Pesäpall Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 34 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Oulu

Pesäpall - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
87

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Aikaistetaan harrastevuoroa puolella tunnilla! Aloitus siis klo 19!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
33

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

F-tyttöjen joukkue pelaa aluesarjaa ja osallistuu leireille. Mukana on toistakymmentä iloista harrastajaa, mutta mukaan mahtuu aina lisää. Ikäluokkana 2009 ja 2010 syntyneet. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa lajiharjoittelun lisäksi monipuolisilla harjoitteilla. Meille on helppo tulla mukaan: harrastus on edullista ja toiminta aktiivista sekä monipuolista. Talvella harjoittelemme Palolaitoksen liikuntasalissa ja Ouluhallissa, tule mukaan kokeilemaan ilman sitoumuksia (vakuutus voimassa). Lajharjoittelun lisäksi harjoittelussa painottuu monipuolisuus aina kehonhallinnasta juoksuharjoitteluun. Kannustamme myös toisen lajin harrastamista pesiksen ohella. Lisäksi pelaamme talvella turnauksia ja pienpelejä.

Hilla kirjoitti: Hilla tarvis uuden tuulipuvun (housut ja takki siis). Koko M. Se aiemmin tilattu malli on ollut hyvä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
20

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

Katja kirjoitti: Tulostaulu: Nea, Pöytäkirja: Ronja, Kentän vanhin: Pinja, Kioski: Nelli, Makkara: Sofia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
22

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jarkko kirjoitti: Voin tulla toimitsijahommiin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
157

OsVaET Nimenhuuto.com

Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Ari Jylkkö tulee mukaan reeneihin, käydään lyöntitekniikkaa läpi yhdessä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
13

Lippo C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Kalle kirjoitti: Terve taas JP muistutti mieleen seuramaksun aikataulun: 30.11 100 € 31.1 85 € 29.3 85€ Maksu samalle joukkueen tilille. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
29

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Viivi kirjoitti: Reissussa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
8

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
9

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
16

Osva Pesis nyp Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
15

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo Juniorit F-pojat Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Alla on linkki käyttöehtoihin Reenikselle. Jokaisen osallistujan pitää täyttää tuo. https://reenis.fi/kayttoehdot/ (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
31

Lippo D-pojat Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Tulee jos kyyti löytyy (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
27

Lippo e-p Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Tiedostosta löytyy uunituore Tenavaleiriläisen opas. Tulostan tämän joukkueelle luokkaan. https://lippoe-p.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Tenavaleiril%C3%A4isen_opas_2018%281%29.pdf&id=852412 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
29

Lippo Juniorit C tytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Terve! Järjestämme Joululahjapäivät Oulun keskustan Stadiumilla 14.12-16.12.2018 kaikille sopimusseuroillemme. Tällöin jokainen seuranne jäsen/seuranne jäsenen sukulainen on tervetullut myymäläämme ostoksille. Ostaja saa kassalla -25% alennuksen* ja mainitsee seuran nimen jota ostoillaan haluaa t... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
27

OsVaBT Nimenhuuto.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
20

Lippo D-tytöt Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Kaikille valkuille tiedoksi, että Aadalla on 8.11. nielurisaleikkaus, ja sen jälkeen urheilusta ainakin kahden viikon sairausloma. Jospa kuitenkin sen jälkeen olisi sitten terveempänä, ja jatkuvat tulehduksen korvissa, nielussa ja poskionteloissa olisivat takanapäin :) Katja (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
37

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Helmiina kirjoitti: Kainuun rastiviikko samaan aikaan. Päätetään keväällä kumpaan lähtee. Vanhemmat rastiviikolla muun perheen kanssa. (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
32