Pesäpall Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Imatra

Pesäpall - Imatra

IPV D -pojat Nimenhuuto.com

IPV:n D-poikien omat joukkuesivut ovat auenneet! Meillä on hyvä porukka kasassa ja vedetään yhtä köyttä, joten kootaan koko porukka yhteen myös tänne!

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä D pojissa hyvä ja yh...

Jouni kirjoitti: Kouluvuorot päätyvät 2.12.2017 ja jatkuvat sitten ensivuonna, joten olemme ottaneet Avialta harjoitusvuoroja loppuvuodeksi Maanantaina harjoituksiin pesisvehkeet matkaan...tiistaina taas keskitymme nopeuteen, fysiikkaan yms..! T: Jouni (16 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
54

IPV E-pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Hei, Itä-lännessä 30.6.-2.7. meillä on G-poikien kanssa yksi kioski vastuullamme koko viikonlopun ajan. Paikalla tulee olla 4-5 vanhempaa per joukkue koko ajan. Tässä linkki, mistä voi varata itselleen talkoovuoroja. Osa on jo asian hoitanutkin, mutta vielä tarvitaan muutama talkoolainen lauantai... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
17

C-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Mikäli tiedät jo jos et voi olla kokonpanossa, niin laitathan ilmoittautumisen OUT. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Ei asetettu
34

IPV C ja D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Tulevalla kahdella viikolla on päällekkäisten lomien takia harvakseltaan harjoituksia Ukonniemessä. Tämän takia kysyin Jysseltä, että voisitte käydä Ysien harjoituksissa. Laitan aikataulun tuohon kalenteriin, katsokaa siis tarkasti missä harkat ovat! Yhteiskyydit lienee sovittavissa ha... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.