Koripallo Lieto

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lieto ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, agility, yleisurheilu, futis, futsal, sulkapallo, koripallo ja sähly.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lieto

Koripallo - Lieto

Lieto-koris C-pojat Nimenhuuto.com

Lieto-Koriksen 04-06 C-pojat.

Onni kirjoitti: Hei, Tigers (Alarik ja Onni) vahvistettuna NMKY:llä (Aatu Valtonen) pelasi hienosti turnausvoittoon Ura-basket -turnauksessa Kaarinassa tänään. Viisi peliä näiden kolmen pelurin joukkueella, ilman varamiehiä/-naisia :-) Tarulle kiitokset tästä vinkistä, oli erittäin hieno, rento turnaus! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Lieto
Pojat
13

Lieto-Koris naiset Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Helou mimmit! Doodle oli ilkeästi muutettu, eikä sinne saanut helposti turnausjärjestelyitä tehtyä. Täältä pääsee driveen, jossa pystyy ilmoittautumaan erilaisiin hommiin. Yläsarakkeessa on hommia, sen alle voi kirjoittaa nimensä ja halutessaan huomioita (esim. leipomaan suolaista: Elina: kinkkup... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lieto
Naiset
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.