Koripallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, uinti, padel, musiikki ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

tampere-ptkoris Nimenhuuto.com

Pyörätuolikoripalloa pelataan SM-sarjassa. TSI ry:n vuorot ovat ma klo 18:30-20:00 (SM-taso ja pelipainotteiset harjoitukset) ja ke 18:30-20:00 nuoret/aloittelijat. Harjoitukset ovat Hervannan vapaa-aikatalolla ja niistä aloittelijoille on tarkoitettu torstain vuoro. Tule sinäkin mukaan kokeilemaan hienoa lajia! Vuorolla voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa ilman maksua ja sen jälkeen TSI ry:n jäseniltä peritään 25€ kausimaksu (syksy ja kevät erikseen). Jos et ole TSI ry:n jäsen, niin kausimaksu on 45€/kausi. Nuoret (alle 18v.) maksu on vapaaehtoinen. Huom! TSI:n jäsenet voivat osallistua samalla kausimaksulla myös muihin lajeihin esim. istumalentopallo ja sulkapallo.

Joukkue etsii pelaajia: Pyörätuolikoripallo sopii yleensä henkilöille, joilla on toimivat yläraajat j...

Vesa kirjoitti: Liittyen tähän ja ainakin seuraavaa harjoituskertaa (ke 2.12. ja ke 9.12.) näyttää tilanne ja ohjeistus nyt sellaiselta, että isolla joukolla pidettävät harjoitukset kannattaisi siirtää eteenpäin. Varmaan paikallisesti pienempi porukka voi/voisi täällä harjoitella, mutta kun pyydetään välttämään ... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pyörätuolikoripallo ja Wheelchair basketball
Tampere
Sekajoukkue
24

Pyrintö Murut Nimenhuuto.com

Pyrintö Murut

Laura kirjoitti: Töissä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Tampere
Tytöt
18