Koripallo Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, futis, sähly, basketball ja musiikki.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Malmi

Koripallo - Malmi

Masu-Basket 05 Nimenhuuto.com

MaSu-Basket 05 on Helsinkiläinen juniorikoripallojoukkue. Liity mukaan hyvään ja motivoituneeseen joukkueeseen. Yhteystiedot: www.masubasket.net/joukkueet/c-pojat-05/ Ota yhteyttä päävalmentajaan Pekka Hartikainen: pekka.hartikainen69@gmail.com tai joukkueenjohtajaan Jari Ylimäki: jari.ylimaki@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme l...

Santeri kirjoitti: Santulla ollut taas pitkittynyt yskä flunssan jälkeen. Nyt helpottamassa, mutta on poissa vielä loppuviikon treeneistä ja peleistä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo ja Basketball
Helsinki, Malmi
Pojat
22

Masu 09 Nimenhuuto.com

Malmin Super-Koris ry Siemenkuja 3 00700 Helsinki Yhdistysrekisteritunnus 1020706-4

Joukkue etsii pelaajia: Pojat 2009, Malmi - Helsinki http://www.masubasket.net/

Arttu kirjoitti: Hei, Helsinki Seagulls järjestää jälleen kerran suuren suosion saavuttaneen Hoops For Kids -tapahtuman pääkaupunkiseudun junioreille! PÄIVÄ: sunnuntaina 25.3.2018 AIKA: klo 13:00-14:30 PAIKKA: Herttoniemenrannan liikuntahalli, Petter Wetterin tie 5, 00810 Helsinki Tapahtuman aikana tulevaisuuden ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Helsinki Malmi
Pojat
24

HNMKY Malmi Nimenhuuto.com

Helsingin NMKY | Malmi Pojat-06/07 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. HNMKY:llä on tässä ikäluokassa joukkueet Malmin alueen lisäksi myös Pakilan ja keskustan alueella. Yhteystiedot alta!

Roni kirjoitti: Roni F pallo hävisi tänään treeneissä , ei löytynyt etsinnöistä huolimatta koko hallista (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Malmi
Pojat
38

Kotkajengi Nimenhuuto.com

Malmin legendaarisimman koripallojoukkueen nimenhuutosivu

Sami kirjoitti: Snadisti myöhässä. C-junnujen peli Kallahdessa alkaa 12.15 (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Malmi
Miehet
27

Masu 07-08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Katso harjoitusajat ja tule rohkeasti kokeilemaan

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Voisiko joku lisätä minut Kallen 0445054056 sekä Ann-Marin 0505964237 Masun whatsapp ryhmään. Kiitos! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Malmi Helsinki
Pojat
8

Masu 10 Nimenhuuto.com

Kevin kirjoitti: Kevin vois tulla nyt lauantaina kymppien treenieihin, aikataulut passais futikselta, onko ok valkuille? Tulossa 7.4. toiseeen peliin. Voidaan tuoda myös buffaan jotain kun vaan ilmoitatte mitä. Voin olla myös buffassa töissä klo 13-15 välillä. Ollaan tulossa Turkuun , valmentajat päättäköön kumma... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Malmi Helsinki
Pojat
20

HNMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Moi, Tämän päivän Karkkila peli katsottavissa. 1.jakso https://youtu.be/v-f8pNSO0pw 2.jakso https://youtu.be/F0enbMiupDg 3.jakso https://youtu.be/a-GZprHALNc 4.jakso https://youtu.be/Io25ch9ZZq4 t. Kimmo (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Helsinki, Malmi
Pojat
26

Masu06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuo Nba pelaajan harjoitus viikko on siis kesäkaudella, pelikauden ulkopuolella. Kesto n 45 min. Kyse nopeus ja voimaharjoittelusta Yrjövuoren opastuksella. Kalenteri kuva on taas Pelikauden pelit. Lilat vierasmatseja ja keltaiset koti matseja. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Malmi
Pojat
8

MaSu 2002-2003 Nimenhuuto.com

Malmin Super-Koris ry eli MaSu BASKET on vuonna 1994 perustettu koripallon kasvattajaseura, joka on keskittynyt poikajuniorikoripalloiluun. Toiminta-alueena on Koillis-Helsinki. Tarjoamme jäsenillemme koripalloharrastuksen kerhotoiminnasta aina kilpakoripallosarjoihin saakka. Toimimme myös yhteistyössä paikallisten koulujen kanssa järjestämällä koripallokerhoja ala-aste ikäisille pojille alueemme kouluilla.

Kimmo kirjoitti: Täällä nimenhuudossa olevat loput harjoitukset peruttu, noita vuoroja ei ole. Ilmoitellaan kun jatko selvillä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Malmi
Ei asetettu
8

MKun Nimenhuuto.com

Tosimiesten kuntokoris.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastekorista kaiken ikäisille miehille. Osa on pelannut nuoruudessaan, toi...

Pauli kirjoitti: Pieni epävarmuus on vielä. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koripallo
Malmin Palloiluhalli
Miehet
14