Jalkapallo Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, musiikki, futis, sähly ja basketball.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Malu Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Katsoin juurin stadin sivuilta, ulkokentät ovat kuntalaisten käytössä ( myös tekojäät ). Ainoastaan yli 20- vuotisten harjoitusvuorot on peruttu. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Malmi
Miehet
24

MJK Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Tervehdys kaikille Talven futsaliin ilmottautuminen on syyskuun puolivälissä, joten toivoisin halukkaiden varmistavan mukanaolonsa s-postilla Jaakko.ayras@gmail.com elokuun aikana. Meillä on paikka futsalin vitosessa ja "vanhasta" porukasta on jatkamassa 5-6 joten lisävoimaa tarvitaan, omakustann... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki/Malminkartano
Miehet
49

MPS4 Nimenhuuto.com

Tiainen kirjoitti: Korjatkaa jos olen väärässä. Tässä yhteen veto kenellä maksuja maksamatta!! Jukka-Pekka Laitinen puolet jengimaksusta 75€, Henrik Forsman puolet jengimaksusta, Juha Virkamäki ei oo maksanut mitään 150€ heti tilille tai korkoa kasvaa!!! Teemu Ypyä en löytänyt kuin 31€ salimaksun, mites 150€ jengil... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Malmi
Miehet
22

Futis Urhot Nimenhuuto.com

Futis pelataan kesällä ja talvisin sählyä.

Juha kirjoitti: Meitä tulee kaks. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Futis ja Sähly
Malmi
Ei asetettu
14

Real Malmi Club de Futbol Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: En ole varma ehdinkö (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Malmi
Naiset
24