Pesäpall Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, futsal, koripallo ja tennis.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Lahti

Pesäpall - Lahti

LMV D-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen D-pojissa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pesäpallon harrastajia. Joukkueen tapahtumista löydät lisätietoja Lahden Mailaveikkojen nettisivuilta, www.lahdenmailaveikot.fi

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
41

LMV F-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen F-pojat etsii lisää v. 2008-2009 syntyneitä pelaajia joukkueeseen. Tervetuloa harrastamaan pesäpalloa! Yhteystiedot: mikko.rajaniemi@gmail.com

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
18

Lahden Piilevä Voima Nimenhuuto.com

Harrastepesiksen ja saunailtojen erikoisseura.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Santalan Harri Kangasalta pyysi mua kysymään, että olisko tällä joukkueella kiinnostusta lähteä Pöllöturnaukseen Nurmijärvelle 30.8? Ilmeisesti tarttisivat lisää joukkueita, nyt vissiin vasta 2 porukkaa varmoja. / Jenni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
15

LMV Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen miesten joukkueet. Suomi- ja Maakuntasarja.

Jaakko kirjoitti: KPL - LMV https://youtu.be/7EDjXlg85v0 https://youtu.be/vz45P08F6ls (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Miehet
24

LMV-EP Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen E-pojat.

Virpi kirjoitti: Täältä löytyy hyvät ohjeet kirjurointiin! Kannattaa lueskella kauden pelejä odotellessa :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
39

LMV C ja B-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
78

LMV G-junnut Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hellurei! Pesistaukoa vielä vietellään, mutta kohtapuolin alkaa uusi kausi. Harjoitusajat jatkossa ovat seuraavat: Syyskauden harjoitukset, 1.11.2017 alkaen Torstaisin klo 18-19, Kannaksen koulu, alasali Lauantaisin klo 12-13.30, Kariston koulun sali Edelleen joukkue kaipailee sekä joukkueenjohta... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
20

LMV NaisPesis Nimenhuuto.com

Anneli kirjoitti: Enni hiihtoleirillä. (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Naiset
68

LMV D-Tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Heippa! Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa Mailaveikkojen jäsenille SPR:n ensiapukoulutusta 4.4. ja 5.4.2017 klo 17-19.30 (päivät ovat siis vaihtoehtoisia). Ensiaputaidot ovat hyödyllisiä varsinkin tulevaa pelikautta ja alueleiriä ajatellen! Koulutukseen sisältyy etukäteen suoritettava verk... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
16

Kasiksen Mailaheikot Nimenhuuto.com

Koko perheen rentoa ja kivaa yhdessäoloa pesiksen merkeissä Kasakkamäen koulun kentällä joka kesäsunnuntai klo 13.00!

Hanneli kirjoitti: Hei kaikki palloilijat! Rantalenttistä klo 13 messilässä sisälentiksen sijaan. Jos teistä joku on innokas pelaamaan pesäpalloa, niin ilmoitelkaa tänne viestillä tai textarilla, niin tiedän, onko porukkaa tulossa pelaamaan :). Jos porukkaa on tulossa, niin saavun paikalle pesiskamojen kanssa. Maht... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
22

LMV E-Tytöt Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Kakkupiparikarkkinäkkileipämyynnistä iltaa! Pahoittelut jo etukäteen pitkähköstä viestistä. Kakkutukun myyntiin siis päädyttiin viime viikon palaverissa ja suurin osa vanhemmista saikin siellä jo myyntilistansa (niitä saa lisääkin). Parilta käsittääkseni vielä listat puuttuu kokonaan (nimistä en ... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
16

LMV C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.