Lentopallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laukaa

Lentopallo - Laukaa

Vehniän Wartti miehet Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei! Lauantaina 25.3. olevaa turnausta ovat järjestäjät joutuneet aikaistamaan. Saliin pääsee klo 9.00 ja ensimmäinen ottelu alkaakin jo klo 9.30. Tarkempi otteluohjelma tulee nettiin näkyville alkuviikosta. T: Jari (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Laukaa
Miehet
25

k-speku Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kaikki eivät ole vieläkään maksaneet vuoromaksua. Määräaika vakiomiehille umpeutui syyskuun lopussa! Maksu on siis 20€ syksy ja 20€ kevät, tai 40€ vuosi. Satunaisilla kävijöiltä veloitetaan 2€ kerta. Kuitenkin enintään 20€ syksyltä. Maksun voi suorittaa tililleni FI15 5221 0520 0674 32 tai käteis... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Laukaa
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.