Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jyväskylän Kiri D-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri & Kirittäret juniorit seuran 2006 ja 2007 syntyneet pojat ovat kaudella 2020 D-joukkue. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidämme edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? D-juniorit ovat kaudella 2020 vuosim...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Laskeskelin tuossa Kirittärien kipskivuoroja. Varattuja tai tehtyjä kipskeja on 7. Jäljellä on kahdeksan, joista osaa en ole ilmoittanut koska ne ovat loppupelejä, joihin Kirittäret kai todennäköisesti pääsevät? Siellä on neljä vuoroa. Jos valmentajat ja jojo saavat vapautuksen kipskitalkoista, o... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
28

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Katso lisätietoja kiri&kirittäret junioreiden nettisivuilta.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elsan äiti Sari kioskiin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
24

Jyväskylän Kiri E-pojat 2020 Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n E-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys.

Jukka kirjoitti: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YzNiMjliYWEtODMzYS00ZjcxLWEzNzktMTYyMWRiODVhMGZk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22fc34d05c-a2f2-4ac2-89c5-b44f3a9f451c%22%2c%22Oid%22%3a%2214f61553-f2cc-41fe-aa3e-7e3d986c43cf%22%7d (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
34

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit - E-tytöt

Siena kirjoitti: Tarvitseeko mukaan mitään varusteita tai sisäkenkiä? (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
26

Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Kirin C-pojat pelaavat kaudella 2020 todennäköisesti SM-karsintaa , Savo-Karjan aluesarjaa sekä Etelän aluesarjaa. Osallistumme valtakunnalliselle leirille kahdella joukkueella Ja katsotaan mitä muuta kausi tuo tullessaan

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saattaa hieman myöhästyä, kuljettaja pula (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
21

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

D-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Ennätetään osallistua 16.00-16.30 (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
23

C-tytöt Kirittäret Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: GUTZ myyntitalkoot: Tilaus tehtävä viimeistään 4.12.2020 klo 12 mennessä (jolloin tuotteet luvattu vielä ennen joulua) Myyjän tulee rekisteröityä osoitteessa https://webshop.gutz.fi/fi/ts/register/5face74ff312312e7e8b4574 Rekisteröinnin jälkeen pääset itse tekemään tilauksen järjestelmään. Tuotte... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
25

Valon ukot Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Miehet
11

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Lahnat kaipailee apuja pesiskentälle Yrttisuolle Valon turnaukseen tänään lauantaina. Peli olisi klo 17.00 tai klo 15.50. Naisia kaivataan apuun... Laittakaa viestiä jos joku pääsee. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

Jyväskylän Kiri B-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pojat ja vanhemmat, kokoonnutaan ensi keskiviikkona 11.9. klo 18 (paikka varmistuu lähempänä) suunnittelemaan ensi kautta B-pojissa. Olisi hyvä jos mahdollisimman moni pääsee paikalle. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
32

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun myöhässä. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Katri kirjoitti: Starttipesis!! Tässä linkki meidän wa-ryhmään! https://chat.whatsapp.com/D4YWg6Z0i6AEhE2Q1co5YN (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
140

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2019-2020 salibandya naisten 3.divarissa Sisä-Suomen lohkossa ja kesällä pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa.

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
74

Jyväskylän Kiri F-pojat Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Aapo tulossa, mutta noin vartin myöhässä! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
29

Jyväskylän Kiri G-pojat Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moi Lisäsin tapahtumiin pienpeliturnauksen 27.12. Turnaus on Ylöjärvellä. Meno omilla kyydeillä. Meille on alustavan ohjelman mukaan G-pojille 1 joukkuepaikka varattuna (hallivuoro + muualta tulevien joukkuemäärä rajoittaa turnauksen kokoa). Matkaan varmasti järkeävä lähteä 7-8 pojan voimin. Ikäv... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
32

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Salli kirjoitti: Vanhemmat voisivat keskustella whatsapissa siitä kuka tuo mitäkin, jos menemmä nyyttäri-idealla! Keskustelkaa myös yhteiskyydeistä, jotta mahdollisimman moni tyttö pääsisi paikalle :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
17

Pesismuijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
27