Pesäpall Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Muhos

Pesäpall - Muhos

MuPS-Ct Nimenhuuto.com

Muhoksen Pallosalamien C-tytöt sekä NSS.

Marja kirjoitti: Olisiko huomiseen miesten peliin meiltä innokkaita pallotyttöjä? (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Muhos
Naiset
24

MuPS D-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Tiedoksi kaikille! 15.3.-5.4 välisenä aikana tiistain harjoitukset on peruttu. Syynä on ylioppilaskirjoitukset ja niihin liittyvät järjestelyt! Peruutukset ovat voimassa jo huomenna!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
13

MuPS D-tytöt Nimenhuuto.com

Ritva kirjoitti: Moikka! Lähdetään huomenna Keki-pelin jälkeen Heselle! Vimppa kerta tällä kokoonpanolla. (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
21

MuPS 16-17 Nimenhuuto.com

Jape kirjoitti: Tämän viikonlopun oon Parikkalassa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Ei asetettu
24

MuPS E-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Me on Valtterin kanssa keskusteltu useaan otteeseen pesisharastuksen jatkamisesta ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, että Valtteri ei tässä vaiheessa jatka pelaamista. Harkoissa on pääsääntöisesti ollut mukavaa, mutta "paloa" kilpailulliseen pelaamiseen ei ole. Kiitos tässä vaiheessa kaik... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
17

MuPS G-juniorit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Aluesarjapelit on alustavasti julkistettu. Muutoksia saattaa vielä tietenkin tulla. Pattijoen kanssa oli äärimmäisen vaikeaa saada pelejä sovitettua yhteen. 16.5 PattU Fp07u- MuPS 18.5 MuPS-KeKi valk u 25.5 MuPS-IiU klo 12 30.5 Lippo valk-MuPS 1.6 MuPS-SiKi 12.6 MuPS-KeKi sin 20.6 TyTe-MuPS ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Muhos
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.