Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, golf ja judo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Mtes olisi, jos aloitettaisiin koripallon pomputus tänä syksynä?. Meidän salivuoro on vaihtunut perjantaille ja paikakkana on Kirkonkylänkoulun sali, eli alakoulun puolelle on vuoro annettu. Ensimmäinen harjoituskerta on kuluvan kuukauden viimeisenä perjantaina eli 29.9. klo 16.00. Terveisin... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Heippa vielä, Unohtui eilisissä harjoituksissa asiasta mainita tytöille, voitteko viedä heille viestiä? Korisliite on tulossa lokakuun Laukaa-Konnevesi lehteen. Tytöistä eilen otettiin joukkuekuva ja ensi tiistaina osaa haastateltasiin (Aku Naukkarinen hoitaa haastattelun ja jutun kirjoittamisen)... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
22

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huom! Keskiviikon harjoitukset Sydärillä jatkossa alkaen jo klo 16:30 (3. lohko, 17-18 koko sali käytössä) (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18

LUkoripallo Nimenhuuto.com

Sinikka kirjoitti: Hei! Ensi viikolla alkaa treenit! Olette varmaan huomanneet etä Marianne on kutsunut teidät c tyttöjen nimenhuutoon, kuitatkaa itsenne in! Jatkossa käytte Samin treeneissä mitkä ilmoitetaan Mariannen lähettämässä nimenhuudossa, käyttäkää aktiivisesti in/out! Harkat elokuussa aluksi tiistaisin. Vi... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Laukaa
Naiset
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.