Pesäpall Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Varkaus

Pesäpall - Varkaus

Puurtilan Kisa-Pojat - Naiset Nimenhuuto.com

PK-P:n naisten joukkue

Janita kirjoitti: Epävarma (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Varkaus
Naiset
22

Puurtilan Kisa-Pojat - C-tytöt Nimenhuuto.com

Puurtilan KIsa-Poikien ja Joroisten Urheilijoiden yhteinen c-tyttöjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Varkaus
Tytöt
16

PKP-D-E-pojat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Sunnuntaina 11.3. pelataan Imatralla D-poikien halliturnaus. Ilmoittakaa nimenhuutoon jos tarvitsette kyydin/voitte tarjota kyytiä. Lähtö tapahtuu Käpykankaan ABC:ltä klo. 8.30. Ajetaan Rantasalmen/Savonlinnan kautta. Matkalla pidetään kahvi- ja jaloittelutauko. Ruokailun olen varannut n. 15 heng... (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Varkaus
Pojat
21

PK-P F-pojat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Pesäpallo
Varkaus
Pojat
3