Lentopallo Lieto

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lieto ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, agility, yleisurheilu, futis, futsal, koripallo, sähly ja lentis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Lieto

Lentopallo - Lieto

NaVo Nimenhuuto.com

Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta silloin tällöin voi iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Vaikka omaksi iloksi treentaankin, niin joukkueen tavoitteet ovat joka vuosi kovat. Tavoitteet testataan milloin missäkin otteluissa. Tervetuloa mukaan! Omat sivut http://www.nallevolley.net

Joni kirjoitti: 50/60 (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Lieto
Miehet
29

Liedon Parma Nimenhuuto.com

Liedon Parma pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla miesten 1-sarjassa. Parman tavoite on kehittää nuoria pelaajia kohti kovempia ympyröitä. Parma toimii tiiviissä yhteistyössä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa.

Elmeri kirjoitti: Missäs jengi meinaa pelailla ens kaudel?? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo
Lieto
Miehet
16

Liedon Parma B Pojat Nimenhuuto.com

joni kirjoitti: Nyt täytyy oikoa käsityksiä minä en ole lupaunut lähtemään laivavahdiksi . Enkä oikein muutenkaan pidä ajastusta hyvänä . ensinnäkin järjestäminen ryhmä matkalle vie oman aikansa ja koska kaikki on ala-ikäisiä niin tarvitaan tarpeeksi valvojia mukaan. kauden päätöksessä täytyy myös suunnitella my... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Lieto
Pojat
19

Liedon Parma FireStar Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei, vielä kerran, että tulisi oikein. Voisitteko laittaa tiina@tiinaraitis.com osoitteen , että kuinka monta pelipaitaa kukin tyttö ottaa. Yksi tulee automaattisesti jokaiselle, mutta jos haluaa toisen "varapaidan" tulee se maksamaan n.30€. Voisitteko laittaa jokainen tiedon, niin tiedän varmast... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Lieto
Tytöt
28

mettäsiat Nimenhuuto.com

Elmeri kirjoitti: Jos Evertille järjestyy hoito. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Lentis
Lieto
Ei asetettu
14

Liedon Parma E Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Aleksi flunssainen, ei päästetä ma harkkoihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo
Lieto
Sekajoukkue
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.