Jalkapallo Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, musiikki, futis, sähly ja basketball.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Malu Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Mennään potkimaan ja rupattelemaan sunnuntaina Tapuliin klo 17. Viime sunnuntaina oli 6 ja hyvää liikuntaa saatiin aikaiseksi.. Auringon paistetta lupaa.. Harri (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Malmi
Miehet
24

MJK Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Moi Me ollaan menossa futsalin harrasteturnaukseen (simo-cup tapiolassa) 3-5 huhtikuuta "vanhalla peto-porukalla" ja tarvittaisiin pari innokasta apua. Jos kiinnostaa niin heitä maili Jaakko. Ayras@gmail.Com, jos tulee ylitarjontaa niin tietenkin nopeimmat vastaajat lähtee messiin. Ilmottautumine... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsinki/Malminkartano
Miehet
50

MPS4 Nimenhuuto.com

Tiainen kirjoitti: Korjatkaa jos olen väärässä. Tässä yhteen veto kenellä maksuja maksamatta!! Jukka-Pekka Laitinen puolet jengimaksusta 75€, Henrik Forsman puolet jengimaksusta, Juha Virkamäki ei oo maksanut mitään 150€ heti tilille tai korkoa kasvaa!!! Teemu Ypyä en löytänyt kuin 31€ salimaksun, mites 150€ jengil... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Malmi
Miehet
22

Futis Urhot Nimenhuuto.com

Futis pelataan kesällä ja talvisin sählyä.

Juha kirjoitti: Meitä tulee kaks. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Futis ja Sähly
Malmi
Ei asetettu
14

Real Malmi Club de Futbol Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: En ole varma ehdinkö (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Malmi
Naiset
24