Pesäpall Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Espoon Helmet Nimenhuuto.com

Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa. Ei tarvitse osata ja edellisestä pesistelystä saa olla aikaa vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Tervetuloa joukkoomme reippaan ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä! ps. Et tarvitse omia varusteita, sillä meiltä saat lainaksi. Kokeilukerta ilmainen! Pyrimme aloittamaan kauden ti 24.4., "vanhojen" Helmien treeneilla klo 18 Saarnilaakson koulun kentällä. Uudet eli keväällä 2018 liittyneet ovat tervetulleita torstaisin alk. 26.4, sama aika ja paikka. Jos kenttä on vielä märkä, niin siirretään aloitusta viikolla. Olemme myös FB:ssa, etsi ryhmä Espoon Helmet ja pyydä jäsenyyttä. WA-ryhmä on perustettu nopeaa viestintää varten esim. sääoloista.

Joukkue etsii pelaajia: Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa Saarnilaak...

Noora kirjoitti: Tulisin mielelläni treeneihin tähän tiistaille, en pääse tämän viikon torstaina. (18 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
65

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA! Tällä 23. kaudella (16.4. - 26.9.2019) harkat tiistaisin ja torstaisin Myllypurossa klo 17-19. Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina ... Kauden 2019 maksu on 29 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä (maksullinen) sekä Olavinlinnapolulla. Itiksen ja Myllyn metroasemille noin kilsan matka. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen.

Aki kirjoitti: TI 09.07.2019 klo 12:03 - tämän päivän treenit peruttu (liian vähän ilmoittautuneita). (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
146

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2018 sijoitukset: #1 : 2004-2007, 2011-2012, 2014, 2016, 2018 (9 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017 (3 kpl) #3 : 2008-2010 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putra (at) suomi24 . fi https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
44

Espoon Pesis FE-tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 2006 ja myöhemmin syntyneiden joukkue - tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: D-tyttöjen joukkueeseen mahtuu uusia innokkaitta tyttöjä! Tule mukaan missä v...

Tarmo kirjoitti: Tervehdys. Tahkon ladyjoukkueelta tuli oheinen viesti/kutsu Espoon Pesiksen junioreille vanhemman kera katsomaan ilmaiseksi hedän Superin peliään 7.8.19: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hyvät Espoon Pesiksen ju... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
30

Espoon Pesis NSS ja NMKS Nimenhuuto.com

Espoon Pesis 2019: NSS, NMKS ja aikuisten sekä B-tyttöjen harjoittelu

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Pesiksen hyvällä tsempillä harjoittelevat edustus- ja haasteryhmät. Ot...

Auri kirjoitti: jos tarvitaan (26 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
63

Espoon Pesis FG-pojat 2019 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nuorimpien poikien joukkue. Mukaan pääsee kaikki 2007 ja myöhemmin syntyneet pojat. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kivaan pesisjengiin!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue ottaa ympäri vuoden uusia, 2006-10 -syntyneitä poikia mukaan! Ota roh...

Atte kirjoitti: Maukka pitää treenit su 14.7. ja to 18.7. Kenttävuorot ovat kuitenkin koko ajan voimassa, joten porukalla vain lyömään F-poikien vuoroille, jos (ja kun) intoa riittää! (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
27

Espoon Pesis C-pojat Sininen Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 1999 syntyneiden poikien mukava joukkue, jolla on pilke silmäkulmassa ja tavoitteet vähintään horisontissa. Vanhemmat ovat vahvasti tukena ja kaikilla on hauskaa! Lisätietoa www.espoonpesis.fi!

Lauri kirjoitti: No mä varmaan voin tästä virallisen infon antaa. Vähän itseänikin tämä avaus ihmetyttää, sillä koko ajan on sekä tuolla try-outissa sekä eilisessä tiedotteessa painotettu, että sekä haastaja-, että kilpaporukalle tarjotaan laadukasta toimintaa. Ryhmät tulevat harjoittelemaan yhdessä ja erikseen j... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
20

Espoon Helmet Kuntopesis Nimenhuuto.com

Stadin Kuntopesissarjassa pelaava iloisten veijareiden kuntsarijengi. Leikkimielellä tai ei-niin-leikkimielellä.

Helena kirjoitti: Mikäli pelaajia riittävästi, voisin hyvin jäädä pois. 5 päivän vaellus takana. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
16

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Heidi kirjoitti: Tuli postia: -------------------- Terve! Kuntopesikseen ilmoittautui täksi kesäksi yhteensä 32 joukkuetta, joista miesten sarjaan 9 ja sekasarjaan 23 joukkuetta. Sarjaohjelmien teko on nyt alkanut ja tiedotan asiasta lisää mahdollisimman pian kunhan saamme ohjelmat valmiiksi. Bonuksena tällä kesä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
23

Espoon Pesis Miehet Nimenhuuto.com

https://www.espoonpesis.fi/joukkueet/miehet/

Jussi kirjoitti: Äänestä Kauden hahmoa tämän linkin kautta! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGwtzl8zsMfCCK3h0j1l2yDrmXcrKHuuJclxOqP17_WqDF7g/viewform (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Miehet
17

Espoon Pesis NYP Nimenhuuto.com

Espoon Pesis NYP 2018-19

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
20

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016. Mestaruus tuli heti toisena vuonna, 2017.

Joni kirjoitti: Hei, Alla vielä uusille pelaajille ja muillekin infoa Helsingin kaupungin järjestämistä yleisistä treenivuoroista Myllypuron hiekkanurmella ti ja to klo 17-19. ViKiläisiähän tuolla käy paljon, ja treenaamaan pääsee nimellistä 20€ kausikorvausta vastaan. Satunnaisilta kävijöiltä ei ole ilmeisesti ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
23

Espoon Pesis MMKS-CP1 2019 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moikka, Tämänpäiväisen tenniksen tiimoilta selässä ilmeisesti venähdys ja lääkärin mukaan edessä huilia kiertoliikkeen osalta. Päivittelen tilannetta, kun selkä alkaa antamaan tervehtymisen merkkejä. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
35

OtaKoppi Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Nilkan lepuutusta (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo, Otaniemi
Sekajoukkue
79

Latokasken Tiikerit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jos vielä ehtii, niin pelipaidan tarvisin. L (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Kuntopesis
Espoo
Sekajoukkue
31

Tuomarilan pesiskerho Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan naisten höntsäpesikseen! Pelataan torstaisin rennosti pesäpalloa Tuomarilan kentällä. Pelaaminen on maksutonta ja meiltä löytyy räpylöitä sekä palloja ja mailoja. Meidät löytää Facebookista ja Nimenhuudosta nimellä Tuomarilan pesiskerho. :)

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan naisten höntsäpesikseen! Pelataan torstaisin rennosti pesäp...

Anni-Mari kirjoitti: Hei, säätutka näyttää sadetta klo 18.15 asti, sitten rintama on ohi. Onko tarpeeksi väkeä? Aloitettaisiinko vasta klo 18.15? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
155

Espoon Pesis E-pojat 2019 Nimenhuuto.com

Elmeri kirjoitti: Moikka, yritän nyt tänään työpäivän jälkeen saada aikaiseksi laskea tenavaleirin laskun toisen osan. Kunhan saan selvitettyä kaikki osallistujat ja valmentajat ja huoltajat. T:Niko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
38

ESPOON PESIS DP PELI 2017 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
24

Espoon Pesis DCT Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Hei tytöt, pyyntö tulee viime hetkellä, mutta B -,tytöt tarvitsevat kipeästi 3 pelaajaa teidän riveistänne huomiseen Roihu peliin. On tärkeää saada pelattua kausi loppuun , jotta ei tarvitse luovuttaa sarjaa. Tämä aiheuttaisi sen ettemme voisi osallistua B sarjaan ensi kaudella. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
46