Koripallo Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, lentopallo, salibandy, sulkapallo, yleisurheilu, muodostelmaluistelu, kansantanssi ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BC Klaukkala miehet Nimenhuuto.com

BC Klaukkala on paikallinen koripallon erikoisseura. Pelaamme hyvän fiiliksen kuntokorista Klaukkalassa. Tervetuloa mukaan, taitotasosta riippumatta! BC Klaukkalan miesten joukkue harjoittelee sunnuntaisin Arkadian yhteislyseon uudessa liikuntasalissa, Klaukkalassa. Pelaamme keväällä 2019 Koripalloliiton kuntosarjassa. https://www.bcklaukkala.fi

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
29

KlaNMKY-06 pojat Nimenhuuto.com

KlaNMKY-06 pojat harjoittelevat innokkaasti koripalloa Klaukkalassa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: KlaNMKY perustetaan uusi koripallojoukkue tuleville eskareille vuonna-2006 sy...

Jari kirjoitti: HUOMIOOOO!!!! Kaikki jotka ette ole vielä ilmoittautuneet joko IN tai OUT, NIIN NYT OLISI AIKA TEHDÄ SE!!! Meidän PITÄÄ tietää montako poikaa on osallistumassa Tallink-turnaukseen, jotta tiedämme moneenko sarjaan osallistumme. Olemme siis ilmoittautuneet P06 fun sarjaan, P05 fun ja kilpasarjaan. ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
38

KlaNMKY P07-08 Nimenhuuto.com

KlaNMKY:n pojat-07-08 etsivät uusia pelaajia joukkueeseen. Meillä on iloinen ja reipas joukkue, joka harjoittelee ahkerasti! Tervetuloa mukaan! Ota yhteyttä Mari 050-5249481

Esa kirjoitti: Moi, varmistan vain että olihan Thomas tulossa tänään Vuosaareen peliin 13.20? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Pojat
27

BC Klaukkala - Naiset Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan treenaamaan korista iloiseen joukkueeseemme. Pelaamme hyvän fiiliksen korista, tasovaatimuksia aloittamiseen ei ole. Go Kultapandat! :) https://www.bcklaukkala.fi/

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala, Nurmijärvi
Naiset
23

KlaNMKY-08 Mini Wolves Nimenhuuto.com

KlaNMKY supermikrot synt.2008 harjoittelevat innokkaasti koripalloa. Joukkue etsii uusia pelaajia, tervetuloa mukaan vauhdikkaan ja monipuolisen harrastuksen pariin!

Anna kirjoitti: Hei, olen nyt lisännyt tiedossa olevat treenit tänne Nimenhuutoon. T.Anna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Tytöt
18

Klaukkalan NMKY M5D Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tullaa Aarren kans heittelee (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Klaukkala
Miehet
24

KlaNMKY kuntonaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Nyt alkaa kokoontua lokakuun alussa sunnuntaisin ala-asteella klo 1930-2100 porukka joka pelaileen omaksi ilokseen, halukkaat tervetuloa! Vaatimuksena on osata koripallon alkeet = esim. Koriskurssi suoritettu. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Klaukkala
Naiset
17