Pesäpall Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy, raviponitoiminta ja rytminen voimistelu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Rusko

Pesäpall - Rusko

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Ollaanko me tänään Annin ja Tepon kanssa kolmestaan hikoilemassa!?! Onko ainoastaan kolme ensi kesänä rantakunnossa!? Missä te muut kesällä aikaanne vietätte? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
28

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Väliaikatietoja! Joukkue pelaa Merimaskun kanssa yhteisjoukkueella ensi kauden. Pelaamme Ruskon alla. Joukkue on ilmoitettu pelaamaan D- poikien aluesarjaa, Alueleirille Laitilaan ja varasijalle Suurleirille Tampereelle. Kivasti tuo aurinko tuolta jo paistelee ja linnut lauleskevat, joten kesäkin... (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
36

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei vaan kaikille, V-S pesis järjestää F- ja G-ikäisille sekajoukkueille pienpeliturnauksen Impivaarassa pääsiäismaanantaina klo 8:30-14. Olen lisännyt tapahtuman nimenhuutoon, ilmoitattehan mahd pian in/out niin tiedetään saadaanko joukkue kasaan, kiitos!! Pahoittelen että tieto turnauksesta tul... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
13

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Uusi vuosi ja uudet maksut ;) Jokaisen harrastajan kausimaksu on tänä vuonna 50€, joka kattaa ohjatut harjoitukset, lainavälineet ja hallien sekä kenttien harjoitusvuorot. Maksu maksetaan 31.1.2018 mennessä seuran ( Ruskon Pallo-67/pesäpallo ) tilille FI61 5710 35... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
38