Lentopallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laukaa

Lentopallo - Laukaa

k-speku Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: No niin veljet.... Niin se vaan taas syksy lähestyy väistämättä. Olis aika hakea pelivuoroa talvikaudella. Laittakaapa esityksiä illasta ja kellon ajoista joihin lähettäs hakemaan. (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Laukaa
Miehet
22

Vehniän Wartti miehet Nimenhuuto.com

Ilpo kirjoitti: Katsoisin kelin Vehniällä liian huonoksi piitsiin tänään sunnuntaina. Palataan kentille taas torstaina. Kentän laidalta, Ilpo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Laukaa
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.