Kör Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, kansantanssi, lentopallo, muodostelmaluistelu, musiikki, soittaminen ja koris.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Klaukkala

Kör - Klaukkala

KlaNMKY-05 tytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKY tytöt-05-06 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia, joten tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Iloiset KlaNMKY-tytöt 05-06 harjoittelevat koripalloa Klaukkalassa. Joukkuees...

Ari kirjoitti: Iltaa! Huomenna on vapaaehtoinen heittelyvuoro Isoniitun koululla 11-13. Valvojana vuorolla toimii Mika Kolehmainen. Ovikoodi on 1114# (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
21

KlaNMKY Tähtitytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n Tytöt 04 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Uusimmat kuulumiset osoitteesta: http://www.klanmky.com

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n Tytöt -04 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja...

Ari kirjoitti: Iltaa! Huomenna on vapaaehtoinen heittelyvuoro Isoniitun koululla 11-13. Valvojana vuorolla toimii Mika Kolehmainen. Ovikoodi on 1114# (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
16

KlaNMKY-06 pojat Nimenhuuto.com

KlaNMKY-06 pojat harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY perustetaan uusi koripallojoukkue tuleville eskareille vuonna-2006 sy...

Mattias kirjoitti: Moi! Mattias yritti tänään mennä aamutreeneihin. Klaukkalan koululla ei ollut ketään paikalla. Onko se aiempi ryhmä jäänyt toteutumatta. Mitään infoa siitä ei ole tullut. Tarkoitus oli olla niissä mukana ma-ke. Ninni (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
28

KlaNMKY Pojat-02-03 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Harri 050-4066741.

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ...

Sami kirjoitti: Syyslomalla on salit auki. Merkatkaa ajoissa jos pääsette mukaan! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
15

KlaNMKY-08 Mini Wolves Nimenhuuto.com

KlaNMKY supermikrot synt.2008 harjoittelevat innokkaasti koripalloa. Joukkue etsii uusia pelaajia, tervetuloa mukaan vauhdikkaan ja monipuolisen harrastuksen pariin!

Anna kirjoitti: Hei kaikki! Klaukkalan koulun sali menee remonttiin 27.11. alkaen. Remontti jatkuu koko joulukuun ja siellä olleita treenejä (perjantai ja lauantai) ei ole. Sen sijaan treenit on sunnuntai aamuisin kello 9 Isoniitun koululla. Teen muutokset nimenhuutoon. Eli 27.11 alkaen treenit keskiviikkoisin j... (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
19

KlaNMKYAT Nimenhuuto.com

KlaNMKY AT

Klaus kirjoitti: RICOH 2016 P06-CHALLENGER PELIT Nro Sarja Lohko Klo Koti Vieras Tulos 246 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA B 17:00 HNMKY/Malmi KlaNMKY - 250 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA C 18:00 Honka/P06 MaSu - 240 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA A 19:00 WB EBT - 239 Mikropojat 06 Ch... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
20

KlaNMKY T10 Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Moi, Niinkuin vanhempainillassa ohimennen mainitsin, niin joudun olkapääleikkaukseen. Leikkaus on nyt maanantaina ja jään sairaslomalle toipumisen ajaksi. Treenejä en pääse vetämään hetkeen, mutta muut meidän valmentajat hoitavat ne. Tsemppiä treeneihin ja nähdään mahdollisimman pian! T. Saara (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
17

Klaukkalan NMKY M5D Nimenhuuto.com

Karo kirjoitti: Oikea ovikoodi on 1113#. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Miehet
31

KlaNMKY Thunder Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsija vuorot syksy 2016: Lightning 8.10.2016 16:20 PUS-Basket Klaukkalan ala-aste Mira-Saara Thunder 15.10.2016 14:00 Pantterit Klaukkalan yläaste Piia-Sara Lightning 29.10.2016 16:20 Hurjat Klaukkalan ala-aste Oona-Laura Thunder 6.11.2016 19:30 EBT Klaukkalan yläaste Nana-Netta Lightning 12... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koris
Klaukkala
Ei asetettu
25

KlaNMKY kesäpelit 2017 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnostuneille, sovitaan täällä nimenhuudossa ajankohdat ja nähdään kentällä!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnos...

Sami kirjoitti: Managereja lisätty, laittakaa ihmeessä uusia tapahtumia ja kutsukaa tuttuja mukaan. Mitään ohjattua ei tarvita välttämättä, pääasia että saatais pelaajia mukaviin kesäpeleihin.! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Sekajoukkue
28

KlaNMKY kuntonaiset Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Moi! Nyt alkaa kokoontua lokakuun alussa sunnuntaisin ala-asteella klo 1930-2100 porukka joka pelaileen omaksi ilokseen, halukkaat tervetuloa! Vaatimuksena on osata koripallon alkeet = esim. Koriskurssi suoritettu. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
18

KlaNMKY P-09 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Joukkueen taustajoukoissa vaihtuu väki vuodenvaihteessa. Mä toimin jojona joulukuun loppuun ja heti tammikuun alusta puikkoihin astuu Leevi L:n äiti Maria Heikkilä. Teemme läpsystä vaihtoa liukuen, joten viestejä voi loppusyksyn ajan tulla meiltä molemmilta. Kaikki kysymykset kuitenkin loppuvuode... (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
28

KlaNMKY P10 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Topi ei valitettavasti pääse tämän päivän turnaukseen. Flunssa iski täälläkin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala/Nurmijärvi
Pojat
20

KlaNMKY pojat -04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Syyslomalla on salit auki! Merkatkaa ajoissa pääsettekö mukaan! Pidetään jos vähintään 8 pelaajaa. Voidaan tehdä Susi all-stars testejä uusiksi ja esim PIIP testi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
30

KlaNMKY A-tytöt Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Kisastudio Klaukkalan koululla 2.9. klo 19.00 alkaen Suomi-Slovenia Seuramme järjestää mahdollisuuden seurata Suomi-Slovenia EM-peliä Klaukkalan koululla. Tapahtuma on tarkoitettu seuran jäsenille ja heidän perheilleen. Tapahtuma alkaa klo 19.00 ja päättyy pelin jälkeen n. klo 22.00. T. Tuula (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
17

KlaNMKY Tytöt -03 Nimenhuuto.com

Anttila kirjoitti: Hei! Sunnuntain 12.2. peliin on tulossa Venla Lankinen kuvaamaan peliä. Nämä kuvat/videoklipit menevät Namikan yhteiseen videoon (juhlavuosi tulossa) ja nyt tarvitsenkin tiedon pelaajista, ketkä eivät saa näkyä kuvissa tai videossa. Venla huolehtii sitten asiasta. Voitte ilmoittaa minulle suoraan... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
11

KlaNMKY ilonkautta Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: Moikka Klaukkalan NMKY myy lippuja Helsingin jäähallilla pelattavaan Korisliigan otteluun Bisons vs KTP 16.1.2015 klo19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli ja samalla Suomen uusi ennätys yleisömäärässä. Tilaamalla liput seuramme nettisivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa. Lipujen hinta 20... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
19

KlaNMKY C-tytöt 00 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei kaikille! Maanantaina kokoonnutaan eka kerran kesätreenien merkeissä. Urheilukenttä ja klo 19. Aluksi infoa/keskustelua kesästä ja sitten urheilua. Kaikki mukaan! Terkuin Kaisa (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.