Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, toko, golf, judo ja futsal.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Tänään syyskauden viimeiset treenit. Koulun vuoden alkaessa jatkamme taas koripallon parissa perjantaina 12.1.2018. Rauhallista Joulua! T. Seppo ja Eve P.S. Vuoden viimeisessä matsissa JBA kohtaa Monnarin pikkujoulupelissä lauantaina 16.12 klo 14:00 Kristika Turun. Otteluisäntänä Keski-Suome... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Minien kevätkausi startattiin hienosti kahdella voitolla! Mikrot aloittavat kevätkautensa viikon päästä sunnuntaina 21.1. - Klikatkaa peliin pääseminen (Lotta, Tiia ja Sylvi). Ilmoittautuneita ovat Viivi, Juuli, Saima, Veera, Peppiina, Emma V, Amanda, Sara. - Pelit ovat Äänekoskella (Hiskimäen ki... (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
24

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018. Maksu on 10 € alle 16-v, 17 € yli 16-v. ja perhejäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille FI24 5221 0550 0060 29 tammikuun aikana. Mainitkaa maksun yhteydessä jäsenen/jäsenten nimet ja sähköpostiosoite (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.