Pesäpall Mynämäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mynämäki ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, agility, tottelevaisuukoulutukset ja pesis.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Mynämäki

Pesäpall - Mynämäki

mynis Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Lauantaina 13.1.2018 pelataan Laurin Koulun salissa lentopallon (naiset) harrasteturnaus. Turnauksen tuomarointi on tksi NYP joukkueen talkootöistä. Turnauksessa pelataan 3 eri kentällä ja ensimmäiset ottelut alkavat klo 9, joten tuomareiden pitää olla paikalla klo 8.45. Joukkueita ilmoittautunut... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
30

myveCtytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei. Tämä viesti on tarkoitettu -00 syntyneille tytöille. Mikäli haluamme pelata kesällä C tyttöjen sarjaa, niin nyt olisi viimeinen hetki aloittaa harjoittelu tulevaa kautta varten. Minja, Jasmin ja Paula ovat käyneet harjoituksissa mutta muita ei ole paikalla näkynyt. Joten nyt on teistä itsest... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
13

Mynämäen Vesa G-juniorit Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Alla olisi vuorolista. Jokaisessa vuorossa on henkilö, joka on ennenkin ollut kyseisessä talkoossa, niin ei kenenkään tarvitse jännittää miten homma toimii. Mikäli ajankohta ei jollekin sovi, niin vaihtakaa keskenään vuoroja. 9.30-11.00 (Kimi+Janina+Rasmus) 11.00-12.00 (Veeti J + Jonni) + ehkä my... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Sekajoukkue
16

myve d- ja c-tytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Sunnuntai 21.1.2018 harkat peruttu. Sali varattuna toisten käyttöön. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Tytöt
17

Myvemaakis Nimenhuuto.com

Mona kirjoitti: Olin kovasti tulossa näihin reeneihin kokeilemaan taas miten pallo pysyy räpylässä, mutta bongasin facesta, että salissa ois joku säbäturnaus... no menee sitten helmikuun puoliväliin uusi yritys, kun viikonloput täynnä ja ti ei käy mulle... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
21

Mynämäen Vesa miehet 2 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tänään ei treenejä, koska sali varattu. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
22

Mynämäen Vesa B-tytöt Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Pääsen sittenkin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
24

mynvesa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tänään treeneissä pikapalaveri, kuvaus, ulkopelisysteemi ja pelipaikat +perustreeni (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.