Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jyväskylän Kiri D-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri & Kirittäret juniorit seuran 2006 ja 2007 syntyneet pojat ovat kaudella 2020 D-joukkue. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidämme edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? D-juniorit ovat kaudella 2020 vuosim...

Laura kirjoitti: Hei kaikki Kuten palaverissa juttelimme tulisi leiri-ilmoittautumiset vahvistaa tänne Nimenhuutoon viimeistään 22.2. mennessä. Leirin hinta on 197€/poika. Huomioikaa, että tuo 22.2. ilmoittautuminen on sitova. Valitettavasti en vieläkään ole saanut "tuoteselostetta" leiristä mutta olen sen perään... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Katso lisätietoja kiri&kirittäret junioreiden nettisivuilta.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Riikka kirjoitti: Tonttuhatut mukaan treeneihin niille, keneltä löytyy! Teemme joulutervehdyksen keskimaan alueen instagram sivulle. Laittakaa minulle viestiä, jos ette halua, että lapsenne näkyy kuvassa. 😊 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
20

Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Kirin C-pojat pelaavat kaudella 2020 todennäköisesti SM-karsintaa , Savo-Karjan aluesarjaa sekä Etelän aluesarjaa. Osallistumme valtakunnalliselle leirille kahdella joukkueella Ja katsotaan mitä muuta kausi tuo tullessaan

Jiri kirjoitti: Jiri voi hieman myöhästyä (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
27

Jyväskylän Kiri E-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n E-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2008 ja 2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Jukka kirjoitti: Hei, Onko muita halukkaista osallistumaan peli´harjoitukseen? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
19

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit - E-tytöt

Riina kirjoitti: Kesän harjoitukset merkattu Nimenhuutoon! Toukokuun ajan 10hlö kokoontumisrajoitukset otetaan huomioon harjoituksissa. Olettehan täsmällisiä ilmoittautumisissa.😊 (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
24

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Pikku hiljaa on mahdollisuus käynnistellä pesis treenejä. Saimme vuoron Yrttisuon kentältä. Kellon aika on pikkuisen myöhäinen klo 20.15-21.15, mutta onneksi kesä on valoisaa aikaa. Käykäähän laittamassa osallistumiset harkkoihin. Tullaan terveinä kentälle, pidetään turvavälit ja huolehditaa... (20 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
42

C-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Fanni kirjoitti: Yritän ehtiä töistä... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
18

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pojat ja vanhemmat, kokoonnutaan ensi keskiviikkona 11.9. klo 18 (paikka varmistuu lähempänä) suunnittelemaan ensi kautta B-pojissa. Olisi hyvä jos mahdollisimman moni pääsee paikalle. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
33

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun myöhässä. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
167

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2019-2020 salibandya naisten 3.divarissa Sisä-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
76

Jyväskylän Kiri G-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi Huomenna torstaina mennään taas kolmen ryhmän voimin. Ryhmä 1. Paikalle 17.30. Kenttä 17.45-18.20. Vetäjät Rautsi, Junni ja Mkko. Pelurit Sulo, Joonatan, Ukko, Elmeri, Iivari, Peetu ja Onni Ryhmä 2. Paikalle 18.05. Kenttä 18.20-18.55. Vetäjät Mika ja Ilkka. Pelurit Luca, Rasmus, Nuutti, Atte ... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
33

D-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Harjoituspaitatilaus tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 20.11.2019. Paita siis pitkähihainen adidaksen harkkapaita, väri oranssi. Hinta 20€ - Saija laittaa maksu ohjeet lähiaikoina. Toimitus n. 4 viikon päästä. Koot: 140cm 152cm 164cm aikuisten S aikuisten M aikuisten L aikuisten XL Tällä hetk... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
16

Jyväskylän Kiri F-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Rauhuri Heikki lisäsi Kuvat ja Materialit osioon taulukon, josta löytyy jokaiselle pelaajalle oma viitenumero sekä seuran/joukkueen uusi tilinumero. Eli kun maksat jotain pelaajaan liittyvää maksua, esim. kuukausimaksu tai leirit, liitä maksuun aina pelaajan oma viitenumero. Kuukausi maksu talvel... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
24

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Salli kirjoitti: Vanhemmat voisivat keskustella whatsapissa siitä kuka tuo mitäkin, jos menemmä nyyttäri-idealla! Keskustelkaa myös yhteiskyydeistä, jotta mahdollisimman moni tyttö pääsisi paikalle :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
19

Pesismuijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
27