Pesäpall Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Kempele

Pesäpall - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
76

KeKi-pp-01 Nimenhuuto.com

KeKi -01 joukkue koostuu 2001 ja 2002 syntyneistä miehenaluista. Joukkue on tällä hetkellä C-juniori-ikäinen. Pelaamme Pohjois-Suomen pesiksen järjestämää aluesarjaa kesällä 2017 ja osallistumme kesän valtakunnanleirille.

Tommi kirjoitti: Keki - Napapesis 12.8. valokuvia: https://1drv.ms/i/s!AsWxXnwD7jGKm2baSrm3XjF0Gdmy Jos löytyy mieluisia ruutuja niin lataa valitsemasi omaan käyttöön. Annan noiden olla tuolla jonkin aikaa. Tommi (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
31

KeKi E-tytöt Nimenhuuto.com

E1-tytöissä (06-05-syntyneet) harjoittelee 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa talviajalla.

Saana kirjoitti: Saana pallotytöksi, Mari kioskiin. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
22

KeKi3 Nimenhuuto.com

Miesmuistiin pitkäaikaisin pesäpallojoukkue jatkaa taivallustaan

Martti kirjoitti: Tämän viikon reenit on torstaina 25.5. noin klo 19.30 superin reenin jälkeen. Olin laittanut alunperin tänne väärin pe 26.5. Martti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Miehet
35

keki-pp-98 Nimenhuuto.com

KeKi pesispojat 98 ============== KeKi 98 joukkue pelaa kaudella 2015 pääasiassa B-poikien sarjaa. Lisäksi osa pojista pelaa Suomi-sarjaa, Pohjois-Suomen maakuntasarjaa ja 99-syntyneet myös C-poikien Sm-karsintasarjaa.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
19

KeKi Kinkut Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin Kinkut

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
24

KeKi D-pojat Nimenhuuto.com

Verneri kirjoitti: Moi! Vernerin repusta löytyi tämän päivän pelin jäljiltä pelipaita, jonka kokolapussa lukee Pussila ja selässä kiinnitettynä Andelin. Molemmat pojat oli tänään pelaamassa että kummankohan paita lienee? (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
32

KeKi F-pojat valkoiset Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei. Huomenna alkaa pesisleiri joten tässä vähän infoa. Paikalla 15.30 ylikylän koulun jääkiekkokaukalon parkkipaikalla. Majoitus tapahtuu ylikylän koululla yläasteen puolella. Tulevien pelien välissä voi nauttia välipalaa ( hedelmä,jogurtti,ym ) mutta HERKUT jätetään lauantaille kun on illalla D... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
18

KeKi C tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: 3.7. aluesarjan peli on siirretty elokuulle 18.8.. Päivitelkää läsnäolotietoja. t. Tiina (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
29

Keki F-pojat Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Kempeleen alueleirin 0-lehti lisätty Kuvat ja materiaalit osioon, tutustukaa tiedostoon. Henri (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
18

KeKi JoJot Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: 31.10. jojo-kokouksen muistiota täydennetty toimintamaksujen osalta, osa päätöksestä puuttui (erikoistapaukset) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
20

Kempeleen Kiri E2-tytöt Nimenhuuto.com

E2-tytöissä pelaa tällä hetkellä 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa.

Lotta kirjoitti: Vielä muistutus, tänään 9.2 ei reenejä! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
17

KeKi D-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään kotipeli Blue-Osva alk. klo 18 Kirkonkylän koulun kentällä. Meillä siis talkoovuorot ja kioski! (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
16

KeKi F-tytöt Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Suurin osa peleistä nyt lisätty. Kolme puuttuu vielä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
19

KeKi DT2 Nimenhuuto.com

Rosa kirjoitti: Juho! Voisiko keskiviikon fysiikkatreenejä vaihtaa esim. Kempelehallin ympäristöön? Köykkyri on melko kaukana monelle... Tärkeää olisi tyttöjen osallistua fysiikkatreeneihin!!! t. Leena/DT2 jojo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.