Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! 4.4. järjestetään koululla disco eli treenit on peruttu. T. Eve (7 minuuttia sitten)

Päivitetty 7 minuuttia sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hei, Tytöt ja vanhemmat ovat kyselleet turnaukseen osallistumisesta. Äitienpäiväviikonloppuna 12.-14.5.2017 on Tampereella koripallon namikaturnaus. C-tyttöjen kanssa voisimme osallistua turnaukseen, mikäli riittävästi pelaajia osallistuu. Vähimmäismäärä olisi varmaan 7 pelaajaa, että on järkevää... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Kiitos kaikille vanhemmille sunnuntain turnausjärjestelyistä ja kannustuksesta! Kaikkensa tytöt antoivat ja upeasti pelasivat, ei voi olla kuin ylpeä heistä. Ja hieno kausi kaiken kaikkiaan - kaikki kehittyivät paljon ja voittojakin tuli rutkasti :) Tästä on hyvä jatkaa kohti mini-tyttöjen sarjaa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
22

LUkoripallo Nimenhuuto.com

Sinikka kirjoitti: Hei! Ensi viikolla alkaa treenit! Olette varmaan huomanneet etä Marianne on kutsunut teidät c tyttöjen nimenhuutoon, kuitatkaa itsenne in! Jatkossa käytte Samin treeneissä mitkä ilmoitetaan Mariannen lähettämässä nimenhuudossa, käyttäkää aktiivisesti in/out! Harkat elokuussa aluksi tiistaisin. Vi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Laukaa
Naiset
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.