Koripallo Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, muodostelmaluistelu, salibandy, musiikki, soittaminen, koris ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Klaukkala

Koripallo - Klaukkala

KlaNMKY-06 pojat Nimenhuuto.com

KlaNMKY-06 pojat harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY perustetaan uusi koripallojoukkue tuleville eskareille vuonna-2006 sy...

Ari kirjoitti: Moro, kaikille! Nyt La 25.3 yellow treeni ilmoittautumiset in tai out mahdollisimman pikaisesti, koska Sunnuntainahan on peli! Toivoisin että saataisiin iso osallitumisprosentti, niin päästäisiin parantamaan viisikko hyökkäystä ja puolustusta. terv. Apa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
23

KlaNMKY-05 tytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKYmikrot tytöt-05-06 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia, joten tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Iloiset KlaNMKY-tytöt 05-06 harjoittelevat koripalloa Klaukkalassa. Joukkuees...

Pia kirjoitti: Tytöt pelaavat tulevalla kaudella 2017-2018 C-tyttöjen 1. divaria. Pelit ovat viikolla 36, 38, 40, 43, 44, 45, 47, 48 ja 49 alkaen niin, että ensimmäinen peli on kotipeli ja jokatoinen vieraissa. Pistän pelit nimenhuutoon, kunhan päivät ja ajat tarkentuvat nyt elokuun aikana. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
20

KlaNMKY Tähtitytöt Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n Tytöt 04 harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa! Uusimmat kuulumiset osoitteesta: http://www.klanmky.com

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n Tytöt -04 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja...

Mia kirjoitti: Tallink Tournamentin otteluohjelma on julkaistu. Tytöt 04 B La 26.8. 10:00 Esport Center 5 HNMKY Red - KLANMKY La 26.8. 14:00 Esport Center 5 KLANMKY - Pyrintö Jatko-ottelut, jos alkulohkon ensimmäinen: Su 27.8. 08:10 Esport Center 5 B/I - C/I Jatko-ottelut, jos alkulohkon toinen: La 26.8. 18:00 ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
17

KlaNMKY Pojat-02-03 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Harri 050-4066741.

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY:n pojat-02-03 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ...

Sami kirjoitti: Paljastui tuossa, että B-poikien harkat perjantaina onkin vasta 20:30 alkaen! Tulkaa kuitenkin viimeistään 15 min ennen aina paikalle niin vedetään omatoimiset lämmöt käytävässä. Jutellaan huomenna lisää (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
16

KlaNMKY-08 Mini Wolves Nimenhuuto.com

KlaNMKY supermikrot synt.2008 harjoittelevat innokkaasti koripalloa. Joukkue etsii uusia pelaajia, tervetuloa mukaan vauhdikkaan ja monipuolisen harrastuksen pariin!

Anna kirjoitti: Hei kaikki tytöt ja vanhemmat! Ehdotan, että aloitamme kauden Lepyn turnauksella 16.9-17.9. Turnaus on kaksi päiväinen ja pelataan Leppävaarassa. Osallistuisimme tytöt 2008 sarjaan (heille sopii, että meiltä voi pelata myös 2007 syntyneet). Turnausmaksu on 250 € per joukkue. Voisimme maksaa osan ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
19

KlaNMKYAT Nimenhuuto.com

KlaNMKY AT

Klaus kirjoitti: RICOH 2016 P06-CHALLENGER PELIT Nro Sarja Lohko Klo Koti Vieras Tulos 246 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA B 17:00 HNMKY/Malmi KlaNMKY - 250 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA C 18:00 Honka/P06 MaSu - 240 Mikropojat 06 Challenger / TALLINK SILJA A 19:00 WB EBT - 239 Mikropojat 06 Ch... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
20

KlaNMKY T10 Nimenhuuto.com

Liia kirjoitti: Moi Mira! Syksystä olisi kysymys. Liia saisi paikan musiikkiopiston viuluvalmennusryhmästä, mutta se on tiistaisin klo 18.30 alkaen. Oliko niin että koristreenit oli myös suunniteltu tiistaille? Onko mitään arvioitua aikataulua? Meidän pitäisi pian ilmoittaa musiikkiopistolle otammeko paikan vast... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
21

Klaukkalan NMKY M5D Nimenhuuto.com

Karo kirjoitti: Oikea ovikoodi on 1113#. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Miehet
30

KlaNMKY Thunder Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsija vuorot syksy 2016: Lightning 8.10.2016 16:20 PUS-Basket Klaukkalan ala-aste Mira-Saara Thunder 15.10.2016 14:00 Pantterit Klaukkalan yläaste Piia-Sara Lightning 29.10.2016 16:20 Hurjat Klaukkalan ala-aste Oona-Laura Thunder 6.11.2016 19:30 EBT Klaukkalan yläaste Nana-Netta Lightning 12... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koris
Klaukkala
Ei asetettu
26

KlaNMKY kesäpelit 2017 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnostuneille, sovitaan täällä nimenhuudossa ajankohdat ja nähdään kentällä!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan katukorista Klaukkalaan! Kaikille katukoriksesta kiinnos...

Sami kirjoitti: Managereja lisätty, laittakaa ihmeessä uusia tapahtumia ja kutsukaa tuttuja mukaan. Mitään ohjattua ei tarvita välttämättä, pääasia että saatais pelaajia mukaviin kesäpeleihin.! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Sekajoukkue
31

KlaNMKY kuntonaiset Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei, minulla on huomenna iltakokous töissä, mutta yritän keretä treeneihin... Laitan viestiä, jos homma venyy. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
19

KlaNMKY pojat -04 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tiedoksi, että mikäli haluaa seuran laskut paperiversiona, niin pistäkää pyyntö sähköpostilla Pekka Kailiolle. Lisäksi tuolla KlaNMKYn Myclubin sivuilla josta laskut lähetetään voi valita e-laskun niin laskut tulee suoraan verkkopankkiin..? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
31

KlaNMKY A-tytöt Nimenhuuto.com

Vilma kirjoitti: Vilmalla käsi paketissa, ainakin 2 kk liikuntakieltoa, siksi out niin paljon. sanna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Tytöt
20

KlaNMKY P10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala/Nurmijärvi
Pojat
22

KlaNMKY P-09 Nimenhuuto.com

Nuutti kirjoitti: Moi, Pojat pelaavat vielä neljä seuraavaa kautta pallolla jonka koko on 5. Pete (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
24

KlaNMKY Tytöt -03 Nimenhuuto.com

Anttila kirjoitti: Hei! Sunnuntain 12.2. peliin on tulossa Venla Lankinen kuvaamaan peliä. Nämä kuvat/videoklipit menevät Namikan yhteiseen videoon (juhlavuosi tulossa) ja nyt tarvitsenkin tiedon pelaajista, ketkä eivät saa näkyä kuvissa tai videossa. Venla huolehtii sitten asiasta. Voitte ilmoittaa minulle suoraan... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
11

KlaNMKY ilonkautta Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: Moikka Klaukkalan NMKY myy lippuja Helsingin jäähallilla pelattavaan Korisliigan otteluun Bisons vs KTP 16.1.2015 klo19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli ja samalla Suomen uusi ennätys yleisömäärässä. Tilaamalla liput seuramme nettisivujen kautta, tuet samalla seuramme toimintaa. Lipujen hinta 20... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
19

KlaNMKY C-tytöt 00 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei kaikille! Maanantaina kokoonnutaan eka kerran kesätreenien merkeissä. Urheilukenttä ja klo 19. Aluksi infoa/keskustelua kesästä ja sitten urheilua. Kaikki mukaan! Terkuin Kaisa (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.