Pesäpall Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Muhos

Pesäpall - Muhos

MuPS-Bt-2018 Nimenhuuto.com

Muhoksen Pallosalamien B-tytöt

Veera kirjoitti: Onko huomiseen harjoitukseen tulossa osallistujia? Tiedän varata aikaa siihen jos tulijoita on. Jussi (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
26

MuPS C-tytöt Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Hei! Oisko ctyttöjen vanhemmat kiinnostuneita talkoilemaan vappuna? Tapahtumasta on tulossa edwllisiä vuosia isompi ja se tapahtuma painottuu tähtiareenan alueelle. Mulla olisi mahdollista saada meille mahdollisesti sisältä tilat käyttöön ja voitaisiin siis myydä muuta kuin makkaraa😊 saisin ehkä ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
21

MuPS D-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Tiedoksi kaikille! 15.3.-5.4 välisenä aikana tiistain harjoitukset on peruttu. Syynä on ylioppilaskirjoitukset ja niihin liittyvät järjestelyt! Peruutukset ovat voimassa jo huomenna!! (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
11

MuPS 16-17 Nimenhuuto.com

Jape kirjoitti: Tämän viikonlopun oon Parikkalassa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Muhos
Ei asetettu
24

MuPS F-juniorit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Aluesarjapelit on alustavasti julkistettu. Muutoksia saattaa vielä tietenkin tulla. Pattijoen kanssa oli äärimmäisen vaikeaa saada pelejä sovitettua yhteen. 16.5 PattU Fp07u- MuPS 18.5 MuPS-KeKi valk u 25.5 MuPS-IiU klo 12 30.5 Lippo valk-MuPS 1.6 MuPS-SiKi 12.6 MuPS-KeKi sin 20.6 TyTe-MuPS ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Muhos
Sekajoukkue
22

MuPS E-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Me on Valtterin kanssa keskusteltu useaan otteeseen pesisharastuksen jatkamisesta ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, että Valtteri ei tässä vaiheessa jatka pelaamista. Harkoissa on pääsääntöisesti ollut mukavaa, mutta "paloa" kilpailulliseen pelaamiseen ei ole. Kiitos tässä vaiheessa kaik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
16