Pesäpall Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Muhos

Pesäpall - Muhos

MuPS-Bt-2018 Nimenhuuto.com

Muhoksen Pallosalamien B-tytöt

Marja kirjoitti: Tulevana su seuran päättärit. Laitoin vanhemmille viestiä siihen liittyen. Kysykää mikä meininki! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
22

MuPS C-tytöt Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Veera tarvitsee kyydit huomiselle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
20

MuPS D-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Tiedoksi kaikille! 15.3.-5.4 välisenä aikana tiistain harjoitukset on peruttu. Syynä on ylioppilaskirjoitukset ja niihin liittyvät järjestelyt! Peruutukset ovat voimassa jo huomenna!! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
12

MuPS 16-17 Nimenhuuto.com

Jape kirjoitti: Tämän viikonlopun oon Parikkalassa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Ei asetettu
24

MuPS F-juniorit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Aluesarjapelit on alustavasti julkistettu. Muutoksia saattaa vielä tietenkin tulla. Pattijoen kanssa oli äärimmäisen vaikeaa saada pelejä sovitettua yhteen. 16.5 PattU Fp07u- MuPS 18.5 MuPS-KeKi valk u 25.5 MuPS-IiU klo 12 30.5 Lippo valk-MuPS 1.6 MuPS-SiKi 12.6 MuPS-KeKi sin 20.6 TyTe-MuPS ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Sekajoukkue
23

MuPS E-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Me on Valtterin kanssa keskusteltu useaan otteeseen pesisharastuksen jatkamisesta ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, että Valtteri ei tässä vaiheessa jatka pelaamista. Harkoissa on pääsääntöisesti ollut mukavaa, mutta "paloa" kilpailulliseen pelaamiseen ei ole. Kiitos tässä vaiheessa kaik... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.