Koripallo Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, musiikki, soittaminen, koris, sulkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Klaukkala

Koripallo - Klaukkala

KlaNMKY Pojat-02-03 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Harri 050-4066741.

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ...

Sami kirjoitti: Pojat 04 porukasta saadaan muutama avuksi.. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
22

KlaNMKY-06 pojat Nimenhuuto.com

KlaNMKY-06 pojat harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY perustetaan uusi koripallojoukkue tuleville eskareille vuonna-2006 sy...

Otso kirjoitti: Hei! Otso unohti tänään pelin jälkeen lämppäpaitansa Isoniittuun. Mahtoikohan kukaan kerätä talteen? T. Kati (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
25

KlaNMKY Tähtitytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n Tytöt 04 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Uusimmat kuulumiset osoitteesta: http://www.klanmky.com

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n Tytöt -04 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja...

Oona kirjoitti: Moi, La 4.3. kotipelin buffassa Saana ja Oona. Joukkueen tilille laitettu 655,50€, josta Ricoh 537,50€ ja syksyn buffat 118€ (178€ - 60€ pohjakassa). Buffakassassa lisäksi 97,50 (sis. 60€ pohja). Tästä kohti kevään pelejä! Minna (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
19

KlaNMKY-05 tytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKYmikrot tytöt-05-06 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia, joten tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Iloiset KlaNMKY-tytöt 05-06 harjoittelevat koripalloa Klaukkalassa. Joukkuees...

Pia kirjoitti: Kevään 2017 jatkopelien sopiminen on nyt käynnissä ja kaikki pelit pelataan vasta hiihtoloman jäkeen. Pistän peliajat tänne nimenhuutoon heti kun saan ne vahvistettua. (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
24

KlaNMKY T99 Nimenhuuto.com

Klaukkalan NMKY B99-tytöt

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitusvuorot: Tiistai 20.15 - 21.30 Mäntysalon koulu. Perjantai 18.00 - 19...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
31

KlaNMKY-08 Mini Wolves Nimenhuuto.com

KlaNMKY supermikrot synt.2008 harjoittelevat innokkaasti koripalloa. Joukkue etsii uusia pelaajia, tervetuloa mukaan vauhdikkaan ja monipuolisen harrastuksen pariin!

Selma kirjoitti: Hei vaan! Selma teloi maanantaina tanssitunnilla sormensa, joten ei tule tällä viikolla eikä varmaan ensi viikollakaan treeneihin. Salla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
22

KlaNMKYAT Nimenhuuto.com

KlaNMKY AT

Klaus kirjoitti: RICOH 2016 P06-CHALLENGER PELIT Nro Sarja Lohko Klo Koti Vieras Tulos 246 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA B 17:00 HNMKY/Malmi KlaNMKY - 250 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA C 18:00 Honka/P06 MaSu - 240 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA A 19:00 WB EBT - 239 Mikropojat 06 Ch... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
22

Klaukkalan NMKY M5D Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moikka jengi! Olis kiva jos jengi käyttäisi tätä nimenhuutoa aikuisten oikeesti. Esim. viime viikolla näytti siltä, että treeneihin ois tulossa vaan 5 äijää, mutta yllätys olikin positiivinen, kun treeneihin tulikin 11 ukkoo. Mutta joskus voi käydä niin, että joku jättää treenit väliin, jos luule... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Miehet
27

KlaNMKY Thunder Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsija vuorot syksy 2016: Lightning 8.10.2016 16:20 PUS-Basket Klaukkalan ala-aste Mira-Saara Thunder 15.10.2016 14:00 Pantterit Klaukkalan yläaste Piia-Sara Lightning 29.10.2016 16:20 Hurjat Klaukkalan ala-aste Oona-Laura Thunder 6.11.2016 19:30 EBT Klaukkalan yläaste Nana-Netta Lightning 12... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koris
Klaukkala
Ei asetettu
29

KlaNMKY P-09 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Moi! Onko peliin enää mahdollista saada lippuja? Mä pääsisin sittenkin Joonan kanssa mukaan! Eli 1 aikuinen, 1 lapsi. Jos ei niin ymmärrän hyvin =) (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
25

KlaNMKY pojat -04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Vieraspeliin hiihtoloman alla tarvitaan pelimiehiä... Vahvistakaa pääsettekö.? (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
31

KlaNMKY Tytöt -03 Nimenhuuto.com

Anttila kirjoitti: Hei! Sunnuntain 12.2. peliin on tulossa Venla Lankinen kuvaamaan peliä. Nämä kuvat/videoklipit menevät Namikan yhteiseen videoon (juhlavuosi tulossa) ja nyt tarvitsenkin tiedon pelaajista, ketkä eivät saa näkyä kuvissa tai videossa. Venla huolehtii sitten asiasta. Voitte ilmoittaa minulle suoraan... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
14

KlaNMKY kuntonaiset Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Moikka kaikki! Multa varmaankin jää treenit nyt keväällä väliin. Ei oikein aikataulutukset toimi tuon torstain osalta enää ja oma panokseni nyt oli muutenkin mitä oli :D Mukavia treenejä kaikille! T. Jenni Hellman (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
21

KlaNMKY B-C-tytöt Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: INFOA PIKKUJOULUISTA ti 20.12.: Meille on varattu Prison Island Flamingosta kello 18.30-19.30. Paikalla oltava klo 18, treffataan Prisonin (Sama sisäänkäynti kuin megazonella) edessä flamingon ylimässä kerroksessa. Prison Island maksaa 17e/per tyttö. Peliä varten jakaudutaan kolmen hengen ryhmiin... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
18

KlaNMKY ilonkautta Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: Moikka Klaukkalan NMKY myy lippuja Helsingin jäähallilla pelattavaan Korisliigan otteluun Bisons vs KTP 16.1.2015 klo19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli ja samalla Suomen uusi ennätys yleisömäärässä. Tilaamalla liput seuramme nettisivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa. Lipujen hinta 20... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
20

KlaNMKY C-tytöt 00 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei kaikille! Maanantaina kokoonnutaan eka kerran kesätreenien merkeissä. Urheilukenttä ja klo 19. Aluksi infoa/keskustelua kesästä ja sitten urheilua. Kaikki mukaan! Terkuin Kaisa (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.