Koripallo Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, muodostelmaluistelu, salibandy, musiikki, soittaminen, koris ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Klaukkala

Koripallo - Klaukkala

KlaNMKY-06 pojat Nimenhuuto.com

KlaNMKY-06 pojat harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY perustetaan uusi koripallojoukkue tuleville eskareille vuonna-2006 sy...

Ari kirjoitti: Moro, kaikille! Nyt La 25.3 yellow treeni ilmoittautumiset in tai out mahdollisimman pikaisesti, koska Sunnuntainahan on peli! Toivoisin että saataisiin iso osallitumisprosentti, niin päästäisiin parantamaan viisikko hyökkäystä ja puolustusta. terv. Apa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
23

KlaNMKY-05 tytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKYmikrot tytöt-05-06 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia, joten tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Iloiset KlaNMKY-tytöt 05-06 harjoittelevat koripalloa Klaukkalassa. Joukkuees...

Pia kirjoitti: Aluefinaalit 2017! Tytöt pelasivat tiensä kevään aluefinaaleihin. Upea suoritus! Pelit pelataan seuraavasti: la 22.4.2017 8:00 Pohjois-Tapiolan koulu Semifinaali; EBT - KlaNMKY Pelin häviäjä jatkaa pronssiotteluun ja voittaja finaaliin, jotka ovat: la 22.4.2017 17:15 Summahalli Dextra Pronssiotte... (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
24

KlaNMKY Pojat-02-03 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Harri 050-4066741.

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ...

Sami kirjoitti: Pääsiäisen harkat poistettu, eli ei treenata perjantain ja sunnuntain välillä. Maanantaina normitreenit ja tiistaina 18.4. harkkapeli P03 vs P04. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
22

KlaNMKY Tähtitytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n Tytöt 04 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Uusimmat kuulumiset osoitteesta: http://www.klanmky.com

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n Tytöt -04 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
20

KlaNMKY T99 Nimenhuuto.com

Klaukkalan NMKY B99-tytöt

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitusvuorot: Tiistai 20.15 - 21.30 Mäntysalon koulu. Perjantai 18.00 - 19...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
31

KlaNMKY-08 Mini Wolves Nimenhuuto.com

KlaNMKY supermikrot synt.2008 harjoittelevat innokkaasti koripalloa. Joukkue etsii uusia pelaajia, tervetuloa mukaan vauhdikkaan ja monipuolisen harrastuksen pariin!

Selma kirjoitti: Hei vaan! Selma teloi maanantaina tanssitunnilla sormensa, joten ei tule tällä viikolla eikä varmaan ensi viikollakaan treeneihin. Salla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
21

KlaNMKYAT Nimenhuuto.com

KlaNMKY AT

Klaus kirjoitti: RICOH 2016 P06-CHALLENGER PELIT Nro Sarja Lohko Klo Koti Vieras Tulos 246 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA B 17:00 HNMKY/Malmi KlaNMKY - 250 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA C 18:00 Honka/P06 MaSu - 240 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA A 19:00 WB EBT - 239 Mikropojat 06 Ch... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
21

Klaukkalan NMKY M5D Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moikka jengi! Olis kiva jos jengi käyttäisi tätä nimenhuutoa aikuisten oikeesti. Esim. viime viikolla näytti siltä, että treeneihin ois tulossa vaan 5 äijää, mutta yllätys olikin positiivinen, kun treeneihin tulikin 11 ukkoo. Mutta joskus voi käydä niin, että joku jättää treenit väliin, jos luule... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Miehet
28

KlaNMKY Thunder Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsija vuorot syksy 2016: Lightning 8.10.2016 16:20 PUS-Basket Klaukkalan ala-aste Mira-Saara Thunder 15.10.2016 14:00 Pantterit Klaukkalan yläaste Piia-Sara Lightning 29.10.2016 16:20 Hurjat Klaukkalan ala-aste Oona-Laura Thunder 6.11.2016 19:30 EBT Klaukkalan yläaste Nana-Netta Lightning 12... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koris
Klaukkala
Ei asetettu
30

KlaNMKY kesäpelit 2017 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnostuneille, sovitaan täällä nimenhuudossa ajankohdat ja nähdään kentällä!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnos...

Sami kirjoitti: Laitoin tuttuja nimiä myös manageriksi sivulle, että voitte tehdä omia tapahtumia. Sopikaa kesäpeleihin aikoja ja merkatkaa tuonne.. Ehdotan että tyttöjen päivä olis tiistait ja poikien keskiviikot? Aikuisille torstait? Oisko siinä järkeä.? Toki minusta aina voi mennä mukaan pelaamaan vaikka olis... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Sekajoukkue
9

KlaNMKY P-09 Nimenhuuto.com

Alexis kirjoitti: Moi, onko kenelläkään mahdollisuus vaihtaa 11:30-14:00 buffetvuoroa 09:00-11:30 vuoroon? Mulla on matkassa 6 vuotias tytär jolle tullee pitkä päivä. -petri (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
25

KlaNMKY pojat -04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Mikko K, Aaro, Aarre, Oiva ja Lauri.! Muistakaa, että P03 3.divarin aluefinaalit on 8.-9.4 viikonloppuna ja olette kaikki mukana joukkueessa mikäli vain pääsette paikalle. 12 pelaajaa mahtuu olemaan pöytäkirjassa ja meillä on 13 pelaajaa ollut kaudella mukana, mutta kaikki mukaan vaihtopenkille. ... (27 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
29

KlaNMKY kuntonaiset Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Moi, Tarvitsemme lilat paidat ensi torstain kotipeliin, koska vastustajalla on samat pelipaidat kuin meillä. Laitathan tähän kommentin, jos tarvitset lainapaitaa viim. tiistaina! ! Riikka järjestää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
24

KlaNMKY Tytöt -03 Nimenhuuto.com

Anttila kirjoitti: Hei! Sunnuntain 12.2. peliin on tulossa Venla Lankinen kuvaamaan peliä. Nämä kuvat/videoklipit menevät Namikan yhteiseen videoon (juhlavuosi tulossa) ja nyt tarvitsenkin tiedon pelaajista, ketkä eivät saa näkyä kuvissa tai videossa. Venla huolehtii sitten asiasta. Voitte ilmoittaa minulle suoraan... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
13

KlaNMKY B-C-tytöt Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: INFOA PIKKUJOULUISTA ti 20.12.: Meille on varattu Prison Island Flamingosta kello 18.30-19.30. Paikalla oltava klo 18, treffataan Prisonin (Sama sisäänkäynti kuin megazonella) edessä flamingon ylimässä kerroksessa. Prison Island maksaa 17e/per tyttö. Peliä varten jakaudutaan kolmen hengen ryhmiin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
18

KlaNMKY ilonkautta Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: Moikka Klaukkalan NMKY myy lippuja Helsingin jäähallilla pelattavaan Korisliigan otteluun Bisons vs KTP 16.1.2015 klo19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli ja samalla Suomen uusi ennätys yleisömäärässä. Tilaamalla liput seuramme nettisivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa. Lipujen hinta 20... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
20

KlaNMKY C-tytöt 00 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei kaikille! Maanantaina kokoonnutaan eka kerran kesätreenien merkeissä. Urheilukenttä ja klo 19. Aluksi infoa/keskustelua kesästä ja sitten urheilua. Kaikki mukaan! Terkuin Kaisa (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.