Pesäpall Ylöjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylöjärvi ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, jalkapallo, sulkapallo, lentopallo, maastohiihto ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

YPA PESIS E-juniorit Nimenhuuto.com

Ylöjärven Pallon E-junioreiden kotisivusto! Ilmoitamme täällä joukkueen ajankohtaiset tapahtumat ja asiat. Lisäksi pelaajien ilmoittautumiset harjoituksiin, peleihin ja leireille + muihin kyselyihin tapahtuu täällä foorumissa. Muutokset tapahtumiin tuodaan myös aina tänne hyvissä ajoin ja akuutit muutokset whatsapp kautta. Lisätietoja ja apuja saat nimenhuudon käyttöön Joukkueen johdolta.

Joukkue etsii pelaajia: Ylöjärven Pallon E-juniorit hakevat uusia pelaajia läpi kauden, eli olet terv...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
21

YPA höntsypesis Nimenhuuto.com

Ylöjärven pallon aikuisten ja nuoren rento, mutta asiallinen höntsypesisyhteisö. Ilmoittelemme täällä reenivuorot ja toivomme osallistujia merkkaamaan mille vuorolle kukin tulossa, jos tilaa ja intoa on niin voi osallistua myös molempiin. Näin pystymme säätämään vuorot kaikille mieluisiksi ja siten että pelit saadaan hienosti käyntiin. Höntsyissä pelaillaan naisten pallolla. Peli varusteet saa lainalle Ypalta, jos ei niitä ole vielä kerinnyt itse hankkimaan (räpsä ja maila). Tervetuloa kuntoilemaan pesäpallon parissa uudet ja vanhat tutut.

Joukkue etsii pelaajia: YPA:n höntsypesis on auki läpi kesäkauden kaikille pesäpallosta kiinnostuneil...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
79

YPA Miehet Maakari Nimenhuuto.com

YPA:n miehet pelaavat kaudella 2023 maakuntasarjan lounaislohkossa. Miesten kotiottelut pelataan Hämeenkyrön pesäpallokentällä (toistaiseksi). Miehet harjoittelevat Yhtenäiskoulun pesäpallokentällä, Ylöjärvellä TI 20:00-21:30 ja TO 19:30 - 21:00. Uudet pelaajat tervetulleita, lisätiedustelut joukkueenjohtajalta. Otteluohjelma ja tulokset: https://www.pesistulokset.fi/joukkue/434/5991

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Miehet
23

Ylöjärven Pallo - C ja D-Tytöt Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Tuun jos saan kyydin (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Tytöt
44

KaPu Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
18

Ypa naiset maakari Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Ville tulee ehkä jos saadaan kolme kasaan (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Naiset
20