Koripallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, uinti, sähly, musiikki, sulkapallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

tampere-ptkoris Nimenhuuto.com

Pyörätuolikoripalloa pelataan SM-sarjassa. TSI ry:n vuorot ovat ma klo 18:30-20:00 (SM-taso ja pelipainotteiset harjoitukset) ja to 18:30-20:00 nuoret/aloittelijat. Harjoitukset ovat Hervannan vapaa-aikatalolla ja niistä aloittelijoille on tarkoitettu torstain vuoro. Tule sinäkin mukaan kokeilemaan hienoa lajia! Vuorolla voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa ilman maksua ja sen jälkeen TSI ry:n jäseniltä peritään 25€ kausimaksu (syksy ja kevät erikseen). Jos et ole TSI ry:n jäsen, niin kausimaksu on 45€/kausi. Nuoret (alle 18v.) maksu on vapaaehtoinen. Huom! TSI:n jäsenet voivat osallistua samalla kausimaksulla myös muihin lajeihin esim. istumalentopallo ja sulkapallo.

Joukkue etsii pelaajia: Pyörätuolikoripallo sopii yleensä henkilöille, joilla on toimivat yläraajat j...

Vesa kirjoitti: Tervehdys Kaikille! Toivottavasti olette jaksaneet hyvin tämän kevään aikana ja nyt siirrytään kohden kesän touhuja😊 Jos kaikki menee hyvin, niin elokuun puolivälin jälkeen pitäisi harjoitusten jatkua Hervakkeella. Meille myönnettiin nyt vuorot seuraavasti: Ma 18:30-20:00 ja toinen vuoro Ke 18:30... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pyörätuolikoripallo ja Wheelchair basketball
Tampere
Sekajoukkue
25

Tampereen Pyrintö AT harraste Nimenhuuto.com

Koripallo A-tytöt harrasteryhmä

Suvi kirjoitti: Maarit voi pitää pöytäkirjaa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Tampere
Tytöt
20