Koripallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, padel, pesäpallo, ringette, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

tampere-ptkoris Nimenhuuto.com

Pyörätuolikoripalloa harrastetaan Tampereella kaksi kertaa viikossa. TSI ry:n vuorot ovat ma klo 18:30-20:00 (Höntsää ja pelailua) ja 17.11.2022 alkaen torstaina 18:30-20:00 nuoret/aloittelijat/kaikki innokkaat (kuntoa, tekniikkaa ja peliä). Harjoitukset ovat Hervannan vapaa-aikatalolla. Tule sinäkin mukaan kokeilemaan hienoa lajia! Vuorolla voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa ilman maksua ja sen jälkeen TSI ry:n jäseniltä peritään 25€ kausimaksu (syksy ja kevät erikseen). Jos et ole TSI ry:n jäsen, niin kausimaksu on 45€/kausi. Nuoret (alle 18v.) maksu on vapaaehtoinen. Huom! TSI:n jäsenet voivat osallistua samalla kausimaksulla myös muihin lajeihin esim. istumalentopallo ja sulkapallo.

Joukkue etsii pelaajia: Pyörätuolikoripallo sopii yleensä henkilöille, joilla on toimivat yläraajat j...

Vesa kirjoitti: Hei! Kevätkauden kausimaksu on tullut maksettavaksi. Tampereen seudun invalit ry:n jäsenet 25€/kausi ja ei jäsenet 45€/kausi. Kannattaa siis liityä jäseneksi jos ei vielä ole liittynyt, niin pääsee halvemmalla. Laitoin tuo omavastuumaksun tuonne kuvat ja materiaalit (TSI ry kansio) niin sieltä sa... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pyörätuolikoripallo ja Wheelchair basketball
Tampere
Sekajoukkue
13

VehU trainings Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Tampere
Miehet
25

koritehdas Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Eikös tämä ole ihan virallinen sarjapeli ja alkaa 1715? (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Tampere
Miehet
18

Banzai Morbid Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Nilkka ja sormi rikki, pelaan taas sen mitä pystyn. (30 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Tampere
Miehet
19