Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kiri & Kirittäret E-poikien (synt 07-08) tavoite on kaudella 2018-2019 pelata Keskimaan aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidämme edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Laura kirjoitti: Hei kaikki Kuten palaverissa juttelimme tulisi leiri-ilmoittautumiset vahvistaa tänne Nimenhuutoon viimeistään 22.2. mennessä. Leirin hinta on 197€/poika. Huomioikaa, että tuo 22.2. ilmoittautuminen on sitova. Valitettavasti en vieläkään ole saanut "tuoteselostetta" leiristä mutta olen sen perään... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
24

Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Kirin C-pojat pelaavat kaudella 2019 SM-karsintaa lohkossa, jonka muut joukkueet ovat Manse, Loimaa, Jokioinen ja Kankaanpää. Savo-Karjan aluesarjaa pelaamme myös ja osallistumme valtakunnalliselle leirille kahdella joukkueella (yhteistyössä D-poikiemme kanssa) Keski-Suomen piirisarjassa pelaa pääosin C-pojista koostuva joukkue

Jani kirjoitti: 18.45 paikalla. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
29

Kirittäret E ja FG-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Ilona kirjoitti: Mikäli ei pelata pienpeliä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
37

KiriKirittäret F-pojat Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n F-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Henna kirjoitti: Lisenssiasiaa: Ennen sarjapelejä täytyy olla jokaisella lisenssi. https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/licenses Juniorilisenssi. Hinta 35,50€ ilman vakuutusta ja 50,50€ vakuutuksen kanssa. Hoidattehan asian kuntoon, sillä ilman tätä ei pääse pelaamaan. Jos kysymyksiä, kysykää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
28

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

D-pojat kaudella 2019 ovat 2005-2006 syntyneitä.

Vili kirjoitti: Voi olla että Vili ehtii harkkoihin reissusta tai sitten ei. Tarkoitus tulla kyllä koska perjantaina on kevätjuhla ja harkat jää silloinkin väliin. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Todennäköisesti paikalla! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Ottelu alkaa klo 18.00. Kokoontuminen ennen alkuverryttelyjä junioreiden kopilla klo 16.30. (22 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
37

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Siiri kirjoitti: Mari tulee kioskiin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
19

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun myöhässä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
170

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2018-2019 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
81

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: 1 aikuinen (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
24

Jyväskylän Kiri G-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moikka Muutamia ajankohtaisia juttuja. 1. Huomenna mahdollisuus tulla pelaamaan Kahakadun kentälle. Se on pesiskoulun pelipäivä. Yhtään ei ole tietoa miten muuta porukkaa on tulossa paikalle ja minkäikäisiä. Sumplitaan siellä miten ja millaisilla ryhmillä pelataan. Vuoro on klo 17-19. Katsotaan s... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
28

Pesismuijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28