Pesäpall Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Lahti

Pesäpall - Lahti

LMV D-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen D-pojissa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pesäpallon harrastajia. Joukkueen tapahtumista löydät lisätietoja Lahden Mailaveikkojen nettisivuilta, www.lahdenmailaveikot.fi

Eelis kirjoitti: 15.2.2018 Kausimaksut lähetetty - Kausimaksu 2017-2018/1 Hei, kausimaksu 2017-2018/1 -lasku on lähetetty jokaiselle ilmoitettuun s-postiin, käykää tarkistamassa ja muistakaa käyttää maksussa sen viitettä, kiitos. Terveisin Lasse D-pojat rahastonhoitaja (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
31

LMV F-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen F-pojat etsii lisää v. 2008-2009 syntyneitä pelaajia joukkueeseen. Tervetuloa harrastamaan pesäpalloa! Yhteystiedot: mikko.rajaniemi@gmail.com

Mikko kirjoitti: NIMILAPUT Kuitatkaa tämän viestin alle lapsenne sukunimellä, jos tarvitsette pelipaidan selkämykseen tarranimilapun. Hinta on noin 10€, tarkkaa hintaa en ole vielä saanut. Laitan tilauksen menemään maanantaina, joten tämä viikko aikaa reagoida. Tulee yleensä melko pitkällä toimitusajalla. Ja muis... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
24

LMV-EP Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen E-pojat.

Virpi kirjoitti: Täältä löytyy hyvät ohjeet kirjurointiin! Kannattaa lueskella kauden pelejä odotellessa :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
43

LMV Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen miesten joukkueet. Suomi- ja Maakuntasarja.

Kaartokall kirjoitti: Moi! Pääsiskö joku lyömään maanantaina suurhallille klo 16-17 maissa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Miehet
40

Lahden Piilevä Voima Nimenhuuto.com

Harrastepesiksen ja saunailtojen erikoisseura.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Santalan Harri Kangasalta pyysi mua kysymään, että olisko tällä joukkueella kiinnostusta lähteä Pöllöturnaukseen Nurmijärvelle 30.8? Ilmeisesti tarttisivat lisää joukkueita, nyt vissiin vasta 2 porukkaa varmoja. / Jenni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
15

LMV C-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
39

LMV NaisPesis Nimenhuuto.com

Anneli kirjoitti: Enni hiihtoleirillä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Pesäpallo
Lahti
Naiset
64

LMV DT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
22

LMV G-junnut Nimenhuuto.com

Martta kirjoitti: KAUSIMAKSUT G- junioreiden kausimaksu on 50€, alla tilinumero johon maksetaan. Muistakaa laittaa oman lapsen viitenumero maksun viitekenttään. Viitenumerot löytyy "sekalaiset"- kansiosta täältä sivuilta. Kiitos :) Tilille: Lahden mailaveikot Ry/ G-nuoret FI34 4212 0010 1476 64 (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
26

Kasiksen Mailaheikot Nimenhuuto.com

Koko perheen rentoa ja kivaa yhdessäoloa pesiksen merkeissä Kasakkamäen koulun kentällä joka kesäsunnuntai klo 13.00!

Hanneli kirjoitti: Hei kaikki palloilijat! Rantalenttistä klo 13 messilässä sisälentiksen sijaan. Jos teistä joku on innokas pelaamaan pesäpalloa, niin ilmoitelkaa tänne viestillä tai textarilla, niin tiedän, onko porukkaa tulossa pelaamaan :). Jos porukkaa on tulossa, niin saavun paikalle pesiskamojen kanssa. Maht... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
22

LMV E-Tytöt Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Hei, Tänään on viimeinen päivä tehdä nimilappu tilausta!!!! Eli nimilapun tarvitsee jokainen pelaaja omaan pelipaitaansa ja se kiinnittyy tarranauhalla siihen. Nyt kiireellä Et Whatsapp ryhmään tilaus mikäli ei ole vielä nimilappua!!!! Tomppa "Ollaan tekemässä nimilapputilausta F-pojille. Tomppa ... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
18

LMV C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
28