Pesäpall Veteli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Veteli ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Veteli

Pesäpall - Veteli

Vepe E-Tytöt Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Tervetuloa VePen E-Tytöt nimenhuutoon. Kaikki harjoitukset ja pelit ovat täällä. Ilmoittakaa hyvissä ajoin kuka on tulossa harjoituksiin ja peleihin. Se on tärkeää jotta pystyy suunnitella harjoitukset ja kokoonpanot. Kiitos Jarkko (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Veteli
Tytöt
19

Veteli Pesis E-tytöt Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Meidän Ella näkyy olevan tuplailmoittautunut :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Veteli
Ei asetettu
18

vepe-naiset Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Pronssipeli näyttää olevan merkitty piirintoimesta pelattavaksi su 16.8. Ylivieska - Veteli. Onkos Ylivieskasta kuulunut yhteydenottoja? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Veteli
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.