Pesäpall Ulvila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ulvila ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, harrastekiekko, pes, pesäpall ja ratsastus.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Ulvila

Pesäpall - Ulvila

UPV B-pojat Nimenhuuto.com

UPV B-pojat 2018

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
12

UPV-Lallit Nimenhuuto.com

Ulvilan Pesä-Veikkojen ja Köyliön Lallien 01 C-poikien yhteisjoukkue.

Jouko kirjoitti: Muistakaa ottaa voileipä, banaani, proteiinijuoma, tms. perjantaisin mukaan. Jokaisen on hyvä tankata ennen crossfittiä!! (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ulvila Ja Köyliö
Pojat
13

UP-V MMK Nimenhuuto.com

J-T kirjoitti: Tuun ainakin tuomaan laput, reenaamaan jääminen riippuu jalan kunnosta (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Ulvila
Miehet
26

UPV D05-pojat Nimenhuuto.com

Tiia kirjoitti: Huomenna vielä treeni. Sitten aloitetaan joulutauko. Välissä Lumilokki siihen osallistuville. Aloitetaan taas 9.1... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
18

UP-V E-pojat punaiset Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Moi! Kesän pelit on nyt lisätty nimenhuutoon! Ilmoitathan pelaajasi esteestä välittömästi, sillä pelaajia on tällä hetkellä hieman niukasti, joten kaikki pelaajat tarvitaan jokaiseen peliin! -Tanja - jojo (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
15

UP-V naiset Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Moi! Lisäsin tiedostoihin omatoimijakson ohjelman. Homma alkaa huomenna keskivartalojumpalla. Oikein hyvää joulua kaikille! Muistakaa levätä ja ottaa rennosti :) T. Eeva (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Ulvila
Naiset
51

UP-V G-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
12

UP-V C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ulvilan PesäVeikot C pojat keltaiset 27.3.2017 Uvilan Pesä Veikkojen C poikien pelisäännöt 1 Ajoissa paikalla 2 Ei puhelinta treeneissä mukana 3 säänmukaiset varusteet 4 Emme kirjoile 5. Valmentajia kuunnellaan ja kunnioitetaan 6. Ei kiusata/ Kunnioitetaan muita pelaajia 7. Tuomarille ei huudella... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
15

UP-V F-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ulvila
Tytöt
17

UP-V C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Ulvila
Tytöt
18

UP-V Epojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tiistain peli PERUTTU! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
11

UP-V E-pojat keltaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vinkkejä, joilla pääset helposti alkuun: - Kutsu joukkueen jäsenet - Lisää joukkueelle tapahtuma - Tarkista joukkueen tiedot managerin omalla sivulla Terkuin, Jussi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Ulvila
Pojat
19

UP-V tytöt-07 Nimenhuuto.com

Aila kirjoitti: Tänään ei harkkoja kurjan sään vuoksi. Hauskaa joulua kaikille! Harkat jatkuu 10.1., lajikoulu jo 7.1. T:Aila (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Ulvila
Tytöt
16

UP-V F08-pojat Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua 15.5. turnaukseen (G-tyttöjen sarja) ! Minun pitää ilmoittaa jo SUNNUNTAINA saammeko joukkueen kasaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ulvila
Tytöt
13

KuntopesisAhmat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tulen pelaamaa jos ei oo väkee, vähän menookin olis... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Ulvila
Sekajoukkue
14

Rähmät Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Moi! Työpöydältäni löytyi tänään lasku, jonka eräpäivästä on jäljellä vain muisto. Jotta saan Rähmien tililtä laskun maksettua, pyydän teitä maksamaan oman osuutenne maksusta eli 17€/pelaaja, kun ny seuraavan kerran käytte laskujanne maksamassa. Tilinumero, jossa Rähmien rahat sijaitsevat, on FI5... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpall
Ulvila
Sekajoukkue
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.