Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, golf ja judo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Keskiviikkona lähdemme katsomaan JBA:n koripallopeliä Jyväskylän Monitoimitalolle. Peli alkaa klo 18.30: Laukaasta lähtö on Essolta klo 17.45. Sepon kyytiin mahtuu neljä. Eemeli ja Joni (?) tulevat Jyväskylästä suoraan ja vähän myöhässä... Väinön isä ilmoittautui myös mukaan. Sepolta saa lip... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei, Tämähän menee jo rutiinilla, eikös :) Ensi lauantaina minityttöjen turnaus Äänekoskella. Kuittailkaa taas kyydityksiä alle ja klikkailkaa in/out tuonne pelitietoihin. Tällä kertaa pelit ovat klo 10 ja klo 13. Voisimme käydä syömässä välissä jossain - selvitellään sopivia ruokapaikkoja. Lähtö... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
25

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Moi! En tiedä tuleeko Huimalta yhteenvetto mutta tässä vähän tietoa tiistain palaverista. - Joukkuejohtajat Mikko ja Virpi -Whatsupiin omat ryhmät C ja B tytöille. Ehkä Nimenhuuto tulossa. -Kausimaksut = Basket kortti, sisältää vakutus alle 15 vuotiaille, ilmainen sisäänpääsy naisten ja miestenpe... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
19

LUkoripallo Nimenhuuto.com

Sinikka kirjoitti: Hei! Ensi viikolla alkaa treenit! Olette varmaan huomanneet etä Marianne on kutsunut teidät c tyttöjen nimenhuutoon, kuitatkaa itsenne in! Jatkossa käytte Samin treeneissä mitkä ilmoitetaan Mariannen lähettämässä nimenhuudossa, käyttäkää aktiivisesti in/out! Harkat elokuussa aluksi tiistaisin. Vi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Laukaa
Naiset
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.