Koripallo Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, yleisurheilu, futsal, uinti, sähly, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

tampere-ptkoris Nimenhuuto.com

Pyörätuolikoripalloa pelataan SM-sarjassa. TSI ry:n vuorot ovat ma klo 18:30-20:00 (SM-taso ja pelipainotteiset harjoitukset) ja ke 18:30-20:00 nuoret/aloittelijat. Harjoitukset ovat Hervannan vapaa-aikatalolla ja niistä aloittelijoille on tarkoitettu torstain vuoro. Tule sinäkin mukaan kokeilemaan hienoa lajia! Vuorolla voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa ilman maksua ja sen jälkeen TSI ry:n jäseniltä peritään 25€ kausimaksu (syksy ja kevät erikseen). Jos et ole TSI ry:n jäsen, niin kausimaksu on 45€/kausi. Nuoret (alle 18v.) maksu on vapaaehtoinen. Huom! TSI:n jäsenet voivat osallistua samalla kausimaksulla myös muihin lajeihin esim. istumalentopallo ja sulkapallo.

Joukkue etsii pelaajia: Pyörätuolikoripallo sopii yleensä henkilöille, joilla on toimivat yläraajat j...

Vesa kirjoitti: Hei kaikki! Tampereen kaupungin liikuntatoimi peruutti kaikki nämä vuorot tänään eli näyttää siltä, ettei harjoituksia ole enää tällä kevätkaudella Hervannassa:( Ensi kaudelle olen tehnyt hakemuksen vastaavista vuoroista ja niistä sitten tiedotan erikseen lisää. Kaikesta huolimatta Kaikille Hyvää... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pyörätuolikoripallo ja Wheelchair basketball
Tampere
Sekajoukkue
24

Turtolan Tumput Nimenhuuto.com

Uusi höntsäporukka kutsuu mukaan kaikkia tamperelaisia pelailemaan korista yhdessä. Tarkoitus olisi pelailla hyvällä huumorilla ja kuntoa kohottaen taitotasosta riippumatta. Jos yhtään kiinnostaa, pistä ennakkoluulottomasti viestiä!

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Tampere
Sekajoukkue
1

Pyrintö Murut Nimenhuuto.com

Pyrintö Murut

Laura kirjoitti: Töissä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Tampere
Tytöt
18

Pyrintö tytöt 09 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Ehkä, jos Ella on parantunut (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Tampere
Tytöt
21

Tampereen Pyrintö Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Koripallo
Tampere
Pojat
1

Pyrintö Unified Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Koripallo
Tampere
Sekajoukkue
7