Pesäpall Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Kuopio

Pesäpall - Kuopio

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Puijo Pesiksen E-poikien joukkue pelaa kaudella 2017 Itäisen alueen pelisarjassa sekä osallistuu kesän tenavaleirille Sotkamossa. Harjoittelemme Kuopiohallilla, Klassikalla sekä Vehmasmäen koululla. Joukkueeseen otetaan mukaan myös uusia poikia.

Mikko kirjoitti: Laitoin tuossa ensi viikon harkat näkyviin, maanantain vuoro on vielä auki, kun sunnuntaina selviää vasta ensi viikolla stadionilla pelattavien Apoikien ja miesten suomisarjan -jatkopelien ajankohdat. (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
25

Peljpaapat Nimenhuuto.com

Tule mukaan ...olemme harrastepesisporukka, löysinrantein ...meitä on moneen tasoon sekä miehiä että naisia.

Matti kirjoitti: Hei, harrastepesiksen maksuasiaa. Sovittiin että kesän maksu on 20€ ja hoidetaan joko tilille FI86 5600 0520 4952 38 viitenumerolla 2015190 tai käteisellä pelin yhteydessä, joilla maksetaan sitten tuomarimaksut. Monelta suoritus vielä puuttuu, joten hoitakaa velvoitteenne kuntoon, kiitos. (23 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Sekajoukkue
52

Peljmiehet Nimenhuuto.com

Pohjois-Savon särmikkäintä pesäpalloa!

Mikko kirjoitti: Mulla on liikuntakielto ku polvi on sökönä, ja ens viikol röntgeni. Voin tulla vetämään jos saadaan porukkaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Kuopio
Miehet
19

PuPe nms Nimenhuuto.com

Siru kirjoitti: Reenit jo 19.30! Paikalle 19.15 (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Naiset
26

PuPe D-pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Huomisten harkkojen aika muuttuu. Harkat alkavat klo 16 ja loppuvat klo 17.30. Matti (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
27

PUPE MM jr Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Petrus kirjoitti: Tarvittaessa (15 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
25

KYS-Pesis Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Pienellä kysymysmerkillä (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Sekajoukkue
32

PuijonPesis Nimenhuuto.com

Eelis kirjoitti: Eeliksellä murtui käsi lauantaina Kolin reissulla. Heittokäsi on nyt kipsissä, eikä pesiksen peluusta voi kuin haaveilla tämän syksyn ulkokauden aikana. Varmaan odotellessa into kuitenkin kasvaa entisestään. Paluuta odotellessa... Eelis ja Juhani - isä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kuopio
Sekajoukkue
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.