Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Jyväskylä

Pesäpall - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 06-07) tavoite on pelata ensi kesänä Itä-Suomen aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Laura kirjoitti: Hei Meille vanhemmille myös mielenkiintoinen mahdollisuus oppia pesiksen sääntöjä. Ei siis tarvitse ruveta tuomariksi vaikka tähän tilaisuuteen osallistuisikin. Kaikki ovat tervetulleita! Yleinen alkeistuomarikoulutus su 15.4. 10-15 Hippos, Kihun kokoustila (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Kirifg2017 Nimenhuuto.com

Jyväskylässä toimiva pesäpallon juniorijoukkue. Harjoittelemme kolmesti viikossa pesäpallon alkeita sekä monipuolisesti kaikkia liikunnan taitoja. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alle 10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneita pesäpallosta ja joukkueessa urheilusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sini kirjoitti: On aika kerätä Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreiden pelaajien seuramaksut 100 euroa / pelaaja joukkueen tilille maaliskuun loppuun mennessä. Jos joukkueessa pelaajia, jotka eivät ole olleet talvikaudella mukana ja on edelleen epäselvää, jatkavatko pesäpalloa kesällä, heidän maksunsa tulisi hoit... (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
29

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Iida kirjoitti: Moikka kaikki, niin kuin jo aikaisemmin viestitin leirin suhteen, niin olemme tekemässä Pk-p:n kanssa yhteistyötä. Olen ymmärtänyt rivien välistä, että tämä on hyvä juttu. Olen soittamassa huomenna heidän yhteyshenkilölle jatkosta. Itse olen sitä mieltä, kun olen hänelle soittanut, niin voinemme ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
19

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Ilmoitettiin Eetu Varalan testeihin ti 3.4. lukiohakua varten. Jos sattuu, että on sairaana, niin pari testimahdollisuutta on vielä tuon jälkeen. Sami ei töiden puolesta olisi päässyt kuskiksi minään noista valittavista testipäivistä. Jos kukaan muu ei pääse kuskiksi, voin ottaa virkavapaata tuok... (26 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
40

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Junioreillemme avoin logokilpailu julistetaan tässä auki Suunnittele Jyväskylän Kiri&Kirittäret Junioreille logo Kiri&Kirittäret Junioreiden hallitus käynnistää kaikille seuran junioreille avoimen logokilpailun. Tavoitteena on, että junioriseurallemme luodaan uusi oma logo. Tuossa logossa on olta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei kaikki, kausimaksuohje lusätty tiedostoihin. Terhi (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Tänään saapui linkki Turun SM-turnauksen valokuviin https://www.dropbox.com/sh/ruskvto8shrua8q/AACSHnaGeweP1e2-XGc0W-zla?dl=0 Nyt muistelemaan turnausta ja siitä on hyvä alkaa valmistautumaan ensi kesään. Kiitos kaikille pesäpalloilijoille ja hyvää uutta vuotta 2018. Nähdään ensi kesänä! -Mi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
74

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tässä infoa keskimaan alueen pienpelisarjasta, johon esitin osallistumista. Lukekaa ja heittäkää kommentteja mukaan ilmoittautumisesta. Sana on vapaa. -Jussi Hei! PPL Keskimaa tarjoaa todella matalan kynnyksen pesäpalloa! Nyt kannattaa aloittaa pelaaminen ja tulla mukaan Keskimaan pienpesikseen! ... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
24