Pesäpall Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Oulu

Pesäpall - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
84

OsVa Harrastepesis Nimenhuuto.com

Tervetuloa harrastamaan pesistä sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmikentälle. KAUSI 2017 STARTTAA 4.6. !!! Kausimaksu 20 eur/kesä tai kertamaksu 5 eur/kerta. Aiempaa pesistaustaa saa olla, mutta ei sekään pakollista ole. Kun saadaan tarpeeksi porukkaa, voidaan pelata! Oma räpylä tarvii olla, mailaa voi lainata kaverilta. Vuoro on tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole sarjatoiminnassa mukana. Huolehdithan oman vakuutuksesi kuntoon! Lisätietoa: Tanja Gallén 0405169376

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan pesistä Oulunsalon Kirkonkylän tekonurmelle sunnuntai...

Tanja kirjoitti: Aikaistetaan harrastevuoroa puolella tunnilla! Aloitus siis klo 19!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Pesis
Oulun Seutu
Sekajoukkue
33

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
19

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Petteri kirjoitti: Ei taida olla harkkoja tänään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Oulu
Pojat
121

Lippo C-pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen seura on Oulun Lippo juniorit. Joukkue pelaa pesäpalloa C-pojissa Pohjois-Suomen aluesarjassa sekä osallistuu alue- ja valtakunnanleireille sekä alueen eri turnauksiin.

Juha kirjoitti: Moi, Maanantain terve urheilija koulutusmateriaali (ppt-kelmut +Mari Leppäsen väitöstutkimus) löytyvät NH:n kuvat ja materiaalit kansiosta. Suosittelen lämpimästi kaikkia vanhempia ja pelaajia tutustumaan materiaaliin. T. Juha (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
25

OsVaET Nimenhuuto.com

Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: Leiri askaa. Leirille ei tarvitse ottaa evästä(ei suolaista eikä herkkua), pientä käyttörahaa voi ottaa kioskiin tai jos käydään kaupassa. Puhelinta saa käyttää vain kun lupa annetaan. Iltaisin saa soittaa vanhemmille. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
18

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Viivi kirjoitti: Reissussa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
8

Lippo B pojat 2017 Nimenhuuto.com

Lippo Juniorit B-poikien ryhmä http://www.lippojuniorit.fi/fi/joukkueet/pojat/c-pojat-valkoinen

Rami kirjoitti: Hei! Muistattehan, että tänään on tuulipukujen sovitus klo 19.30-20 Ouluhallilla. -Marja (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulu
Ei asetettu
29

LippoFpojat-Ritaharju Nimenhuuto.com

Lipon F-poikien starttiryhmä Ritharjussa www.lippojuniorit.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mitenkäs treenit jatkuu 1.9 jälkeen? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
9

LippoEpojat-startti Nimenhuuto.com

Lippo E-pojat Huuhkajapuiston starttiryhmä. www.lippojuniorit.fi

Sami kirjoitti: Hei! Sami Jaakola ei pääse tämän viikon harjoituksiin. Haluaisi tulla Sunnuntain peliin....mikäli peliin pääsee vaikka ei oo käynyt harjoituksissa? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
17

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
19

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Yrttipellon pesis Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Hei! Ei ole vieläkään tullut viimeistä laskua kentästä, mutta nopeasti laskettuna voi olla että loppu pohjalasku ei juuri paljon muuta katakkaan. Olisiko halukkaita kautta päättämään esim. omakustanteisen ruokailun puolesta? (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Sekajoukkue
15

Lippo D-pojat Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hox! Huomenna 22.10. Vihreän treeni poistettu, sillä harjoitukset on yhdistetty vähäisen osallistujamäärän takia. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
45

Lipottaret NSU Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Naiset
26

Lippo Juniorit C tytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Terve, Ohessa tietoa training campista ensi viikolle, eli syysloman ajalle. Ilmoittautuminen nyt avattu ja mukaan mahtuu 20 per ryhmä, välitättekö linkkiä joukkueissanne! Huomaattehan, että normaalit harkka-ajat peruttu syysloman ajalta training campin aikana. http://www.lippojuniorit.fi/training... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
34

Lippo F-tytöt Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Terve, Järjestämme iltapäiväkerho-tyyppisen lyöntiharjoitusvuoron Palolaitoksella seuraavasti: Perjantaisin klo 15-16, F- ja E-ikäiset tytöt ja pojat 3.11. 10.11. 17.11. 24.11. 1.12. 8.12. 15.12. Lyöntikerhoon vapaa pääsy, paikalla seuran valvoja, mutta muuten lyönnit omatoimisesti joko vanhempie... (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
29

Lippo e-p Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Joudun valitettavasti perumaan tämän ke illan treenit. T. Markku (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Pojat
31

Lippo D-tytöt Nimenhuuto.com

Silja kirjoitti: Teen D-tyttöjen vanhemmista ja valmentajista whatsapp -ryhmän. Ryhmässä voidaan ilmoitella esimerkiksi pikaisista treenimuutoksista ja sopia kimppakyytejä yms. Mikäli et haluaa että sinut lisätään ryhmään ilmoita siitä joko nimenhuudon kautta suoraan minulle numeroon 040-5886827. t. Anna-Kreetta (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
27

Lippo E-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips, Tennis ei nyt tähän hätään onnistunut, joten lisäsin niittyaroon tiistaille valkoisen+ sinisen 05 syntyneille treenin. Tällä ti su kuviolla mennään syyskuun puoleenväliin ja sitten tauko ja uusi kausi alkuun! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Oulu
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.