Pesäpall Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Muhos

Pesäpall - Muhos

MuPS-Bt-2018 Nimenhuuto.com

Muhoksen Pallosalamien B-tytöt

Jukka kirjoitti: Töitä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
26

MuPS C-tytöt Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Fysiikkaharjoitus! 17.10 alkavat fysiikkaharjoitukset ja niistä muutama tärppi. Kahvakuulaa ei vielä tarvita, ilmoitan sitten kun se on ajankohtaista. Kuulan koko tulee olla 12-16kg. Uusilla tytöillä riittää 10kg kuula. Jos joku vanhempi kauhistelee kuulan painoa niin saanen muistuttaa, että pelk... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
19

MuPS D-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Tiedoksi kaikille! 15.3.-5.4 välisenä aikana tiistain harjoitukset on peruttu. Syynä on ylioppilaskirjoitukset ja niihin liittyvät järjestelyt! Peruutukset ovat voimassa jo huomenna!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
11

MuPS 16-17 Nimenhuuto.com

Jape kirjoitti: Tämän viikonlopun oon Parikkalassa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Muhos
Ei asetettu
24

MuPS F-juniorit Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Luukas pois reeneistä jonkin aikaa, kantapää vaatii lepoa seuraamme kuitenkin toipumista että pääsisi pelit kuitenkin pelaamaan. (Kova paikka oli kuulla lääkärissä että ei treenejä vähään aikaan.) Oman tuntemuksen mukaan saa kuitenkin mennä jos ei vaivaa. ): (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Muhos
Sekajoukkue
15

MuPS E-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Me on Valtterin kanssa keskusteltu useaan otteeseen pesisharastuksen jatkamisesta ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, että Valtteri ei tässä vaiheessa jatka pelaamista. Harkoissa on pääsääntöisesti ollut mukavaa, mutta "paloa" kilpailulliseen pelaamiseen ei ole. Kiitos tässä vaiheessa kaik... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
15