Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Jyväskylä

Pesäpall - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 07-08) tavoite on kaudella 2018-2019 pelata Keskimaan aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidetään edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Laura kirjoitti: Hei kaikki Kuten palaverissa juttelimme tulisi leiri-ilmoittautumiset vahvistaa tänne Nimenhuutoon viimeistään 22.2. mennessä. Leirin hinta on 197€/poika. Huomioikaa, että tuo 22.2. ilmoittautuminen on sitova. Valitettavasti en vieläkään ole saanut "tuoteselostetta" leiristä mutta olen sen perään... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
30

Kirifg2017 Nimenhuuto.com

Jyväskylässä toimiva pesäpallon juniorijoukkue. Harjoittelemme kolmesti viikossa pesäpallon alkeita sekä monipuolisesti kaikkia liikunnan taitoja. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alle 10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneita pesäpallosta ja joukkueessa urheilusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ellen kirjoitti: Kannustusjoukoissa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
25

Kirittäret E ja FG-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Ilona kirjoitti: Tulee vähän myöhässä, suoraan ringette reeneistä (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
34

Jyväskylän Kiri D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Talvikaudella 2018-2019 D (06-05) ja C (04-03) treenaavat pääsääntöisesti yhdessä, joten siksi talvella yhteinen nimenhuuto palvelee molempia joukkueita. Keväällä kummallekin ikäluokalle tehdään oma sivustonsa nimenhuutoon.

Matti kirjoitti: Lomamatka (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
44

KiriKirittäret F-pojat Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n F-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Eki kirjoitti: Moi! Huomenna pelaamaan tulevat huomio!huomio! Yrittäkää tulla paikalle hyvissä ajoin, viimeistään 11.15 niin voimme aloittaa pelin heti kun kenttä on saatu piirrettyä n. klo 11.45... Pahoittelut myöhäisestä viestinnästä. Eki (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
21

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Elsa kirjoitti: Tulen noin 10min myöhässä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
22

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Leiriviikonlopun ohjelma Pe 15.2. Klo 19.45-21.45 Matto HH La16.2. Klo 10.45-12.45 Matto HH Ruoka Klo 14.15-16.00 Gra Oma ruokailu Klo 17.30-20 Halli-SM Tahko-Kama HH Su 17.2. Klo 11.00-12.45 Aamutreeni Gra Ruoka Klo 15.30-16.15 Palaveri HH Klo 16.30-19.15 Peli HH (matto 17-19) (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
33

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Kiitokset teille kaikille tästä pesis kaudesta. Ensi keväänä taas jatketaan ja toivottavasti tavataan taas kaikki. Sairaalan SM-pesis turnauksen ajankohta vaihtui Kuopiossa sovitusta eli näillä näkymin se pelataan 24-25.8 Seinäjoella. Oikein mukavaa syksyä 🍂 Minna (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
42

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Palloilukerhon harjoitukset pääsääntöisesti graniitissa lauantaisin klo 14.00 - 15.30. Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
114

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2018-2019 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
87

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Salli kirjoitti: Tämä ja sunnuntain treeni kaipaa koutsia, valmennus on opettajien talvipäivillä. Löytyykö halukkaita koutseja perjantaille ja sunnuntaille? Hiihtolomaviikon treenit katsotaan osallistujien mukaan. Maanantain 25.2 ei treenejä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
27

Jyväskylän Kiri G-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi Tänään tuli kysymystä siitä seuramaksun maksusta. Maksetaan seuramaksu sillä omalla viitenumerolla, eli sama millä lakumaksutkin hoidettiin. Ja maksetaan se joukkueemme tilille. Marko hoitaa sitten meidän maksut kootusti seuralle. Otetaan tavoitteeksi että kaikki maksavat sen 50€ ensi viikon ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
17