Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Koripallokausi pyörähtää käyntiin näin syksyn alkaessa. Ilmoittautumiset Ollille p. 050-3221772. Salivuorot täsmentyvät, kun on tiedossa kuinka paljon on innokkaita junioreita. T.Eve (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Heippa! Kohta käynnistyy kausi 2018-2019 - huippua! Mikrojen (2-3 lk) ja minien (4-5 lk) pelit löytyvät tapahtumalistalta. Pelit on merkattu MIKROT / MINIT alkuisesti jotta ne eivät menisi sekaisin. Käykää merkkaamassa oman joukkueen peleihin in/out. Kyydit ym. tarkemmat turnauskohtaiset infot tu... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
35

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018. Maksu on 10 € alle 16-v, 17 € yli 16-v. ja perhejäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille FI24 5221 0550 0060 29 tammikuun aikana. Mainitkaa maksun yhteydessä jäsenen/jäsenten nimet ja sähköpostiosoite (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18