Koripallo Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, salibandy, kansantanssi, lentopallo, koris, sulkapallo, yleisurheilu ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Klaukkala

Koripallo - Klaukkala

BC Klaukkala miehet Nimenhuuto.com

BC Klaukkala on paikallinen koripallon erikoisseura. Pelaamme hyvän fiiliksen kuntokorista Klaukkalassa. Tervetuloa mukaan, taitotasosta riippumatta! BC Klaukkalan miesten joukkue harjoittelee sunnuntaisin Arkadian yhteislyseon uudessa liikuntasalissa, Klaukkalassa. Pelaamme keväällä 2019 Koripalloliiton kuntosarjassa. https://www.bcklaukkala.fi

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
19

KlaNMKY-06 pojat Nimenhuuto.com

KlaNMKY-06 pojat harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY perustetaan uusi koripallojoukkue tuleville eskareille vuonna-2006 sy...

Jari kirjoitti: HUOMIOOOO!!!! Kaikki jotka ette ole vielä ilmoittautuneet joko IN tai OUT, NIIN NYT OLISI AIKA TEHDÄ SE!!! Meidän PITÄÄ tietää montako poikaa on osallistumassa Tallink-turnaukseen, jotta tiedämme moneenko sarjaan osallistumme. Olemme siis ilmoittautuneet P06 fun sarjaan, P05 fun ja kilpasarjaan. ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
39

KlaNMKY Pojat-02-03 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Harri 050-4066741.

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ...

Sami kirjoitti: Pidetään vain jos saadaan tarpeeksi osallistujia. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
14

KlaNMKY P07-08 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-07-08 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Mari 050-5249481

Esa kirjoitti: Moi, varmistan vain että olihan Thomas tulossa tänään Vuosaareen peliin 13.20? (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
27

BC Klaukkala - Naiset Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan treenaamaan korista iloiseen joukkueeseemme. Pelaamme hyvän fiiliksen korista, tasovaatimuksia aloittamiseen ei ole. Go Kultapandat! :) https://www.bcklaukkala.fi/

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Naiset
24

KlaNMKY-08 Mini Wolves Nimenhuuto.com

KlaNMKY supermikrot synt.2008 harjoittelevat innokkaasti koripalloa. Joukkue etsii uusia pelaajia, tervetuloa mukaan vauhdikkaan ja monipuolisen harrastuksen pariin!

Anna kirjoitti: Hei, olen nyt lisännyt tiedossa olevat treenit tänne Nimenhuutoon. T.Anna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
18

KlaNMKYAT Nimenhuuto.com

KlaNMKY AT

Klaus kirjoitti: RICOH 2016 P06-CHALLENGER PELIT Nro Sarja Lohko Klo Koti Vieras Tulos 246 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA B 17:00 HNMKY/Malmi KlaNMKY - 250 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA C 18:00 Honka/P06 MaSu - 240 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA A 19:00 WB EBT - 239 Mikropojat 06 Ch... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
20

Klaukkalan NMKY M5D Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tulkaas tänään vielä pelailee. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Miehet
30

KlaNMKY Valmentajat Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Sekajoukkue
17

KlaNMKY Thunder Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsija vuorot syksy 2016: Lightning 8.10.2016 16:20 PUS-Basket Klaukkalan ala-aste Mira-Saara Thunder 15.10.2016 14:00 Pantterit Klaukkalan yläaste Piia-Sara Lightning 29.10.2016 16:20 Hurjat Klaukkalan ala-aste Oona-Laura Thunder 6.11.2016 19:30 EBT Klaukkalan yläaste Nana-Netta Lightning 12... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koris
Klaukkala
Ei asetettu
25

KlaNMKY kesäpelit 2017 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnostuneille, sovitaan täällä nimenhuudossa ajankohdat ja nähdään kentällä!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnos...

Sami kirjoitti: Managereja lisätty, laittakaa ihmeessä uusia tapahtumia ja kutsukaa tuttuja mukaan. Mitään ohjattua ei tarvita välttämättä, pääasia että saatais pelaajia mukaviin kesäpeleihin.! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Sekajoukkue
28

KlaNMKY pojat -04 Nimenhuuto.com

Olemme siirtyneet Myclubin käyttöön klanmky.myclub.fi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
2

KlaNMKY P10-11 Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Moikka, Ensiviikolla syyslomalla pidetään treenit maanantaina normaalisti. Tiistaina ja lauantaina ei ole trenejä, mutta salit ovat käytössä ja sinne saa mennä aikuisen kanssa heittelemään ja pelailemaan. Kunhan muistaa katsoa, että ulko ovi pysyy lukittuna koko ajan. Tälläviikokka harjoitukset n... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala/Nurmijärvi
Pojat
24

KlaNMKY A-tytöt Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: Saatan tulla myöhässä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
15

KlaNMKY P-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Emiljanilla on uinnit koko tämän kevään aina sunnuntaisin klo 10:15-11:15 Rajamäellä. Jos tämän voisi ottaa huomioon peleihin nimeämisessä. T: Juta (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
23

KlaNMKY kuntonaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Nyt alkaa kokoontua lokakuun alussa sunnuntaisin ala-asteella klo 1930-2100 porukka joka pelaileen omaksi ilokseen, halukkaat tervetuloa! Vaatimuksena on osata koripallon alkeet = esim. Koriskurssi suoritettu. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
17

KlaNMKY Tytöt -03 Nimenhuuto.com

Anttila kirjoitti: Hei! Sunnuntain 12.2. peliin on tulossa Venla Lankinen kuvaamaan peliä. Nämä kuvat/videoklipit menevät Namikan yhteiseen videoon (juhlavuosi tulossa) ja nyt tarvitsenkin tiedon pelaajista, ketkä eivät saa näkyä kuvissa tai videossa. Venla huolehtii sitten asiasta. Voitte ilmoittaa minulle suoraan... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
11

KlaNMKY ilonkautta Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: Moikka Klaukkalan NMKY myy lippuja Helsingin jäähallilla pelattavaan Korisliigan otteluun Bisons vs KTP 16.1.2015 klo19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli ja samalla Suomen uusi ennätys yleisömäärässä. Tilaamalla liput seuramme nettisivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa. Lipujen hinta 20... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
19