Koripallo Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, musiikki, futis, sähly ja basketball.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Masu-Basket 05 Nimenhuuto.com

MaSu-Basket 05 on Helsinkiläinen juniorikoripallojoukkue. Liity mukaan hyvään ja motivoituneeseen joukkueeseen. Yhteystiedot: www.masubasket.net/joukkueet/b-pojat-05/ Ota yhteyttä päävalmentajaan Pekka Hartikainen: pekka.hartikainen69@gmail.com tai joukkueenjohtajaan Jari Ylimäki: jari.ylimaki@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme l...

Santeri kirjoitti: Santulla ollut taas pitkittynyt yskä flunssan jälkeen. Nyt helpottamassa, mutta on poissa vielä loppuviikon treeneistä ja peleistä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo ja Basketball
Helsinki, Malmi
Pojat
26

Masu 09 Nimenhuuto.com

Malmin Super-Koris ry Siemenkuja 3 00700 Helsinki Yhdistysrekisteritunnus 1020706-4

Joukkue etsii pelaajia: Pojat 2009, Malmi - Helsinki http://www.masubasket.net/

Eetu-Pekka kirjoitti: Tänään olisi treenit Puistolassa. Uudet valkut toivovat myös meidän porukkaa mukaan. Eli treeneihin, jos vaan olette saapuvilla. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki Malmi
Pojat
22

HNMKY Malmi P07 Nimenhuuto.com

Helsingin NMKY | Malmi Pojat 07 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. HNMKY:llä on tässä ikäluokassa joukkueet Malmin alueen lisäksi myös Pakilan ja keskustan alueella. Yhteystiedot alta!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Katsomme juuri viime viikon (12.1.) videoitua ottelua. Todella hienoa, että Jokke jaksat kuvata- hyödyllistä Leolle(ja tietty kaikille pojille) oppimisen kannalta! Kiitos, Grazie!!👏Ella (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Malmi
Pojat
14

Kotkajengi Nimenhuuto.com

Malmin legendaarisimman koripallojoukkueen nimenhuutosivu

Sami kirjoitti: Snadisti myöhässä. C-junnujen peli Kallahdessa alkaa 12.15 (Yli 7 vuotta sitten)

Päivitetty yli 7 vuotta sitten

Koripallo
Malmi
Miehet
27

Masu 07-08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Katso harjoitusajat ja tule rohkeasti kokeilemaan

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Voisiko joku lisätä minut Kallen 0445054056 sekä Ann-Marin 0505964237 Masun whatsapp ryhmään. Kiitos! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Malmi Helsinki
Pojat
7

Masu Basket 2013-2014 Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Pari tiedoitusluontoista asiaa, joista mainitsin jo lauantain treeneissä: Treenikoulun oven lukitus on muuttunut ja ovea ei saa enää jätettyä auki kuin kiinnittämällä se tappiin täysin auki. Sovittiin, että joku vanhemmista sulkee oven muutaman minuutin treenien alkamisen jälkeen ja vastaavasti k... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Malmi
Pojat
19

Masu 10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Mico kokeilee muita lajeja ja pitää koripallosta taukoa. Tsemppiä joukkueelle tämän kauden peleihin ! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Malmi Helsinki
Pojat
25

HNMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Moi! Jos olette saaneet kutsulinkin myClubiin niin käykää rekisteröitymässä sinne. t. Harri (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki, Malmi
Pojat
31

MKun Nimenhuuto.com

Tosimiesten kuntokoris.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastekorista kaiken ikäisille miehille. Osa on pelannut nuoruudessaan, toi...

Markku kirjoitti: Moi kaikki! Sain Helmi Centeristä laskun syyskaudesta, 720 €. Laskin harkkoihin osallistuneet ilmoitusten (IN) perusteella. Riku ja Pena 15 kertaa, Pate, Hannu ja Mara 14, Saku 12, Kale 11, Harri ja Raku 7 ja Tuomas 5. Näin harrastuksen hinnoiksi tulee: 15 kertaa käyneet 94,80 €, 14 kertaa 88,40 ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Malmin Palloiluhalli
Miehet
13