Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Kevät tarkoittaa sitä, että on aika siirtyä sisätiloista ulos ja Seppo pääsee kesälaitumille. Viimeiset harjoitukset ovat ensi perjantaina 20.4. Kiitos kaikille! T-Eve ja Seppo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Heippa vanhemmat! Onpa ollut kerrassaan selvittelemistä tämän vuoden sarjaan lähtemisen osalta. Pelaajia on paljon mutta toisaalta taas ei riittävästi kahteen joukkueeseen. Vielä soppaa sekoitti uudet sääntömuutokset, joiden mukaan yli-ikäislupia myönnetään vähemmän ja todella rajatusti. Tästä jo... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
27

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018. Maksu on 10 € alle 16-v, 17 € yli 16-v. ja perhejäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille FI24 5221 0550 0060 29 tammikuun aikana. Mainitkaa maksun yhteydessä jäsenen/jäsenten nimet ja sähköpostiosoite (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18