Pesäpall Mynämäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mynämäki ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, agility ja tottelevaisuukoulutukset.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Mynämäki

Pesäpall - Mynämäki

mynis Nimenhuuto.com

Meri kirjoitti: Mikon terveisiä: Lajiharjoittelu peruskuntokaudella, viikot 41-49 eli jouluun asti. ☆ perjantaisin räpylädrillejä pareittain sekä ryhmissä. Pääasioina räpylävarmuus, liikkeen jatkuvuus, heittojen laatu, vastaantulot ja sivuliike. ☆ 1-2 kertaa viikossa omatoimiset lyöntitoistot verkkoon (omat vahv... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
30

myveCtytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei. Tämä viesti on tarkoitettu -00 syntyneille tytöille. Mikäli haluamme pelata kesällä C tyttöjen sarjaa, niin nyt olisi viimeinen hetki aloittaa harjoittelu tulevaa kautta varten. Minja, Jasmin ja Paula ovat käyneet harjoituksissa mutta muita ei ole paikalla näkynyt. Joten nyt on teistä itsest... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
13

Mynämäen Vesa miehet 2 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Muutetaan treeniaikaa, koska finaali painaa päälle (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
22

Myvemaakis Nimenhuuto.com

Matleena kirjoitti: Onko treenejä? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
23

myve d- ja c-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käykääpä kurkkamassa MyVen kotisivuilta juttu tuomaroinneista, hoitakaa itse tarvittavat ilmoitukset Kitolan Kimmolle. http://www.mynamaenvesa.fi/?x262646=342694 Viikonloppuja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Tytöt
17

Mynämäen Vesa G-juniorit Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, tänään pidettiin vanhempainpalaveri. Kiitos kaikille osallistujille. Keskusteltiin menneestä sekä tulevasta kaudesta. Seuran puheenjohtaja Juha Lehto kertoi hieman seurasta ja sen toimintatavoista. Menneestä kaudesta opittiin paljon ja nyt keskusteltiin mitä voidaan tulevana kautena tehdä pa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Sekajoukkue
17

Mynämäen Vesa B-tytöt Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Pääsen sittenkin (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
24

mynvesa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tänään treeneissä pikapalaveri, kuvaus, ulkopelisysteemi ja pelipaikat +perustreeni (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.