Pesäpall Koskenkorva

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koskenkorva ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Koskenkorva

Pesäpall - Koskenkorva

kossu F03-04 Nimenhuuto.com

Koskenkorvan pesisseuran junnujoukkue. Tulevaa huippukalustoa...

Matias kirjoitti: -04 syntyneet ovatkin vissiin vaihtaneet nyt joukkuetta? Tiedätkös koska ja kuka vetää niiden harkkoja? T: Minna (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
17

Koskenkorvan Urheilijat 05-06 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Hei! ISB Pojat 05 - 06 kaipaa lisää pelaajia joukkueeseen, jos olet kiinnostunut salibandystä ota yhteyttä Hanna Kivimäki puh.04437051121 harkat keskiviikkoisin klo. 17.00 - 19.00. Aloitus palaveri keskiviikkona 20.9 klo.18.00 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
18

Koskenkorvan Urheilijat G09-11 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Verkkarit ja tuulipuvut on painossa. Viitenumero 2017091039 Autio 60e Hannuksela 65e Jalava 60e Kivistö-Rahnasto 60e Lehtonen 60e Lehtonen 65e Myllyniemi 125e Nikkola 60e Rintala 65e Talasmäki 60e Valli 60e Tiedän et nyt on kaiken aikaa ollut yhtä sun toista maksua, mut olis kiva jos saisitte puk... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Sekajoukkue
14

Kou- C 01-02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tässä tulee kioskivuorot. Suurin osa on esittäny toiveen ja ne on huomioitu. Vaihtakaa muut keskenänne jos ei sovi. Kaikkien nimi on siellä kerran, Jos vaan innokkuutta löytyy ( tai tietysti löytyy ;) ) lisäilkää tähän alle vuoroja peleihin, joissa on vaan yksi kioskissa. 30.5 Kuusinen ja Latvala... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
18

KoU E-pojat 2016 Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Heips ! Löysin Paavon laukusta lapun, jossa luki: tuulipuku 20 e ja treenipaita 12 e. Onkohan nämä maksettu ? Pätkii pahemman kerran. T: Kirsi Viita (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Pojat
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.