Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Jyväskylä

Pesäpall - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 06-07) tavoite on pelata ensi kesänä Itä-Suomen aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2016 vuosim...

Eki kirjoitti: Moi kyselin peliasuista ja ohjeena oli pitää asut itsellään ainakin toistaiseksi. Laitan lisätietoa kun uusien asujen kohtalo selviää. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
26

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Outi kirjoitti: Eilisen vanhempain palaverin asioita: Jojot: Aki Kuorelahti ja Terhi Kivinen Rahuri: Saija Rasi Talkoovastaavat: Outi Lehtonen ja Taru Lampinen Kuukausimaksu on 60€ ja sitä aletaan keräämään joulukuusta lähtien. Sähköpostiosoitteet löytyy kaikille tyttöjen vanhemmille, mutta KÄYKÄÄ LISÄÄMÄSSÄ PUH... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Lenkkaritilaus lähtee Intersportiin 27.3.2015. Muista ilmoittaa jos haluat lenkkarit ! Noora, Jutta, Missu, Veera, Aki, Virpi, Oona, Aissu (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Kirittäret C-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seuravaatteiden maksut voi maksaa joukkueen tilille. Viesti kenttään pelaajan nimi. Tuotteiden hinnat: Pitkähihainen paita 37 €, Breeze seurapaita 60 €, tuulihousut 35 €. Maksettavaa on seuraavasti: Sara Breeze + pitkähihainen 97 € Lotta housut 35 € Reetta housut 35 € Aino Breeze 60 € Riikka hous... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kiri FG2017 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutuksena myös kaikille valmentajille, että tulkaahan huomenna Kiri-junnujen palkitsemistilaisuuteen! Olisi kiva vielä kiitellä teitä kaikkia jotka olette kesän aikana poikiamme ohjanneet ja opettaneet. Vaikka varsinaisesti tyttöjen päättärit ovat eri aikaan, ovat silti kaikki F/G pesisperhee... (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
39

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Takarajalla:) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
34

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei Nyt tarkistakaa syyskuun maksut kuntoon viime kaudelta,Tämä koskee siis viime kauden D-läisiä. Niitä tässä tänä aamuna katselin ja neljältä tuo suoritus näyttäisi vielä uupuvan. Laitan heille hen.koht viestiä asiasta. ystävällisin terveisin Terhi rahastonhoitaja, d-pojat (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Klaus kirjoitti: Onnittelut kelpo sijoituksesta koko hyväntuuliselle joukkueelle :) T. Klasu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Anne kirjoitti: PESIKSEN PÄÄTTÄRIT: Mökille riihivuoreen lähdetään noin klo.15.30. Ohjelmaa on jotain pientä kehitelty, mutta tarkkaa aikataulutusta ei ole. Mukaan saa tulla koska vain! Autoja lähtee Anne+4, Kaisa,+3 ja Viivi+? myöhemmin ja lähtee jo illalla. Yksi auto olisi hieno vielä saada jos Viiville mahtuu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
67

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Iltaa! D-tyttöjen vanhempien palaveri pidetään hippoksella, monitoimitalon yläkerrassa (osoite kuntoportti 3). Valmetin puolelta sisälle ja portaat ylös. Ajankohtahan oli 24.10 klo 18 (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.