Pesäpall Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Espoo

Pesäpall - Espoo

Espoon Helmet Nimenhuuto.com

Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa. Ei tarvitse osata ja edellisestä pesistelystä saa olla aikaa vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Tervetuloa joukkoomme reippaan ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä! ps. Et tarvitse omia varusteita, sillä meiltä saat lainaksi. Kokeilukerta ilmainen! Pyrimme aloittamaan kauden ti 24.4., "vanhojen" Helmien treeneilla klo 18 Saarnilaakson koulun kentällä. Uudet eli keväällä 2018 liittyneet ovat tervetulleita torstaisin alk. 26.4, sama aika ja paikka. Jos kenttä on vielä märkä, niin siirretään aloitusta viikolla. Olemme myös FB:ssa, etsi ryhmä Espoon Helmet ja pyydä jäsenyyttä. WA-ryhmä on perustettu nopeaa viestintää varten esim. sääoloista.

Joukkue etsii pelaajia: Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa Saarnilaak...

Riina kirjoitti: Ollaankin reissun päällä tuleva viikko, en pääse tiistaina. Laittaisiko joku mut out, kiitti! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
100

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA! Tällä 22. kaudella (17.4. - 27.9.2018) harkat tiistaisin ja torstaisin Myllypurossa klo 17-19. Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina ... Kauden 2018 maksu on 24 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä (maksullinen) sekä Olavinlinnapolulla. Itiksen ja Myllyn metroasemille noin kilsan matka. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen.

Aki kirjoitti: TO 31.05.2018 klo 12:10 - tämän päivän treenit peruttu = taas paljon PesisHki-väkeä kuntopesiksen miesten ja sekasarjojen matseissa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
136

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2017 sijoitukset: #1 : 2004-2007, 2011-2012, 2014, 2016 (8 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017 (3 kpl) #3 : 2008-2010 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putra (at) suomi24 . fi https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
40

Espoon Pesis NSS ja NMKS Nimenhuuto.com

Espoon Pesis 2018 NMKS ja NSS

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Pesiksen hyvällä tsempillä harjoittelevat edustus- ja haasteryhmät. Ot...

Inka kirjoitti: Tartten kyydin (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Espoo
Tytöt
54

Espoon Pesis FG-pojat 2018 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nuorimpien poikien joukkue. Mukaan pääsee kaikki 2007 ja myöhemmin syntyneet pojat. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kivaan pesisjengiin!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue ottaa ympäri vuoden uusia, 2006-10 -syntyneitä poikia mukaan! Ota roh...

Apollon kirjoitti: Hei, pitäisi hankkia varusteet 9 v. pojalle, myykö kukaan käytettyjä? ja mistä kaupasta varusteita on hyvä hankkia? T. Eevi (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
28

Espoon Pesis FE-tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 2006 ja myöhemmin syntyneiden joukkue - tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: F-tyttöjen joukkueeseen mahtuu uusia innokkaitta tyttöjä! Tule mukaan missä v...

Inka-jojo kirjoitti: **Alla ensi vuoden Tenavaleirin ensimmäinen infokirje** Hei espoonpesisläinen! Espoossa järjestetään valtakunnallinen Tenavaleiri reilun vuoden päästä, alustavasti ma 1.7. - la 6.7.2019. Tämä on ensimmäinen sisäinen tiedote leirin järjestämisestä. Luethan viestin huolella ja jaat tietoa eteenpäin... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
29

Espoon Pesis C-pojat Sininen Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 1999 syntyneiden poikien mukava joukkue, jolla on pilke silmäkulmassa ja tavoitteet vähintään horisontissa. Vanhemmat ovat vahvasti tukena ja kaikilla on hauskaa! Lisätietoa www.espoonpesis.fi!

Lauri kirjoitti: No mä varmaan voin tästä virallisen infon antaa. Vähän itseänikin tämä avaus ihmetyttää, sillä koko ajan on sekä tuolla try-outissa sekä eilisessä tiedotteessa painotettu, että sekä haastaja-, että kilpaporukalle tarjotaan laadukasta toimintaa. Ryhmät tulevat harjoittelemaan yhdessä ja erikseen j... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
20

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Ismo kirjoitti: hieno peli, katsotaan mihin riittää (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
18

E- D- ja C2- Pojat EspoonPesis Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen E- D- ja C2- Poikien harkkarinki.

Joukkue etsii pelaajia

Valto kirjoitti: Toimitsijat: Taulu - Hokynar Kirjuri - Laine 3t - Haralson 2t - Smith Tt - Tamminen (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Espoonlahdentie 2, 02320 Espoo
Pojat
58

Espoon Pesis Miehet Nimenhuuto.com

https://www.espoonpesis.fi/joukkueet/miehet/

Harri kirjoitti: Ilari olis tässäkin pelissä sit jokerina. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Miehet
25

Espoon Helmet Kuntopesis Nimenhuuto.com

Stadin Kuntopesissarjassa pelaava iloisten veijareiden kuntsarijengi. Leikkimielellä tai ei-niin-leikkimielellä.

Satu kirjoitti: Alkaako lämpät vai peli klo 18? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
15

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016. Mestaruus tuli heti toisena vuonna, 2017.

Joni kirjoitti: Hei, Alla vielä uusille pelaajille ja muillekin infoa Helsingin kaupungin järjestämistä yleisistä treenivuoroista Myllypuron hiekkanurmella ti ja to klo 17-19. ViKiläisiähän tuolla käy paljon, ja treenaamaan pääsee nimellistä 20€ kausikorvausta vastaan. Satunnaisilta kävijöiltä ei ole ilmeisesti ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
24

Latokasken Tiikerit Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: Kausimaksut lähetetty jokin aika sitten ja osa jo maksunsa hoitaneetkin, kiitos heille. KAIKKI tarkistavat s-postinsa ja hoitavat maksut kuntoon. Posti on tullut osoitteesta sirpa.h karvonen@gmail.com ja viestinä on maksutiedot. Sirpa (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo ja Kuntopesis
Espoo
Sekajoukkue
48

OtaKoppi Nimenhuuto.com

Auri kirjoitti: Joudun lähtemään klo 20 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo, Otaniemi
Sekajoukkue
89

Espoon Pesis CP1 2018 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: C-Nimenhuuto avataan myöhemmin huhtikuussa. Testaan Nimenhuutoa ja luotuihin tapahtumiin ei ole tarkoitus ilmoittautua Nimenhuudon kautta. CP1 2018 Nimenhuuto on luotu 2017 kesän D-poikien Nimenhuudon pohjalta jotta kaikkien ei tarvitse luoda uusia tunnuksia ja salasanoja. Tämän vuoksi osa pelaaj... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
26

Espoon Pesis NSS Nimenhuuto.com

Tämän on Espoon Pesis Naisten Suomensarjan joukkueen sivu nimenhuudossa. Joukkueen virallinen kotisivu on http://www.espoonpesis.fi/joukkueet/naisten_maakuntasarja/

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tevrehdys kaikille ja mukavaa alkanutta vuotta 2o14! Joudun sanomaan joukkueelle heipat :( Mulla on tilanne muuttunut nyt tänä vuonna niin että mulla ei ole autoa enää käytössä. Välimatkat treenipaikalle oli jo viime vuonna aika pitkiä (ajallisesti) mutta mukavat tyypit ja kanssa harrastajat teit... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
24

ESPOON PESIS DP PELI 2017 Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
25

Espoon Pesis E-pojat 2018 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Milloin harkkapaidat tulevat? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
16

Espoon Pesis DCT Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Hei tytöt, pyyntö tulee viime hetkellä, mutta B -,tytöt tarvitsevat kipeästi 3 pelaajaa teidän riveistänne huomiseen Roihu peliin. On tärkeää saada pelattua kausi loppuun , jotta ei tarvitse luovuttaa sarjaa. Tämä aiheuttaisi sen ettemme voisi osallistua B sarjaan ensi kaudella. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
47

Omnia pesis Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Espoon Helmet: koko kaiken voitto! Kiitos ja kumarrus Omnian vahvistuksille matkan varrella! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Ei asetettu
37