.00 Salossa. Ajoaika 1h. Joten yhteislähtö Nesteeltä klo 08.30. Mulle mahtuu kyytiin 4 pelaajaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Naantali
Pojat
17

Ukkopekat Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä tai uuteen nousuun... Kuinka vaan, mutta joka tapauksessa--- VIERIVÄKIVI EI SAMMALOIDU Harjoitukset tiistaisin klo 20:30 Kuparivuori

Jouni kirjoitti: Minä voisin mennä la-su väliseksi yöksi, kun olen töissäkin jo loppuviikon tövuorossa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Naantali
Miehet
28