Pesäpall Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, pesis, futsal ja salibanby.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Kempele

Pesäpall - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
84

KeKi-pp-01 Nimenhuuto.com

KeKi B-pojat joukkue koostuu 2000 ja 2001 syntyneistä nuorukaisista. Joukkue on tällä hetkellä -juniori-ikäinen. Pelaamme SM-sarjaa sekä miesten maakunta- ja Suomisarjaa kesällä 2018.

Tommi kirjoitti: Keki - Napapesis 12.8. valokuvia: https://1drv.ms/i/s!AsWxXnwD7jGKm2baSrm3XjF0Gdmy Jos löytyy mieluisia ruutuja niin lataa valitsemasi omaan käyttöön. Annan noiden olla tuolla jonkin aikaa. Tommi (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
32

Kempeleen Kiri D-tytöt Nimenhuuto.com

D-tyttöjoukkueessa on yhteensä 25-27 tyttöä. Harjoituksia on talven aikana 3-5 krt/viikko.

Piia kirjoitti: E-tyttöjen vanhemmat hoitavat kahvitarjoilun päättäjäisissä. Tietoa pitäisi saada lähempänä, montako tarvitaan ja mikä on homma. Hoidetaan puoliksi E2-porukan kanssa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
34

KeKi3 Nimenhuuto.com

Miesmuistiin pitkäaikaisin pesäpallojoukkue jatkaa taivallustaan

Martti kirjoitti: Tämän viikon reenit on torstaina 25.5. noin klo 19.30 superin reenin jälkeen. Olin laittanut alunperin tänne väärin pe 26.5. Martti (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Miehet
36

keki-pp-98 Nimenhuuto.com

KeKi pesispojat 98 ============== KeKi 98 joukkue pelaa kaudella 2015 pääasiassa B-poikien sarjaa. Lisäksi osa pojista pelaa Suomi-sarjaa, Pohjois-Suomen maakuntasarjaa ja 99-syntyneet myös C-poikien Sm-karsintasarjaa.

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
19

KeKi Kinkut Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin Kinkut

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
24

KeKi C tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Moit, näyttää olevan sen verran heikko osanotto harkkoihin joten pidetään vielä huomenna trennit ja sitten jatketaan viikolla 44. -hannu- (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
17

KeKi C-pojat Nimenhuuto.com

Jasper kirjoitti: Hei Jasper loukkasi viime sunnuntaina nilkkansa ja siinä on paha nyrjähdys ja nivelsidevamma. Toipuminen kestää ainakin kuukauden eli poika poissa treeneistä ainakin lokakuun ajan. T Johanna (24 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
26

KeKi F-pojat valkoiset Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei. Huomenna alkaa pesisleiri joten tässä vähän infoa. Paikalla 15.30 ylikylän koulun jääkiekkokaukalon parkkipaikalla. Majoitus tapahtuu ylikylän koululla yläasteen puolella. Tulevien pelien välissä voi nauttia välipalaa ( hedelmä,jogurtti,ym ) mutta HERKUT jätetään lauantaille kun on illalla D... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
17

KeKi E-pojat Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Miten saan Eetun kirjautumaan tänne kun on lisätty mutta se kirjautuminen :) Poistin vanhasta joukkueesta. Pitäiskö saada uusi linkki niin kirjaudun uudestaan? Marika (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
29

KeKi JoJot Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: 31.10. jojo-kokouksen muistiota täydennetty toimintamaksujen osalta, osa päätöksestä puuttui (erikoistapaukset) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
20

KeKi F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin F-tyttöjen treenisivut.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
28

Kempeleen Kiri E2-tytöt Nimenhuuto.com

E2-tytöissä pelaa tällä hetkellä 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa.

Lotta kirjoitti: Vielä muistutus, tänään 9.2 ei reenejä! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
17

KeKi E-flikat Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Suurin osa peleistä nyt lisätty. Kolme puuttuu vielä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
35

KeKi D-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään kotipeli Blue-Osva alk. klo 18 Kirkonkylän koulun kentällä. Meillä siis talkoovuorot ja kioski! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
15

KekiF2 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Toivottavasti viesti saavuttaa kaikki: tämän päivän treenit siirretään huomiselle, mennään siis huomenna santamäkitalon saliin treenaamaan vanhalla ajalla klo 18-19.30. Torstaina ja siitä eteenpäin mennään sitten uusilla kesätreeniajoilla; ma 17-18 alangontien kenttä, to 18.30-19.30 ylikylän... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesis ja Pesäpallo
Kempele
Pojat
51

KeKi DT2 Nimenhuuto.com

Rosa kirjoitti: Juho! Voisiko keskiviikon fysiikkatreenejä vaihtaa esim. Kempelehallin ympäristöön? Köykkyri on melko kaukana monelle... Tärkeää olisi tyttöjen osallistua fysiikkatreeneihin!!! t. Leena/DT2 jojo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.