Jääkiekko Loviisa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loviisa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, kahvakuulailu, sisäpyöräily, intervallitunnit, kuntonyrkkeily, crossfit ja mobility.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Loviisa

Jääkiekko - Loviisa

LJK G 08-09 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 08-09 syntyneille lapsille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan 08-09 syntyneet lapset.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: LJK Päättäjäiset LJK koko seuran yhteisiä päättäjäisiä vietetään maanantaina 15.5.2017 klo 18 alkaen Loviisan Jäähallissa. Päättäjäisissä luvassa perinteisten palkitsemisien lisäksi myös erityistä ohjelmaa, kun seurahistorian ensimmäinen pelipaita nostetaan Loviisan jäähallin kattoon. Tervetuloa ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
32

LJK MV Nimenhuuto.com

LJK maalivahtien nimenhuuto. Ilmoittaudu MV-jäille tätä kautta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet maalivahdit tervetuloa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
8

Ljk F-Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen oma nimenhuuto,Tervetuloa mukaan:)

Ronja kirjoitti: Suoraan jäälle (18 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Tytöt
22

LJK 06 Nimenhuuto.com

LJK 06 on 2006 syntyneiden poikien sekä muutaman nuoremman pelaajan jääkiekkojoukkue. Pelaamme Uudenmaan aluesarjaa ja harjoittelemme 3 kertaa viikossa Loviisan jäähallilla. Otamme ilolla vastaan 06-ikäisiä luistelutaidon omaavia lapsia.

Petri kirjoitti: Huomenna ennen treenejä vähän alkulämpöö ulkojäillä klo 17 alkaen ketä ehtii ja pääsee paikalle. Kypärät hanskat ja maila varustuksena. Pelataan tennispallolla vähän höntsää. Petri (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Pojat
15

LJK D1 Nimenhuuto.com

LJK D1 pelaa kaudella 2017-2018 kahdella peliryhmällä. LJK Black osallistuu eteläisen alueen D1-04 AAA alemmalle sarjatasolle ja LJK Green A-sarjatasolle. Koko joukkue harjoittelee yhdessä.

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
32

LJK-Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Taija kirjoitti: epävarma in, lapsenvahtia vailla vielä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Naiset
31

LJK-00 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: HUOMISEEN PELIIN,,, kaikki joilla ei terveydellistä estettä... että saadaan pari ketjua jäälle!!! (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
40

Ljk 10-11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
23

LJK B-nuoret Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei! Nimenhuuto on tarkoitettu joukkueen virallisten tapahtumien ilmoitustauluksi. Tapahtumat, jotka julkaistaan Nimenhuudossa on tarkoitettu kaikille; valmentajille, huoltajille, jojoille ja vanhemmille. Joukkueen omia pelaajien järjestämiä tapahtumia ei laiteta Nimenhuutoon, etenkää mitään alko... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Pojat
27

LJK Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

jesse kirjoitti: Lähtö 18:00 (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Ei asetettu
51

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.