Pesäpall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Jyväskylä

Pesäpall - Jyväskylä

Jyväskylän Kiri E-pojat Nimenhuuto.com

Kirin E-junioreiden (synt 06-07) tavoite on pelata Itä-Suomen aluesarjaa sekä osallistua valtakunnalliselle tenavaleirille. Joukkueellamme arvot ja täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata pesäpalloa Jyväskylässä? E-juniorit ovat kaudella 2018 vuosim...

Laura kirjoitti: Hei kaikki Poikien leiri lähenee kovaa vauhtia. Arvioitu lähtöaika on sunnuntaina jo klo 10.00 aamulla, koska ennakkotiedoista poiketen, pojilla on jo sunnuntaina oma peli. Leirikamoja kannattaa myös jo kaivella esille. Mukaan jokaiselle pojalle oma patja, makuupussi/peitto, tyyny ja lakanat. Kok... (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
32

Kirifg2017 Nimenhuuto.com

Jyväskylässä toimiva pesäpallon juniorijoukkue. Harjoittelemme kolmesti viikossa pesäpallon alkeita sekä monipuolisesti kaikkia liikunnan taitoja. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alle 10-vuotiaat tytöt ja pojat, jotka ovat kiinnostuneita pesäpallosta ja joukkueessa urheilusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Salla kirjoitti: Hei, huomenna Yrttärillä c tyttöjen peli klo 18. Onko harkkoja mahdollista aikaistaa tai siirtää toiselle kentälle?? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

KiriKirittäret F-pojat Nimenhuuto.com

Kiri&Kirittäret juniorit ry:n F-pojat on jyväskyläläinen pesäpallojoukkue jonka toimintaan kaikki 2008 ja 2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita. Seuran ja joukkueen arvot ovat: yhteistyö, avoimuus, ilo, urheilullisuus ja yhteisöllisyys. Harjoittelemme kesällä 2018 Yrttisuon liikuntapuistossa perjantaisin klo 18.00-19.15

Laura kirjoitti: Tämän illan harjoitukset on peruttu. Illalle luvassa kovaa vesisadetta ja tuulta. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
7

Kirittäret E-tytöt Nimenhuuto.com

UUDET PELAAJAT OVAT TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEESEEN! Katso lisätiedot www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa! Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukku...

Ilona kirjoitti: Hieman epävarma, riippuen fg-leiristä peurungassa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
23

Kirittäret Nimenhuuto.com

Keskisuomalaista naispesäpalloa pitkäaikaisesti ja tositarkoituksella.

Risto kirjoitti: Kuntopallo ja juoksutesti lisätty (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
28

Jyväskylän Kiri D-pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Klo 12.00 KiPa-90 - KPL Klo 14.00 KPL – Kiri/b Klo 16.00 KiPa -90 – Kiri/b OTTELUPAIKKA Pelit pelataan Rantakentällä, hiekkatekonurmella, Tohmajärventie 10 (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
35

Kirittäret C-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moikka! Löytyykö jonkun kassista Iidan peliliivi? Eilisen pelin jälkeen on kadonnut... (25 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Jyväskylän Kiri C-pojat Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Manse pp harkkapelissä pelilläKare Vilho Ville Arttu Edi Emppu Arttu Ri. Ilu Aatu Kostis Julius Konsta (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
37

Ks-Ks pesäpalloilijat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Huomioikaa, että harkat peruttu. Katsotaan taas ens keskiviikkona löytyykö pelaajia. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
42

Kiri 80 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Harmi, en ehdi huomen iltana tulla, mutta jatkossa kyllä tulossa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo ja Palloilu
Jyväskylä
Miehet
38

Kirittäret FG-tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huomenta, ollaan osallistumassa iidan kanssa 4.12 seurapäivään. Olemme jäämässä myös syömään ja uimaan. Whats ip ei nyt toimi,joten tieto tätä kautta. Terhi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Tytöt
10

Kirittäret B-Tytöt Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Tuun myöhässä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Team Ohilyönti Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, olisin kiinnostunut pesäpalloa pelaileen/harjoitteleen. Junnuvuosilta löytyy jonkinverran kokemusta. Onkos porukka kuinka aktiivinen? Kalenterissa ei näy ainakaan harjoituksia tai mitään. Mitenkäs pääsis touhuun mukaan :)? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

Valonharrastepesis Nimenhuuto.com

Naisten harrastepesis on kuntoliikuntaa iloisessa ja rennossa seurassa toukokuusta syyskuulle (21.5.-12.9.2018). Aikaisempaa kokemusta pesäpallon harjoittelusta tai pelaamisesta ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin torstaisin(31.5 alkaen torstai vuoro) Yrttisuon kentällä klo 20.30-21.30 Harjoituskerrat sisältävät: - ohjatusti pesäpallon perusteita ja harjoittelua - rentoa pelaamista sekä toimintaa mukavien pelikavereiden kanssa - pesisvälineet löytyvät kentältä järjestäjän puolesta, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös omat - pesisvälineesi Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi Annelle tai Anulle: anne.alaluoma@gmail.com tai puh. 045-2096185 tai Anu Kukonlehto puh. 044 0401487

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Naiset
101

Valonaiset Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valon naiset pelaavat talvikaudella 2016-2017 salibandya naisten 4.divarissa Keski-Suomen lohkossa ja kesällä 2017 pesäpalloa maakuntasarjaa Itälohkossa. Kesän 2017 joukkueen kasaaminen on käynnissä ja uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Heidi kirjoitti: Tässä linkkiä säbäkauden päättäriäänestykseen: link.webropolsurveys.com/S/9B4AC20A2AFBE852 :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibandy
Jyväskylä
Naiset
79

Lyömättömät Nimenhuuto.com

Lyömättömät -pesisjoukkueen ilmoittautumisjärjestelmä treeneihin ja peleihin.

Suvi kirjoitti: Hei kaikille. Ilmoitin tänään, että olemme mukana puulaakissa, Nyt odotellaan tietoa ensi viikon peleistä. Porukan toiveesta siirretään tiedot ja ilmoittautumiset peleineen facebookiin. Jos haluatte mukaan tiedotuksen piiriin, niin pyytäkää mut "kaveriksi" niin lisään teidät ryhmään. Jos joku ei ... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Kirittäret D-tytöt Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: HUOM HUOM! Tämä turnaus ei ollut näkynyt Nimenhuudossa samaan aikaan kuin muut. Laittakaa in tai out, jotta osataan arvioida tilanne hyvissä ajoin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpall
Jyväskylä
Tytöt
23