Pesäpall Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Rusko

Pesäpall - Rusko

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Tuskin juoksukuntoa, mutta läsnä (6 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
30

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Iltaa G junnut! Vietetään pesisvapaa viikonloppu! Ei saatu sunnuntaille joukkuetta kasaan, joten emme osallistu Jokioisten turnaukseen. Poistan tapahtuman nimenhuudosta. Odottelen vastustajilta ehdotuksia korvaavista pelipäivistä, puhutaan niistä torstaina treeneissä. Terveisin Sanna (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
49

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Anette kirjoitti: Moi. Löysin tällaisen ilmoituksen, halutaanko osallistua? Nyt se on täällä, nimittäin harrastepesisturnaus! Harrastepesisturnaus järjestetään 26.8 Elisenvaaran kentällä Kyrössä. Jos sinulla on innostunut joukkue tai olet itse innostunut pelaaja vailla joukkuetta, ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Lis... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
46

Ruskon Pallo Äijät Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli onko sen turnauksen kanssa nyt niin ettei saada Ruskolta joukkuetta kasaan? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.