Jalkapallo Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, sähly, judo, futsal, maastohiihto, koripallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LKP-Leppä United 03-04 Nimenhuuto.com

Joukkue on päättämässä toimintaansa.

Leena kirjoitti: Moikka, Nyt alkaisi kaikki futisjoukkueen rahat olla haaskattu ja lopuilla rahoilla on ostettu leffalippu + herkkuseteli per tyttö. Toimitan lippuja nyt Annille joka tuo niitä keskiviikon harkkoihin, Ida tuo kouluun Oonalle ja toimittaa lipun jollain keinoa Sannille. Liepeeläisille oli puhe toimi... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
22

Team LKP tytöt -05 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue vuonna 2005 syntyneille tytöille

Hilla kirjoitti: Hilla Savolainen lopettaa talvikaudeksi, mutta jatkaa taas kesällä. Pikkujoulut kuullosti Hillan mielestä tosi kivalta idealta, joten hän osallistuu mielellään jos ajankohta vain sopii. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
21

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kasper kirjoitti: Kapella pieni leikkaus 4.2, pois harkoista n 2 vkoa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
45

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Pelaan ehkä. Flunssaa takana 2vko niin terveyden ehdoilla mennään (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
56

Vipa2 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Mennään jatkossa yhteisellä, ex-edarin nimenhuudolla. Kaikki kakkosen pelaajat on kutsuttu sinne. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Miehet
33

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Vipa jalkapallo 14-15 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Elisa kirjoitti: Moi! 🌞 Tänään alkaa taas jalkapallo tauon jälkeen. Klo 18, tervetuloa! Kulku on neuvolan viereisestä ovesta. Kengät olisi hyvä olla, joten kannattaa ottaa mukaan jos vain löytyy. Jos ei löydy niin kannattaa hankkia ensi kerralle. Nähdään illalla 😊 (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa
Sekajoukkue
24

LKP taito - Tytöt T07-03 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei! Tällä hetkellä näyttää siltä, että Emilia ja Erika eivät jatka jalkapalloharrastusta. Kiitos kaikille mukavista yhteisistä vuosista ja tsemppiä joukkueelle uusiin koitoksiin, olemme hengessä mukana! Terkuin Liposet (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
30

LKP taito - pojat P06-04 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Tänään poika- ja tyttö pelaajataito on yhdessä toteutetu Harri Niemisen johdolla. -Anssi K. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Pojat
31