Pesäpall Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Oulu

Pesäpall - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Paula kirjoitti: Rauhallista joulun aikaa kaikille Pallonaamoille. <3 Nyt syödään, juodaan ja saunotaan -keskiviikkona tapaamme jälleen pelailujen merkeissä! :) Jouluterveisin, Paula ja Aki (26 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
93

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Aikaistetaan harrastevuoroa puolella tunnilla! Aloitus siis klo 19!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
33

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
18

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jaakko kirjoitti: Kaupuki ilmoitti että tänään ei pipolätkää pelata, joten aloitus siirtyi ainakin viikolla! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
135

OsVaET Nimenhuuto.com

Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Leiri askaa. Leirille ei tarvitse ottaa evästä(ei suolaista eikä herkkua), pientä käyttörahaa voi ottaa kioskiin tai jos käydään kaupassa. Puhelinta saa käyttää vain kun lupa annetaan. Iltaisin saa soittaa vanhemmille. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
18

Lippo C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Juha kirjoitti: Hei, Äänestä Lippo Juniorit mukaan Kannustajiin 2018 ja osallistu arvotaan! https://response.questback.com/aokarina/kannustajat2018 Osuuskauppa Arina tukee pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa Kannustajat-tukimuodolla. Kannustettavat seurat ja yhteisöt valitaan aina vuodeksi k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
30

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Viivi kirjoitti: Reissussa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
8

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
9

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
15

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo G-nuoret Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: Sunnuntain miniturnausohjelma Kokoonnutaan ouluhalliin 8.45 ja aloitetaan päivä pelipukujen jaolla. 16 ilmoittautunut mukaan ja pelipukuja 16. Meillä on kaksi joukuetta turnauksessa ja tässä pelaajat joukkueisiin: Lippo sininen: Osmo, Tuukka, Kalle, Juuso, Veikka, Sisu, Martta, Iida Lippo valkoin... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
33

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Hei Sari, Milla Hautalalle ostan nimikyltin. Nimikylttiin tulee Hautala. Terveisin Katja Ylikukkonen (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
26

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Kypärien CE-tarrat Hei, Kypärien käyttöikään on tullut muutoksia vuodenvaihteesta alkaen. Linkeistä: http://www.pesis.fi/?x21605=22228967 ja http://www.pesis.fi/?x21605=33627962 löytyy lisätietoa koskien esim. vakuutusturvaa. Jäljemmän linkin kuvaa suurentamalla näkyy kypärässä oleva, nykyisin pa... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
26

Lippo D-pojat Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hop, Muistakaahan lukkarikoulu sunnuntaisin 18.30-19.30! Jos kiinnostaa, paikalle vaan. (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
39

Lippo D-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
24

Lipottaret NSU Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Naiset
34

Lippo e-p Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Joudun valitettavasti perumaan tämän ke illan treenit. T. Markku (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
26

Lippo Juniorit C tytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Pesisvuosi alkaa olla reipasta viikkoa vaille paketissa, joten aika lämpimästi kiittää teitä kaikkia toimijoita Lipon junioritoiminnan eteen tehdystä työstä! Urheiluseuratoiminnan arvo kasvaa joka vuosi, kun omaehtoinen liikkuminen vähenee. Lasten ja nuorten toiminnassa mukana oleminen, heidän ha... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.