Pesäpall Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Hyvinkää

Pesäpall - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
29

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
28

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2004 - 2005 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Kalle kirjoitti: Lisätty joukkueeseen kolme uutta tyttöä Järvenpäästä. Tervetuloa meidän mukaan Moona, Eevi ja Noora! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
15

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Eetu kirjoitti: Unohdin takin salireeneihin pukuhuoneeseen. Ottiko joku mukaan? (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
34

Hyvinkään Tahko P0809 Nimenhuuto.com

Etelän iloisin pesisjengi!

Aaro kirjoitti: Mites tiistai 8.8. treenit kun samaan aikaan miehillä peli? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpall
Hyvinkää
Pojat
20

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Tapainlinnan koululla on muuten koulupäivä tässä, mutta selvitämme onnistuuko tu (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
21

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: "Moi, Tahko B-pojilla alkaa syksyllä Judo-harjoituksen. Judo-harjoitukset ovat Pihkalassa ja tavoitteena on suorittaa alimman tason vyö ennen joulua. Judo-harjoitukset pitävät Hyvinkään Judoseura. Mukaan mahtuu maksimissaan 20 poikaa. Harjoituksen alkavat lokakuun alussa. Harjoitukset ovat keskiv... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
32

Hyvinkään Tahko e0607 Nimenhuuto.com

Miko kirjoitti: Hei, tiedoksenne muistio vanhempainpalaverissa puhutuista asioista kuvat ja materiaalit -kansiossa. (19 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
30

Hyvinkään Tahko e-tytöt Nimenhuuto.com

Teme kirjoitti: Terve, Eli kasaan joukkueelle sekä Nimenhuuodon että vanhempien Whatsapp ryhmän. Jos et ole vielä tuossa Whatsapp ryhmässä, niin laita mulle viestiä 040-8440972. Kun saan tiedossa olevien pelaajien vanhempien yhteystiedot kasaan, niin sovitaan aloituspalaveria. Treenit alkavat vasta marraskuussa. (23 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
19

Hurricanes Hyvinkää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Moi Ilmoittakaa tänne nimenhuutoon ketkä jatkavat pelaamista ensi kaudella. Tahkolla tulee olemaan ensi vuonnakin aluesarjan joukkue, jossa pesiksen harrastamista voi jatkaa. Joukkueen vetäjät ja valmentajat ovat vielä. Itse vetäydyn pesiksen parista pois. Mä ilmoitan sitten jatkajien nimet Ranta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
19

Tahko B2 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Torstaim treenit perutaan. Omatoiminen lyöntiharjoitus sen sijaan. Kari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
19

NiceTeam Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
22

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko CT ja NMKS Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Vahinko (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
23

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon BT2 ja CT harjoittelevat yhdessä kohti tulevaa kautta.

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon BT2 ja CT joukkuisiin mahtuu mukaan uusia, kokeneita, pesäpalloa tavoi...

Päivi kirjoitti: BT2 ja CT harjoitukset lisätty nimenhuutoon. Käytämme samaa nimenhuutoa ainakin talvikauden ajan. Ryhmän valmennuksesta vastaa Ella Kaasinen. Treenit alkavat viikolla 44. Käykää tarkistamassa kaikki yhteystiedot. Myös PUHELINNUMEROT ja tyttöjen sähköposti osoitteet. Vastuuttakaa viimeistään nyt t... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
20

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
30

Fiinan Pesis Nimenhuuto.com

Fiinan Pesiksen sählyporukka

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (16 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Hyvinkää
Miehet
22

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Juoksuharjoituksia olisi tarjolla lauantaisin klo 10-11. Ketkä pääsevät harjoituksiin. Itse en ole paikalla. Seuralta on vetäjä paikalla... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
29

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.