Pesäpall Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Hyvinkää

Pesäpall - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
29

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
28

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2004 - 2005 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Kalle kirjoitti: Huom! Sunnuntani 5.11 Pohjoispuiston treenit on peruttu. Vuorot alkavat vasta 6.11 alkaen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Tuomas kirjoitti: Tuomaksen sählymaila jäi tänään Puolimatkan koululle, ei kukaan olisi ottanut talteen? (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko P0809 Nimenhuuto.com

Etelän iloisin pesisjengi!

Hanna kirjoitti: Meillä olisi mahdollisuus pitää harkat vielä aatonaattona, lauantaina 23.12. Wanhalla Areenalla. Kuinka moni olisi halukas tulemaan tuolloin harkkoihin? Kommentoikaa alle niin katsotaan saadaanko porukka kasaan. Aika olisi normaali harkka-aika, 15:45-17. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
20

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Meri-Tuuli kirjoitti: Näihin harjoituksiin tulee mukaan Hyvinkään Ringeten G-tyttöjä (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
22

Hyvinkään Tahko e0607 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Huominen kehonhallintatreeni peruttu koska molemmat valmentajat iltavuorossa töissä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
34

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Late kirjoitti: Moro. Nyt kun tässä on usealla tullut jonkinlaisia vammoja niin pyytäisin, että jokainen kirjaa ylös seuraavat tiedot ja lähettää ne mulle ja Kaltsille sähköpostilla viimeistään 3.1.2018 keskiviikkona (late64@luukku.com, hannu.kalmari@hotmail.com) - Perussairaudet - Vammahistoria kahdelta edellis... (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
32

Hyvinkään Tahko e-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Meidän Milla tuli siihen päätökseen että keskittyy nyt (ainakin talven) jalkapalloon ja sählyyn ja lopettaa pesäpallon. Mukavia treenihetkiä kaikille! Terv. Sari Keränen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Tahko NSS BT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Heli kirjoitti: Vähän myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
19

Tahko Miesten Aluesarja Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Ilmoittakaa tänne nimenhuutoon ketkä jatkavat pelaamista ensi kaudella. Tahkolla tulee olemaan ensi vuonnakin aluesarjan joukkue, jossa pesiksen harrastamista voi jatkaa. Joukkueen vetäjät ja valmentajat ovat vielä. Itse vetäydyn pesiksen parista pois. Mä ilmoitan sitten jatkajien nimet Ranta... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
13

NiceTeam Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
22

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon BT2 ja CT harjoittelevat yhdessä kohti tulevaa kautta.

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon BT2 ja CT joukkuisiin mahtuu mukaan uusia, kokeneita, pesäpalloa tavoi...

Mervi kirjoitti: Hei. Huomenna lauantaina 16.12. Varpu Harju tulee vetämään juoksutreenit. Nyt kaikki paikalle! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
23

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34

Fiinan Pesis Nimenhuuto.com

Fiinan Pesiksen sählyporukka

Miika kirjoitti: En pääsekään pelaamaan tänään(kään). (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Sähly
Hyvinkää
Miehet
22

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
16

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Miulla on ilmastointiteippiä yksi rulla , ottakaa mukaan jos löytyy. Magneesumia jos joltain löytyy niin sillä olisi hyvä piirtää pesiä myös... Tötsät mukaan myös... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
24

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Tahko E01 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi Otetaanpa vielä tämä nimenhuuto käyttöön. Kaupunki tarjoaa siis mitalikahvit kaupungintalon aulassa 22.11. Klo. 15.00. Ilmoittautumiset tarvitaan jo 13.11. Juha (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.