Pesäpall Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, jääpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo ja airsoft.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PKP-E Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Varkaus, Kämäri
Pojat
18

PKP D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Varkaus
Pojat
17

PKP-D-E-pojat Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Pelaajat kentälle klo:8.15 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Varkaus
Pojat
22

PK-P harrastepesis Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Minun osallistuminen on mallia ehkä. Mahdollisesti saan vaihdettua työvuoron. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Varkaus
Sekajoukkue
17