Pesäpall Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, koripallo, kaukalopallo, futsal ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Oulu

Pesäpall - Oulu

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Aikaistetaan harrastevuoroa puolella tunnilla! Aloitus siis klo 19!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
33

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
76

Team Makia Nimenhuuto.com

Rämäremmi, missä mukana kulkee monen tason liikkujaa. Tärkeintä on pitää hauskaa, ylittää itsensä ja liikkua hyvällä fiiliksellä. Säännöt ovat meidän turvaksi ja iloksi, jotta lähtökohta on kaikille sama. Tervetuloa mukaan ja lisätietoja saa Team Makian perustajalta. Teemu K katelikarjalainen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme rämäremmi-joukkueeseen pelaajia. Ikäluokkaan 18 - 60 vuotiaat asettuv...

Kimmo kirjoitti: Komento takas, sain väärää tietoa, Kiskon vuoro koskee Tuiran koulua joka eri kuin Merikoski.Tarkistan vielä Merikosken tilanteen koulun rehtorilta, Merikoski ei ole ollut yleisessä haussa Captain Kimmo (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy, Koripallo, Jalkapallo, Pesäpallo ja Lentopallo
Oulu
Sekajoukkue
28

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
21

OsVaFT Nimenhuuto.com

Oulunsalon vasaman pesäpallo, f-tytöt. Koko joukkueen treenit pidetään syksyn aikana 2016 Oulunsalon kirkonkylänkoulun liikuntasalissa perjantaisin klo 16.00- 17.30. Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Leiri askaa. Leirille ei tarvitse ottaa evästä(ei suolaista eikä herkkua), pientä käyttörahaa voi ottaa kioskiin tai jos käydään kaupassa. Puhelinta saa käyttää vain kun lupa annetaan. Iltaisin saa soittaa vanhemmille. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
17

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Viivi kirjoitti: Reissussa (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
9

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Jyrki kirjoitti: Vähän aikaa käydä löntysteleen. (26 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
119

Lippo D- ja C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa D- ja C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Kalle kirjoitti: Terve C - nuorten valtakunnallisella lerillä olisi mahdollista hankkia varoja joukkueelle pitämällä kioskia jollakin kentällä. Homma toimii niin että joku kenttä allokoidaan meille ja sitten pidetään kioskia siellä koko leirin ajan, pelit alkaa ma 24.7 13.00, ti - pe pelit alkaa 8.30 ja loppuvat ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
43

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
10

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
18

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Moikka, Maijalla on näin syksystä kovasti pesisintoa jäljellä. G-junnut alkaa olla jo aika valmis syystauolle. Maija voisi alkaa harjoittelemaan teidänkin kanssa, jos teillä vielä intoa enemmän. Mikä teillä tilanne? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
30

Lippo E-pojat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Huomiset treenit peruttu pelaaja pulan vuoksi joten treenatkaa omatoimisesti. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
37

Lippo F-pojat Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Joudun valitettavasti perumaan tämän ke illan treenit. T. Markku (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
26

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

Sofia kirjoitti: Lisäsin sinisten kuvia jakamaani kansioon. Ja kuten sanoin, saa käyttää muttei ole pakko:) Tässä linkki vielä toistamiseen varmuuden vuoksi. https://drive.google.com/open?id=0BwjIo6xhuMU1RDZXVU9iYlJsWkU Peter (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
33

Lippo G-nuoret Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: G-turnaus Pattijoella 12.8.2017 Kenttä 1: (Tenavakenttä) 10-11 Pattu G-pojat – Lippo 11-12 Keki G-pojat – Pattu G-pojat 12-13 Iiu – Keki G-tytöt Kenttä 2: (Juniorikenttä) 10-11 Keki G-tytöt – Pattu G-tytöt musta 11-12 Pattu G-tytöt keltainen – Tyte 12-13 Lippo – Pattu G-tytöt keltainen Kenttä 3: ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
30

Lippo Juniorit D ja C tytöt Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Hei! Sunnuntain sinisen harkat siirtyvät maanantaille. Kyseessä tiistain peliä valmistava harjoitus. Paikalla ainakin tiistain pelissä pelaavat. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
61

Yrttipellon pesis Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Uusi kausi avattiin viimeviikolla Ahdin ja Jaanan kanssa. Huomenna jatketaan! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.