Pesäpall Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Imatra

Pesäpall - Imatra

IPV DE -pojat Nimenhuuto.com

IPV:n D ja E -poikien omat joukkuesivut ovat auenneet! Meillä on hyvä porukka kasassa ja vedetään yhtä köyttä, joten kootaan koko porukka yhteen myös tänne!

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä E että D pojissa hyv...

Roope kirjoitti: Hei! E-poikien runkosarjan päätöksestä ei ole vielä montakaan tuntia, mutta onko jo ollut jotain tietoa tai ennakkotietoa siitä, missä ja milloin lopputurnaus pelataan? Kalenteristani löytyi tieto, että alustavasti oli suunniteltu turnausta ensi viikon lopulle, sunnuntai ensisijainen päivä ja lau... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
36

IPV F-pojat Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Hei vaan. Marjo laittoikin aiemmin viestiä leirille kulkemisesta. Vuokra-autolla on siis tarkoitus lähteä ja siihen ei joukkueen varat tällä hetkellä aivan riitä, rahaa täytyy kerätä hieman vielä matkaa varten. Laskujen mukaan 25 euroa per perhe riittää. Maksut joukkueen tilille FI19 5094 0020 16... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
18

C-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Mikäli tiedät jo jos et voi olla kokonpanossa, niin laitathan ilmoittautumisen OUT. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Ei asetettu
45

IPV C ja D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Tulevalla kahdella viikolla on päällekkäisten lomien takia harvakseltaan harjoituksia Ukonniemessä. Tämän takia kysyin Jysseltä, että voisitte käydä Ysien harjoituksissa. Laitan aikataulun tuohon kalenteriin, katsokaa siis tarkasti missä harkat ovat! Yhteiskyydit lienee sovittavissa ha... (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.