Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! LU haluaa muistaa vielä kaikkia innokkaita tulevaisuuden koripallotoivoja. Hae Essolta (Laukaan ST1) seuran paketti. T. Eve (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei, muistutuksena vanhemmat, että nämä kesävuorothan ovat pidemmät (klo 18.30 saakka) joten aloitamme tasan klo 17 harjoitukset. Unohtui tästä teitä kesävuorojen yhteydessä muistuttaa :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
22

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Sannan vetämä kesäharjoitteluryhmä starttaa 1½ viikon päästä. Tiedostot-osiossa on Sannan infopaketti kesäharjoitteluryhmästä. Ilmoittautumiset suoraan Sannalle Helatorstaihin mennessä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
16

LUkoripallo Nimenhuuto.com

Sinikka kirjoitti: Hei! Ensi viikolla alkaa treenit! Olette varmaan huomanneet etä Marianne on kutsunut teidät c tyttöjen nimenhuutoon, kuitatkaa itsenne in! Jatkossa käytte Samin treeneissä mitkä ilmoitetaan Mariannen lähettämässä nimenhuudossa, käyttäkää aktiivisesti in/out! Harkat elokuussa aluksi tiistaisin. Vi... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Laukaa
Naiset
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.