Koripallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Laukaa

Koripallo - Laukaa

LU Sepon jengi Nimenhuuto.com

Suurta intoa ja tunteenpaloa

Eeva-Maria kirjoitti: Hei! Kevät tarkoittaa sitä, että on aika siirtyä sisätiloista ulos ja Seppo pääsee kesälaitumille. Viimeiset harjoitukset ovat ensi perjantaina 20.4. Kiitos kaikille! T-Eve ja Seppo (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Laukaa
Pojat
16

LUkoripallo minit ja mikrot Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei kaikki!!Kauden päättäjäiset multamäessä 10.5.käykää ilmoittamassa nimenhuudossa pääsettekö paikalle.laittakaa myös tänne viestiä kuinka monta perheestänne pääsee paikalle.😊😊😊 (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
28

LUkoripallo C-tytöt Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, Vuosi on vaihtunut ja on aika maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018. Maksu on 10 € alle 16-v, 17 € yli 16-v. ja perhejäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille FI24 5221 0550 0060 29 tammikuun aikana. Mainitkaa maksun yhteydessä jäsenen/jäsenten nimet ja sähköpostiosoite (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Laukaa
Tytöt
18