Lentopallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, golf ja judo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laukaa

Lentopallo - Laukaa

Vehniän Wartti miehet Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: En ole varma ehdinkö töistä... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Laukaa
Miehet
26

k-speku Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Ilmoittautuminen peleihin alkavalle 4.9.2017 alkavalle kaudelle: KAIKKI OSA/KOKOKAUSIMAKSUN SUORITTANEET VOIVAT ILMOITTAUTUA ILLAN PELIIN KLO 17:30 ASTI (eli kaikilla kausimaksun suorittaneilla on oikeus tulla AINA pelaamaan kun ilmoittaudut klo 17:30 mennessä) Klo 17:30 jälkeen voi ilmoittautua ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Laukaa
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.