Koripallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, uinti, musiikki, sulkapallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

tampere-ptkoris Nimenhuuto.com

Pyörätuolikoripalloa pelataan SM-sarjassa. TSI ry:n vuorot ovat ma klo 18:30-20:00 (SM-taso ja pelipainotteiset harjoitukset) ja to 18:30-20:00 nuoret/aloittelijat. Harjoitukset ovat Hervannan vapaa-aikatalolla ja niistä aloittelijoille on tarkoitettu torstain vuoro. Tule sinäkin mukaan kokeilemaan hienoa lajia! Vuorolla voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa ilman maksua ja sen jälkeen TSI ry:n jäseniltä peritään 25€ kausimaksu (syksy ja kevät erikseen). Jos et ole TSI ry:n jäsen, niin kausimaksu on 45€/kausi. Nuoret (alle 18v.) maksu on vapaaehtoinen. Huom! TSI:n jäsenet voivat osallistua samalla kausimaksulla myös muihin lajeihin esim. istumalentopallo ja sulkapallo.

Joukkue etsii pelaajia: Pyörätuolikoripallo sopii yleensä henkilöille, joilla on toimivat yläraajat j...

Vesa kirjoitti: Anwar huilaa tämän kerran ja minäkin menen sitten salille. ONNITTELUT KOKO PORUKAN PUOLESTA NIILAN PERHEELLE UUDEN PIKKUTYTÖN SYNTYMÄN JOHDOSTA:) Joni ja Rami saattavat tulla tänään Tanjan kaveriksi (jos siis Tanja tulee) treeneihin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pyörätuolikoripallo ja Wheelchair basketball
Tampere
Sekajoukkue
25

Tampereen Pyrintö AT harraste Nimenhuuto.com

Koripallo A-tytöt harrasteryhmä

Laura kirjoitti: Töissä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Tampere
Tytöt
15