Pesäpall Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, jääpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Imatra

Pesäpall - Imatra

IPV D -pojat Nimenhuuto.com

IPV:n D-poikien omat joukkuesivut ovat auenneet! Meillä on hyvä porukka kasassa ja vedetään yhtä köyttä, joten kootaan koko porukka yhteen myös tänne!

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä D pojissa hyvä ja yh...

Salla kirjoitti: Jääpallokausi nyt tavoiteltu ja oli tarkoitus, että ensi viikosta Valtteri aloittaisi taas täysillä keskittymään pesikseen, mutta pojalle nousi taas korkea kuume, joten palailee kun tervehtyy.. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
55

IPV E-pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Hei, 14. tai 15.4. saattaisi olla mahdollista pelata 1-2 harjoitusottelua Avialla. Kenelle viikonloppu kävisi? Vastatkaa tähän viestiketjuun mahdollisimman pian käykö molemmat päivät, toinen päivistä (la tai su) tai ei kumpikaan päivä. t Marjo (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
16

C-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Mikäli tiedät jo jos et voi olla kokonpanossa, niin laitathan ilmoittautumisen OUT. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Ei asetettu
41

IPV C ja D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Tulevalla kahdella viikolla on päällekkäisten lomien takia harvakseltaan harjoituksia Ukonniemessä. Tämän takia kysyin Jysseltä, että voisitte käydä Ysien harjoituksissa. Laitan aikataulun tuohon kalenteriin, katsokaa siis tarkasti missä harkat ovat! Yhteiskyydit lienee sovittavissa ha... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
20

IPV F-pojat Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Intersportissa oli vielä kypäriä hakematta. Jos olet tilannut, niin käythän lunastamassa 😊 (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
25